Moderátor: Toman

Nejsem odborník, takže nevím jestli sem to napsal správně.
  Nejsem odborník, takže nevím jestli sem to napsal správně.  

.
 .

)...
  )...

). Potom vám vrátí rohovku. Postup se opakuje u druhého oka. Zase nějaká měření, kapání a hotovo. Jedete domů se zalepenýma očima. Musíte si pravidelně kapat. Na kontroly jedete druhý den, za týden, za měsíc a za půl roku. Mimo tyto termíny jen při komplikacích. Zákrok nebolí. Po zákroku to taky nebolí. Jen je nepříjemné, když přestane působit umrtvení a oči "přijdou k sobě". Svědí a škrábe to a nesmíte si na to sáhnout, aby se neposunula rohovka. Ta přiroste do druhého dne a postupně cca do týdne už by měla být ok. To škrábání je zhruba na úrovni, jako by vám někdo sundal víčka a hlavu vám narval očima napřed do písku
 ). Potom vám vrátí rohovku. Postup se opakuje u druhého oka. Zase nějaká měření, kapání a hotovo. Jedete domů se zalepenýma očima. Musíte si pravidelně kapat. Na kontroly jedete druhý den, za týden, za měsíc a za půl roku. Mimo tyto termíny jen při komplikacích. Zákrok nebolí. Po zákroku to taky nebolí. Jen je nepříjemné, když přestane působit umrtvení a oči "přijdou k sobě". Svědí a škrábe to a nesmíte si na to sáhnout, aby se neposunula rohovka. Ta přiroste do druhého dne a postupně cca do týdne už by měla být ok. To škrábání je zhruba na úrovni, jako by vám někdo sundal víčka a hlavu vám narval očima napřed do písku   Ale přejde to během pár hodin. Na první noc si oči zalepíte a spíte jak mumie, abyste si nehnuli tou rohovkou při převalování. Moje lepší polovička na ten zákrok šla asi dva týdny přede mnou a ta měla dioptrií skoro 7. Oba jsme do teď na nule a vidíme skvěle. Pokud nejste slečinky, stojí to jen trochu nepohodlí a peníze. Mrzí mě jen, že jsem na tu operaci nešel dřív.. No a protože jsme na fóru o BU, tak dodávám, že dělám thaiský box, dostávám občas i bomby na oko - chybami se člověk učí (teď zrovna mám móňu jako ze žurnálu, ze kterého mají v práci dost radost, když musím vést nějaká jednání s "lidmi z venku"
 Ale přejde to během pár hodin. Na první noc si oči zalepíte a spíte jak mumie, abyste si nehnuli tou rohovkou při převalování. Moje lepší polovička na ten zákrok šla asi dva týdny přede mnou a ta měla dioptrií skoro 7. Oba jsme do teď na nule a vidíme skvěle. Pokud nejste slečinky, stojí to jen trochu nepohodlí a peníze. Mrzí mě jen, že jsem na tu operaci nešel dřív.. No a protože jsme na fóru o BU, tak dodávám, že dělám thaiský box, dostávám občas i bomby na oko - chybami se člověk učí (teď zrovna mám móňu jako ze žurnálu, ze kterého mají v práci dost radost, když musím vést nějaká jednání s "lidmi z venku"   ).
 ).
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků