luen píše:4Makoto: Tak a uz zacinas zabredavat do problematiky a tzv. politiky kolem bu/bs, casem udelas par dalsich neprijermnych zkusenosti jako temer kazdej z nas a uz nebudes tak happy a ochoten vse vysvetlovat a s kazdym se o vsem bavit ...![]()
Zdar, mas pravdu, par neprijemnych zkusenosti jsem uz udelal, ale asi jsem blbec, ale stale verim, ze tech ferovych je tu vice. A navic, kdyby nebylo tohle sdileni informaci, ani ja bych se nedozvedel info, ktere jsem mohl rici dal. Proto jsem rad, ze napriklad uz existuji knihy, kde se o teorii konfliktu dozvim neco hodnotneho, (ktere si pak obratem mohu overit v praxi) a neni to jen dalsi bezpohlavni kniha bez jakekoliv vypovidaci hodnoty. Jak uz jsem to tu psal parkrat, nastesti jsou tu lide, kteri nemaji problem se podelit o sve top secret know how, protoze vedi, ze za nimi pak ostatni opet prijdou a budou je povazovat za zdroj informaci, ktery stoji za to. Jenze to tu pak je skupina lidi jako treba Missing link (ja vim, ten mi lezi v zaludku), ktery z toho vseho dela malem uzavrenou sektu jen aby se nekdo nedozvedel, ze pri konfliktu mizi jemna motorika....Na konci stejne bude jeden system sebeobrany, ktery se od sebe bude lisit jen odevem, logem, celebritou ci podobnou blbosti....
luen píše:Casem pochopis nechut verejne sdilet temer jakekoli info o cviceniParkrat jsem se tu prave kvuli tomuhle s nekym pohadal ... sbirej dal zkusenosti hlavne pro sebe a s kym se o ne podelis je na tobe ... parkrat te jeste nekdo vysplouchne a treba jeste mnohem "sladsim" zpusobem a pak tzv. zanevres take, resp. stanes se hooodne opatrny
Vedeni skoly totiz nestoji jen na tom co umis, ale do jiste miry i na managerskych schopnostech a na schopnostech rozlisovani smejdiku od pohodaru ... parkarat jsem se take spalil a proto jsem dnes opatrnej jako mnozi dalsi![]()
Asi bych hovoril jinak, kdybych ucil na plny uvazek...takhle mam praci, ktera mi zaplati hypoteku a zbyde mi jeste na limonadu, takze se bojovkam mohu venovat jako konicku...
Pred par lety jsem dost cestoval za zahranicnimi seminari, abych zjistil, jak vypadal JJ a jemu podobne systemy ve svete a byl jsem znechucen prave tim marketingem...hned po prvnim treninku po me chteli smlouvu, upsat se vlastni krvi, nakoupit jejich obleceni, loga, zbrane, malem i hajzlpapir, jinak mi uz nic ze svych top secret znalosti neukazou...nastesti jsem je poslal tam, kde svuj firemni hajzlpapir potkaji po ceste....proste mi jde proti srsti z toho delat tezkej business jako nas spolecny "znamy" WT Leung Ting System....