Pak si kupte radiovku, bandasku a velkej hreben do kapsy ... "Venca z piskovny" co umi to tajne umeni psychotroniku ze saoliiinu ... smrtici technika zen

Moderátor: Toman
Toman píše:Výukovky mohou něco zlepšit
diablik píše:luen- bez debaty ze mat trenera a klub je zaklad,len som chcel poukazat ze z dvd sa naucis aspon nieco oproti knizke,z kt. sa nenaucis nic..ale dvd je tak 10% zo 100%..takze jednoznacne ist cvicit do klubu
adkins píše:No na treninky už tyden nechodím a už nejspíš nebudu-NEZTIHÁM TO ZE ©KOLI(k tomu ještě posilovna) takže jse musím spokojit jen s tím trenovat doma,jak mam trenovat přesně teda doma abych jse aspoň něco naučil?pytel,hrušku mam,tak pls rady
adkins píše:Myslite že nevadi když budu trenovat doma(každy den),rok jsem chodil na thaibox,přiručku mam,chci dokazat se vytrenovat SÁM!A další duvod proč je v forum sebeobrana(boxer v nouzi)
adkins píše:ja napišu že to neztihám s té posrané školi a ty mi napišeš až chodím na trenink a překonám strach-to jde vydět to tvoje uvažování(bez uražky)
adkins píše:tak ja nemusím umět nějakej kick box,jen jse chci umět bit na ulici a k tomu mi stačí bouchat do pytle doma,posilka a uliceuž 3měsice to tak dělám a super sice to nevypadá ani kapku jako kicbox
ale stačí mi to
adkins píše:abych měl pořádnou ránu,umět dát pořádný kop na hlavu a nějakou malou kombinaci.....tak stačí bouchat doma.To je muj názor.
adkins píše:což mi upe stačí ke klidu když jdu po ulici
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků