Moderátor: Toman
freekarol píše:Tenhle chlapík údajně učí Muay Thai i ve formě sebeobrany na ulici.
Basic Footwork for Muay Thai in the Street
ukropcany píše:Sidestep je veľmi ťažký krok, ktorý v MT používajú len skutoční kápovia. V boxe ho človek vidí samozrejme viac, pretože tam sa s pohybom pracuje viac.
ukropcany píše:Na ulicu sa podľa mňa hodí perfektne, pretože sa vieš súperovi krásne dostať za chrbát, čo sa vždy vyplatí. Samozrejme nie, keď sú za ním ďalší traja...Inak chlapec to robí dobre, len malý hnidopich - tú zadnú nohu neviem prečo vláči za sebou...
ukropcany píše:Sidestep je veľmi ťažký krok, ktorý v MT používajú len skutoční kápovia. V boxe ho človek vidí samozrejme viac, pretože tam sa s pohybom pracuje viac. Na ulicu sa podľa mňa hodí perfektne, pretože sa vieš súperovi krásne dostať za chrbát, čo sa vždy vyplatí. Samozrejme nie, keď sú za ním ďalší traja...Inak chlapec to robí dobre, len malý hnidopich - tú zadnú nohu neviem prečo vláči za sebou...
ukropcany píše:Obľúbenosť možno, ale rešpekt by šiel do kelu... no a to zase prr...Chlapci (vrátane rozhodcu
) síce ukázali nekonečné srdce a tvrdosť ducha, ale rozumu tam nebola ani štipka a to ja si zase rád pozriem...
Táto kvalita má budúcnosť. On je síce špina charakter, ale kuká sa na to dobre... http://www.youtube.com/watch?v=XnC8sRqyIb0
Boxerista píše:Pri športovom Muay Thai sa často stretávam s pojmom holandský a thajský štýl. Aký je medzi nimi rozdiel ?
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 5 návštevníků