Moderátor: Toman
Genesis píše:Já se teď potýkám s jednim možná úsměvnym problémem. Mám dlouhý vlasy a při tréningu to docela překáží. Na většinu věcí stačí gumička a čelenka, ale jak se jede sparring nebo něco ve dvojici, tak ani to ty vlasy neudrží a pak hrozně lezou do očí. Jestli někdo má s timhle zkušenosti na nějaký kvalitní řešení? Ptže už mě fakt štvou, ale zas se mi nechce kvůli thaiboxu měnit svůj krásný vzhled![]()
A pak ještě dotaz chtěl bych skákat přes švihadlo, ať trochu potrápim nohy a zvednu fýzu, ale nemám kde, ptže doma jsou starý stropy co se hrozně klepou a v přízemí nebo v místech, kde je strop ok zas není prostor, nestačí skákat na místě, nebo je tam ten špagát přes kterej skáču tak důležitej?
Ty to teda ale moc nedodrzujesukropcany píše:V každom prípade začiatočníkov treba pri sparingu šetriť a len pozvoľna pritvrdzovať, aby ich človek nezlomil
Genesis píše:Já se teď potýkám s jednim možná úsměvnym problémem. Mám dlouhý vlasy a při tréningu to docela překáží. Na většinu věcí stačí gumička a čelenka, ale jak se jede sparring nebo něco ve dvojici, tak ani to ty vlasy neudrží a pak hrozně lezou do očí. Jestli někdo má s timhle zkušenosti na nějaký kvalitní řešení? Ptže už mě fakt štvou, ale zas se mi nechce kvůli thaiboxu měnit svůj krásný vzhled...
wordsworth píše:Koukala jsem dávno na nějaké ultimáty a tam borci cop urval. Taky řešení. ©koda že už nevím kdo a komu.
ukropcany píše:Ja som mal kedysi dávno (1998?) podobný problém, ale s dýchaním. Proste som sa nevedel nadýchnuť a bol som v 1/2 rozcvičky totálne v prdeli. Neskôr sa ukázalo, že to bolo zo stresu... o polnoci domov a o 6 budíček, škola, dve roboty a frajerka a tréningy bolo trošku moc...
cudles píše:Mám dotaz, občas se mi na tréninku stává že po rozcvičce mi začiná bejt dost na blití, něco jako když si nemůžete krknout a je vám blbě na blití a tak to je pak po celej trénink...Stává/stalo se to někomu, respektive má někdo nápad proč to tak je? Stává se mi to sice jenom občas, ale te´d za posledních čtrnáct dní se mi to stalo každej tejden jednou, a dost mě to sere protože pak za moc nestojim... taky mě to sejří hlavně kvůli tomu že co se týče financí a školy, tak můžu většinou treénovat dvakrát tejdně, a pak člověk takhle ,,přijde" o trénink, páč nemůže jet naplno![]()
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků