To asi narážíš na to co jsem před tím napsal. Ale upřímně nechápu proč mě posíláš na to forum o Bambitkach. Napsal jsem ti jak je to s nožem jako vražednou zbraní v reálu a podle toho je tak třeba cvičit. Daleko vhodnější než techniky (ne že bych je necvičil) je dívat se borcovi na ruce. Ale to asi určitě víš.
No a že bych se radši bránil s pistolí? Máš něco proti tomu? Proti moži mi to připadá jako jedna z cest jak odejít po svých. A o to jde. Pro mě je bojové umění hlavně o tom se dostat domů zdravý za pomoci čehokoliv. Takže střelbu beru jako normální BU. A jestli ty máš problémy se střelnými zbraněmi tak sorry ale to je tvůj problém. Jdi si zastřílet a zjistíš že to je docela v pohodě.
S474N napsal:
KwaiCheng napsal:
Mas nejake zkusenosti s pouzitim noze S474N?
Ano, rozsahle zkusenosti, hlavne co se rozrezani baliku Dobre vody tyka. V pripade problemu bych nuz opravdu netahal, kdyz uz, tak bud teleskopicky obusek a nebo rovnou palnou zbran. A jestli se ptas, jestli je nosim, tak ti odpovim, ze ano.
KwaiCheng napsal:
Takže abych to shrnul: Téma má název "proti noži..." Víš co to znamená? To znamená, že se v klidu můžeš přesunout na fórum "Bambitka a její použití v praxi..." anebo nám sem napsat něco o noži...Co ty na to?
Ano, "proti nozi..." se to tady jmenuje, nicmene proti nozi se da pouzit nejenom nuz, ale jakakoliv zbran, vcetne te palne. Takze bych prosil trosicku tolerance, dekujeme...
Pánové, byl jsem ted urcity cas bez pristupu k internetu, tudiz se
omlouvam za ponekud opozdenou odpoved.
NAIA: Ano mám problém se střelnými zbraněmi, ne děkuji, myslím že mou návštěvu střelnice ještě odložím, avšak nevylučuji že se nestavím. Víš, s pistolí se nepochybně ubráníš celkem dobře... ale zdůrazňuji ještě jednou: Toto je fórum zabývající se nožem.
S474N: Proti noži lze použít třeba i vidle na hnůj, máš pravdu, nicméně nemyslíš, že tebou požadovaná tolerance je v tvém případě nahrazená posedlostí střelnou zbraní? Ne, neptám se tě jestli nosíš, je mi to ukradený, a vůbec člověče proč furt každýmu tady cpeš, že nosíš kvér?
Děkuji za odpověď