Zkušenosti z ulice

krev, pot, slzy a adrenalin - na ulici neplatí fair play!

Příspěvekod Skateordie » stř 08. úno, 2006 16:38

to Xaltotun: nieco podobne s ''kamaratmi'' som zazil aj ja. Struhali hustych a ked sa cosi zomlelo, tak ich nebolo vidiet
Skateordie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TierraZ » stř 08. úno, 2006 20:00

No jo a to jste chlapy
Zkuste byt zenskou kdyz se do Vas nekdo navazi
Zvítězit bez boje znamená převýšit jiné svými ctnostmi.
http://s2.bitefight.cz/c.php?uid=82215
TierraZ
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Skateordie » stř 08. úno, 2006 21:52

to TierraZ: napadol ma jeden pribeh, ktory mi rozpravala kamaratka. Raz v noci isla s kamaratmi a kamaratkami po jeden znamej a dost osvetlenej ulici. Bolo tam vsak niekolko ciganov. Zacali ich provokovat, sacat do nich a jeden jej dal facku. Ty chalani sa zlakli a ustupili a tie baby sa s nimi bili. Skoncilo to tak, ze mala obrazene zapastie :P :P . Ty chalani museli byt dobri chudaci, ked sa za nich bili baby. Presne taku babu, ktora by ma chranila, hladam. Piste cisla bojovnicky :D :D
Skateordie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Rimmer » stř 08. úno, 2006 23:08

já sem ze sebe nedávno udělal dobrýho vola:) jel sem metrem tak okolo půl dvanácté večer a na hradčanské sem vystupoval. No a tam na sebe dost hystericky řvala ženská s chlapem...a došlo to tak daleko, že jí ten chlap začal fackovat a docela brutálně! no a protože, sem mladej pitomec tak sem ho začal okřikovat, že jestli jí nepřestane mlátit, že mu šáhnu do úsměvu :D no chvilku sme si nadávali a pak se do mě pustili oba:) hehe kdyby to byli chlapy tak sem se možná pral(až takovej sem namyšlej vůl :lol: :lol: ) ale co uděláte s tou ženskou?? já ženskou praštit neumim...tak sem utíkal co mi nohy stačili 8) 8)
a ponaučení je koukat se do země a ničeho si nevšímat protože se to s největší pravděpodobností obrátí proti vám... :D
Rimmer
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod majkx » čtv 09. úno, 2006 10:34

S těma ženskýma je to vždycky prekérka, kolikrát já už jsem jel řešit případy, že manželka si zavolala na agresivního manžela státní posilu, když měl chlap rapla a pustil se i do mě, tak dostal co vyprovokoval a ve většině případů se to nakonec obrátilo proti mně, takže největší hajzl jsem byl nakonec já 8O , takže jsem se už tyhle věci naučil řešit s určitým nadhledem. Jinak k těm agresivním útokům se vždycky vyplatí zdrhnout a když to nejde tak nedat šanci, nevíš co ti takový magor udělá, když tě složí na zem, viz. příspěvek zmlácení bratrance. Jinak to že někdo dělá BU, neznamená že tě to ochrání, sám jsem byl přítomen situaci kdy 4 tipoňi nějací kickboxeři dostali nakládačku jako prase od mého 70kg kolegy, po tom co ho napadli, já jsem se nedostal ani k ráně než jsem doběhl bylo po všem, ten kolega vyrostl na vesnických bitkách a neřeší vůbec nic :lol: .
majkx
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cibetka-vita » čtv 09. úno, 2006 15:13

známej, když bydlel v Jugoslávii, měl kamaráda, co ho napadli dva, když šel se svou holkou. On dostal nakládačku a pak se do toho vložila ta holka a oba zmlátila, dělala taekwondo.
cibetka-vita
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Hm,

Příspěvekod Xaltotun » čtv 09. úno, 2006 15:33

NAIA: Ta noha od zidle, co s ni na mne sel mi prisla horsi nez teleskopak, protoze byla hranata (4-hrany). Coz je myslim hur, kdyz Te to trefi.. 8)
Xaltotun
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

noha od židle

Příspěvekod 158 » pát 10. úno, 2006 0:32

ale furt tě zasáhne jen jednou hranou, ne ? :D :D :D
158
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Terorosticky utok na mna...

Příspěvekod Lin-Shit » pát 10. úno, 2006 19:46

Kde bolo tam bolo, bola raz jedna sellacka diska 8O .Okolo 4tej rano ked sa to rozpustalo tak som pred Kulturnym domom 8O volal kamosovi kde sa stratil. Dalsi moj odvazny kamos stal vedla mna. Zrazu mi nekto zozadu zaje... rovno na posledny stavec atlas...nastastie ma nezabil. Potom hned letela kopacka do krizov. Mobil mi vyletel. Otocil som sa a dotycneho nabuchanca som hodil do stanku co bol vedla mna. Jeho kamos sa smial jak prasa a potom sa to skludnilo a nejak som zahovoril az som dostal ospravedlnenie. Mimochodom v momente utoku isiel okolo policajny voz a nejako si to "nevsimol". Kamos sa tvaril ze ma nepozna. Tak pri prvej prilezitosti som zbalil slivky a isiel domov s dvoma kamosmi a jednou kamaratkou. Ako si tak kracame dobehnu nas tie dve skrine. Ten povodny utocnik paradoxne ukludnoval toho druheho co ma zdrapil za mikinu a druhou rukou robil naprah. Kamosi tam opat akoze neboli, jedine kamoska sa tam vlozila a zahovarala. Ja som chytil mierny amok ze toho debila asi zabijem. V tom vybehlo jeho 20 uzasnych kamosov. Tak som si povedal ze: "Co som ja Neo aby som tu taku masu kolil?" nejak som sa vyprostil a odisiel som sprintom domov. Co z toho plynie? 1. umyvajte si nohy... 2. neverte nepreverenym kamosom,vacsina su zbabelci. Este ze mam par na ktorych sa da spolahnut.
Lin-Shit
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Lu2 » sob 11. úno, 2006 21:41

Ting píše:2 Lu2: A proč jsi odpůrce dobíjení soupeře když je na zemi nebo už nemůže nic dělat? 8O

Nepřijde mi to prostě fér...
Lu2
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Ting » ned 12. úno, 2006 0:43

To Lu2: Nikdy si nikoho na ulici ani nikde jinde nevšímám.Neprovokuju bitky a pokud se mi někdo snaží vyprovokovat jakože do mě strčí a začne: Hej ty p*čo co je?Rozbiju ti držku a nebo jiný podbně stupidním infantilním způsobem tak se mu omluvíma odcházím pryč a doufám že k ničemu nedojde.Většinou mi provokujou hoši tak o dvacet čísel menší a o třicet kil lehčí.Zato značně posíleni alkoholem :wink: Přesto se V®DY omluvím a snažím se odejít.Nechci mít problémy.Ale v moment kdy ten druhej toho nenechá a já vím že už to neukecám a že rvačce se už prostě vyhnout nedá,pak udělám COKOLIV abych nad ním získal totální převahu kterou potom využiju a je mi absolutně jedno co mu udělám.Já se nikoho nevšímám tak ať si taky nikdo nevšímá mě!To je muj pohled na věc a tím se řídím.[/quote]
Ting
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Lu2 » ned 12. úno, 2006 9:57

Jasně,ale je zbytečný ho dobíjet když už nemůže bojovat dál,dostal za vyučenou tak už otravovat nebude...Můžeš akorát mít problémy...
Lu2
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Lu2 » ned 12. úno, 2006 10:03

majkx píše:S těma ženskýma je to vždycky prekérka, kolikrát já už jsem jel řešit případy, že manželka si zavolala na agresivního manžela státní posilu, když měl chlap rapla a pustil se i do mě, tak dostal co vyprovokoval a ve většině případů se to nakonec obrátilo proti mně, takže největší hajzl jsem byl nakonec já 8O , takže jsem se už tyhle věci naučil řešit s určitým nadhledem. Jinak k těm agresivním útokům se vždycky vyplatí zdrhnout a když to nejde tak nedat šanci, nevíš co ti takový magor udělá, když tě složí na zem, viz. příspěvek zmlácení bratrance. Jinak to že někdo dělá BU, neznamená že tě to ochrání, sám jsem byl přítomen situaci kdy 4 tipoňi nějací kickboxeři dostali nakládačku jako prase od mého 70kg kolegy, po tom co ho napadli, já jsem se nedostal ani k ráně než jsem doběhl bylo po všem, ten kolega vyrostl na vesnických bitkách a neřeší vůbec nic :lol: .

Je ovšem rozdíl,jestli ti dotyční dělali kickbox 2měsíce nebo 2roky a taky na jaké úrovni...a kolik vážily...
Lu2
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Skateordie » ned 12. úno, 2006 10:09

Ja suhlasim s Tingom. To je presne moj pohlad na vec. Lebo ak ma uz niekto vyprovokuje, tak neviem coho som schopny.
Skateordie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Lu2 » ned 12. úno, 2006 10:15

Tomu se říká cholerik... :D Nevim,abych takhle někoho zmasil,tak by mě musel opravdu velice hodně naštvat...
Lu2
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Skateordie » ned 12. úno, 2006 10:48

To je kazdeho vec, ale nikdy nevies, ked chytis amok :?
Skateordie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Lu2 » ned 12. úno, 2006 11:22

NO právě,chytíš amok,a pak nevíš co se s tebou děje...
Lu2
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Rimmer » ned 12. úno, 2006 16:15

na druhou stranu jak se říká:" bejt hodnej na nepřítele, znamená bejt zlej na sebe :P " takže pokud bych se pral někde na fotbale- nebo z někym poměřoval síli či nějakou takovouhle blbost tak bych určitě nikohoé "nedobíjel", ale kdyby mě někdo třeba přepad tak mu "penaltu" do hlavy klidně napálim!
Rimmer
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Skateordie » ned 12. úno, 2006 18:35

to Lu2: jasne, ze ked mna alebo niekoho blizkeho niekto napadne tak chytim amok
Skateordie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Ting » ned 12. úno, 2006 22:54

2 Lu2:Tak to je omyl.Já nemluvil o tom že dostanu amok.Moc dobře vím co dělám jinak bych dostal na budku.Možná to zní chladnokrevně,ale jen je mi prostě jedno co mu způsobím.Prostě když už nemůžu jinak a musím se začít prát tak to ve mě přepne.Jako Jekyl a Hide. Přešně jak psal Rimmer: Být milosrdný k nepříteli znamená být krutý sám k sobě. A navíc si uvědom ještě jednu věc: Já se bít nechtěl a ten dotyčný člověk mě vyprovokoval a vlastně donul rvát se.Takže jak by to asi bylo kdyby tys byl ten na zemi?Byl by milosrdný?...
Ting
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

PředchozíDalší

Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...