sosuke píše:Cesta BU je nekonečná. I po 50 ti letech tvrdého trénnku se člověk stále má co učit.![]()
![]()
Nekonecna ako kruhovy objazd.Aspon pri niektorych BU.
diablik píše:Dnes je ta nejhorší doba a nejlépe připravený čelit hrozbám moderního světa budeš s černým páskem----------------no jasne,dalsi opaskovy fetisista..pre mna ma cierny opasok hodnotu pomyji, ktore sa davaju sviniam....dolezite je srdce a"gule" anie kus handry okolo kazajky...
Grepp píše:tak klobouk dolů....takovou odezvu jsem nečekal! Každopádně díky za rady. Mimochodem jsem z Ostravska (Havířov) takže jestli někdo ví o nějakém dobrém klubu,ať už box nebo thaibox nebo jinému BU tohoto stylu tak ať mi prosím napíše.. A mám dotaz...opět...mám v plánu jít na V© policejní a odtud se dostat k URNA nebo jinému oddílu stejného zaměření. Které BU tam budu nejspíš potřebovat? každopádně dík moc za odpověď.
Grepp píše:to hyperboreus:
jo ale nevím jestli mi pomůže box k tomu abych se tam dostal...když tam přijdu a řeknu umím dejme tomu aikido tak asi budu mít nějakou výhodu. Řekl bych že u této práce budu přece potřebovat nějak spacifikovat nepřítele nebo ho nějak odzbrojit. Aspoň podle mě...
sosuke píše:S tím nesouhlasím. Dnes je ta nejhorší doba a nejlépe připravený čelit hrozbám moderního světa budeš s černým páskem.![]()
ukropcany píše:... a som v řiti... mám len trenky, žiadny pásik... sakra, ani na teplákoch... všade len guma...
Grepp píše:to hyperboreus:
jo ale nevím jestli mi pomůže box k tomu abych se tam dostal...když tam přijdu a řeknu umím dejme tomu aikido tak asi budu mít nějakou výhodu. Řekl bych že u této práce budu přece potřebovat nějak spacifikovat nepřítele nebo ho nějak odzbrojit. Aspoň podle mě...
Lada píše:sosuke píše:S tím nesouhlasím. Dnes je ta nejhorší doba a nejlépe připravený čelit hrozbám moderního světa budeš s černým páskem.![]()
![]()
![]()
já nemám žádný pásek, co mám dělat co si bez něho počnu, vždyť nemám čím útočníkovi před ksichtem zamávat aby se lek a když ho nemám tak vlastně nic neumím a já nemám ani bílí ani jiný tak jem úplně v prdeli
asi začnu stavět pořádnej bunkr na to mám aspoň vzdělání když na tu obranu nemám žádnou hadru kolen pasu
![]()
Hele a počítá se i pásek co drží ryfle, kapsičku atd...ten je černý sice kožený ale třeba to neva
tak že bych se třeba dokázal i ubránit.....
ukropcany píše: ©koda len, že neplatí, že čím lepšie trencle, tým lepší fighter... hneď by som kúpil nejaké za 2k...![]()
Nositel danového stupně vyžaduje určité znalosti. Není pásek ozdoba, ale ukazuje že ten nositel má určité znalosti a dovednosti v některém BU. Čili ten kdo ho přepadne je chudák. Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný
hellas píše:gravere, Ty necvičíš v gi?![]()
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků