sebeobrana pro ženy

krev, pot, slzy a adrenalin - na ulici neplatí fair play!

Příspěvekod Angus » pon 28. lis, 2005 13:45

adho píše: Celkovo si myslím, že (časovoomedzené) Kurzy sebaobrany su nanič. howgh

Pod to se podepisuji také.
Howgh.
Angus
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod MirekBusin » pon 28. lis, 2005 13:48

andromeda píše:O.K. - vše funguje, jen NIN TSUN DO ne. I to vezmu s nadhledem. No .... uvidíme :D

Ale no tak, Jardo! :D

Mirek Bušín
MirekBusin
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Harutomo_Yasumizu » pon 28. lis, 2005 14:04

Já bych holkám udělal 2-3 hodinový kurz kde maj zmáčknout a byl bych mistr. A skuste mi někdo říct že učím ptákoviny!? :lol:
Harutomo_Yasumizu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod sulthan » pon 28. lis, 2005 14:05

navrhuji objektivni test sebeobrany nitsun do:
zjistime, kde bydli ty "instruktorky" a vybrany jedinec je zkusi znasilnit :D Pokud se ty holky ubrani, tak se panu polakovi pokorne omluvime...
sulthan
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Harutomo_Yasumizu » pon 28. lis, 2005 14:08

Před nebo po mim kurzu? :twisted:
Harutomo_Yasumizu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod sulthan » pon 28. lis, 2005 16:23

Harutomo_Yasumizu píše:Před nebo po mim kurzu? :twisted:

Behem znasilnovani muzes rozdavat svoje vizitky :lol:
sulthan
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod andromeda » úte 29. lis, 2005 19:36

sulthan píše:navrhuji objektivni test sebeobrany nitsun do:
zjistime, kde bydli ty "instruktorky" a vybrany jedinec je zkusi znasilnit :D Pokud se ty holky ubrani, tak se panu polakovi pokorne omluvime...

A ten "vybraný" jedinec budeš jak doufáš ty ? :D :wink:

A jinak oslovit hezkou holku neumíš?
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Peta » úte 29. lis, 2005 20:08

andromeda píše:
sulthan píše:navrhuji objektivni test sebeobrany nitsun do:

A ten "vybraný" jedinec budeš jak doufáš ty ? :D :wink:

A jinak oslovit hezkou holku neumíš?

Měl jste problém s oslovováním hezkých holek, než jste si k tomu účelu vymyslel NIN TSUN DO, že?
Peta
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod sulthan » úte 29. lis, 2005 22:57

andromeda píše:A jinak oslovit hezkou holku neumíš?

Kdo tu mluvil o oslovovani? :D ja se s nima prece nechci seznamit...
sulthan
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod andromeda » pát 02. pro, 2005 0:34

sulthan píše:
andromeda píše:A jinak oslovit hezkou holku neumíš?

Kdo tu mluvil o oslovovani? :D ja se s nima prece nechci seznamit...

Ne, máš pravdu, ty je vlastně chceš znásilňovat ........

For Peta : Ty budeš mít asi hodně mindráků, se kterýma prohráváš, co ?
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » pát 02. pro, 2005 0:44

Na NIN TSUN DO COMBAT pracuji řadu let a nemám se za co stydět. Nikomu ho nevnucuji, zájemců mám dost a nikomu neberu to jeho. Mám úctu před každým stylem. Ne tak před každým člověkem.

Vnímám svou práci posledních dvou let jako práci s tématem sebeobrany pro dívky. Je to dobré a potřebné téma. Mám rád svou práci a jsem rád, že mně uživí. Oslovuji školy a jen v nejbližších třech týdnech mám pět seminářů na středních školách po celé ČR. Jen konstatuji.

V těchto dnech vyjde v nakladatelství NA©E VOJSKO má nová kniha. Odborně revidovaná a vydaná nakladatelstvím, které se této tématice věnuje nejvíce a nejdéle v ČR. To je pro mne fakt, svědčící o kvalitě NIN TSUN DO COMBAT - a závistivé plácání anonymů, nebo náctiletých "rádoby mistrů" na tom nic nezmění.

Jej, to jsem se rozepsal...... Ve třičtvrtě na jednu v noci.

Tak dobrou..... :wink:
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Miro » pát 02. pro, 2005 6:19

Na NIN TSUN DO COMBAT pracuji řadu let a nemám se za co stydět.

Samozrejme, ze kazdy ma pravo na akekolvek myslenie, takze pokial si myslis, ze sa nemas za co hanbit, berieme to ako Tvoj nazor. Ci vsak je pravdivy, na to tu ludia maju zrejme hodne rozdielny nazor.

1. Dnes uz nie je problem "byt uspesny" v podnikani. Ktokolvek si moze napisat knizhu a vydat ju vlastnym nakladom alebo v inej spolocnosti (vacsina tlaciarni stale zufalo nahana zakazky a predavaci uvitaju akykolvek titul, ktory im pomoze k zisku). To, ze sa predava dobre, nehovori nic o jej kvalitach - ba dokonca plati, ze cim vacsi brak, tym sa predava lepsie.

2. Dnes uz nie je problem "byt uspesny" v podnikani. Ktokolvek si moze vytvorit vlastny styl a dat mu orientalny nazov. Pretoze Jozef Mrkvicka Combat by sa urcite nepredaval tak dobre ako Nin Tsun Do Combat. Avsak ked niekto vytvori vlastny styl a nazov zabali do pozlatka, kazdemu je evidentne, ze je to len preto, lebo tvorcovi ide o to, aby sa to dobre predavalo. Pokial je cely styl orientovany na to, aby sa dobre predaval, je celkom samozrejme, ze aj obsah bude usposobeny na to, aby nebol prilis narocny, ale naopak, jednoduchy a pre zakaznika instantne stravitelny. Takze to uz vlastne nie je bojove umenie, ale tovar na predaj. Autor si moze mysliet, ze ide o originalne bojove umenie, v skutocnosti ide o podvod, ktoreho ucelom je vylucne dobry predaj.

3. Dnes uz nie je problem "byt uspesny" v podnikani. Existuje spusta podomovych obchodnikov, ktori su uspesni v predaji totalneho braku a mnohe "uspesne organizacie" poriadaju seminare na ktorych predavaju svoj podvod prakticky nepretrzite po mnohe roky. Presvedcit ci oblbnut cloveka, ktory o bojovych umeniach nema ani paru, nie je az tak tazke. Presvedcit ci oblbnut odbornika je vsak nesmierne tazke. A tak vysledok je, ze si uspesny medzi diletantnmi a stopercentne neuspesny medzi odbornikmi.

Osobne som rad, ze Ta Tvoja praca uzivi. Kazdy predsa musime nejako zarabat, aby sme mohli prezit. Len neviem preco sa stale snazis votriet sa na tento web a presvedcit jeho citatelov o svojich kvalitach, ked vies, ze Ta tu kazdy povazuje za podvodnika. Rob si svoje a nestaraj sa o tento web, ludia tu si budu robit svoje a nebudu sa starat o Teba.

Miro
Miro
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Peta » pát 02. pro, 2005 9:31

andromeda píše:For Peta : Ty budeš mít asi hodně mindráků, se kterýma prohráváš, co ?

:lol: Co si představujete pod pojmem "mindrák"? Rozumíte psychologii stejně dobře jako bojovým uměním?

Když vás vaše milovaná práce tak dobře živí, proč nesplácíte svoje dluhy, jak už zde bylo uvedeno? Co si slibujete od svých příspěvků na tomto fóru? Máte pocit, že vám zde oponují pouze "závistiví plácající anonymové nebo náctiletí rádoby mistrové"? Vaše věčné vytáčky a reakce pouze na irelevantní vtípky tady nikoho o vašich čistých úmyslech nepřesvědčí...
Peta
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod pm » pát 02. pro, 2005 9:58

andromeda píše:
For Peta : Ty budeš mít asi hodně mindráků, se kterýma prohráváš, co ?

realny, vecny a rozumny pohled na problematiku sebeobrany (zeny) a pochybneho multilevel marketingu v oboru b.u. je "mindrak"?!? v tom pripade nemam co bych dodal, snad jen - byznys je byznys, sebeobrana je sebeobrana - a jak je vidno, nejen sebeobrana muze byt spinava, necestna, pripadne nezakonna.
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod sulthan » pát 02. pro, 2005 10:16

V teto diskuzi koncim. Nemuzu objektivne hodnotit sebeobranu nintsundo, protoze jsem nikdy nevidel jeji trenink (i kdyz internetova prezentace podle me mluvi dost jasne). Navic nejsem na sebeobranu odbornik, takze hodnoceni necham povolanejsim.

Nebudu hodnotit marketingovou strategii. Koneckoncu mame kapitalismus, takze kazdy ma pravo chovat se "trzne".

Nebudu ani hodnotit Andromedu - osobne ho neznam (koneckoncu je tady dost prispevku od lidi, kteri ho znaji).

a nejaka internetova vymena nazoru stejne nic nevyresi...
sulthan
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod andromeda » ned 04. pro, 2005 2:39

for Miro :

Když už někdo neví kudy kam, tak se vždy ohání frází "my všichni tady". No jestli se tady vyjadřovalo pět lidí, tak to bylo hodně. Navíc, když někdo vyzývá veřejně ke znásilňování mladách dívek a ještě se považuje za vtipného, tak se řadíš do zajímavé společnosti.

Jinak k tvému neskutečně naivnímu názoru, že dnes tiskárny nemají co tisknout a jsou vděčné za všechno ...... k tomu není fakt co dodat, protože absolutně nevíš, o čem mluvíš.

Zkus vydat knihu - aspoň jednu. Zkus to. Nejen ji napsat, nafotit, ale i sehnat nakladatatele, která do toho půjde. Výroba barevné knihy v podobě, jaké vydávám, stojí cca 300.000,- tisíc na titul, v nákladu 2-3 tisíce kusů. A když už je dokážeš vyrobit, musíš je prodat, což je to nejsložitější na dnešním knižním trhu.

To, že se tady pár lidí, kteří o mně nic nevědí, ke mně vyjadřují (vrať se o pár stránek zpět a zjisti si, jak tato diskuze začala), mi dává možnost se vyjádřit, protože nesu svou kůži na trh pod svým jménem - a za žádné daleké mistry se neschovávám.

Tak se vyjadřuji. A že se ti nelíbím? Jsme v demokracii.

Podvodník nejsem - to ani náhodou. Tvrdě pracuji. Jo, mám staré dluhy a splácím je, vydělávám si poctivě - navíc je to má soukromá věc a nikomu do toho tady nic není. Toto je forum o sebeobraně.

Učím sebeobranu už 16 let a dobře. A nechodím jen na tyto www stránky, abych hledal zajímavosti a informace, ale na mnoho dalších. Neustále se učím, vzdělávám a chovám se ke všem otevřeně. To je součást profesionality, udržovat se v obraze - a někdy reagovat, když o mně někdo píše.

Ještě k učebnicím. Každý hlupák si myslí, že napsat knihu, nebo natočit DVD a dostat na pulty obchodů je sranda. Fajn, ukažte mi ty své, jak jste to se srandou dokázali. Pak před vámi smeknu. Do té doby ......
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod patrik » ned 04. pro, 2005 8:08

andromeda píše:Učím sebeobranu už 16 let a dobře. A nechodím jen na tyto www stránky, abych hledal zajímavosti a informace, ale na mnoho dalších. Neustále se učím, vzdělávám a chovám se ke všem otevřeně. To je součást profesionality, udržovat se v obraze - a někdy reagovat, když o mně někdo píše.

Jak se pozná, tedy jak Ty poznáš, že učíš dobře??? Na tyto www stránky chodíš mimo jiné vybírat ze seznamu členů mailové adresy, abys spamoval o svých aktivitách. X-krát si tu vyzval lidi, aby napsali názory na Tvý aktivity a kdykoliv je někdo ohodnotí "negativně" je to hlupák. Nepostřehl jsem tu nikoho, kdo by Tě pochválil za to, co děláš, za Tvé tisíce ks knih apod... Jen pár lidí tu napsalo, že máš právo dělat si co chceš... ale z toho spíš vyplývá: "nechte ho bejt, prosťáčka"

O sebeobraně nevím zhola nic, jen jsem se koukl na Tvý fotky děvčátek s mečem a je mi blbě.

andromeda píše:Ještě k učebnicím. Každý hlupák si myslí, že napsat knihu, nebo natočit DVD a dostat na pulty obchodů je sranda. Fajn, ukažte mi ty své, jak jste to se srandou dokázali. Pak před vámi smeknu. Do té doby ......

Každý hlupák si myslí, že umí napsat knížku nebo natočit DVD... Lidi, kteří, jak píšeš "se učí a vzdělávají" jsou právě Ti, kteří ještě žádnou knížku nenapsali, ale čtou je.

Zajímá mě jediná věc, Andromedo... Kdy ses naposledy od někoho učil a vzdělával? Kdy si absolvoval poslední pravidelný trénink pod vedením nějakého učitele? Někoho zkušenějšího.

Patrik
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » ned 04. pro, 2005 9:48

andromeda píše:for Miro :
Učím sebeobranu už 16 let a dobře.....

Jak se to pozná (kromě toho, že to o sobě takto kategoricky tvrdíte vy)? Máte nějaké zpětné vazby, hodnocení jiných atd.? A jak je to ve vašich kurzech s psychikou reálných konfliktů?
Nechci nikoho shazovat nebo obecně odsuzovat kurzy "sebeobrany". Ptám se proto, že mě ta odpověď fakt zajímá - experimentoval jsem se sebeobranou před mnoha lety a pořád mi to připadalo nějaké nerealistické...
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod sulthan » ned 04. pro, 2005 10:35

uz jsem do teto diskuze skutecne nechtel prispivat....

andromeda píše:Navíc, když někdo vyzývá veřejně ke znásilňování mladách dívek a ještě se považuje za vtipného, tak se řadíš do zajímavé společnosti.

Neslo o vtip, slo o nadsazku. Pri vasi inteligenci jste mohl pochopit, ze se tu nikdo nechysta nekoho znasilnovat.
Snazil jsem se pouze poukazat na skutecnost, ze zadnym jinym zpusobem se neda zjistit jak vas system sebeobrany funguje.
Bojova umeni maji sparringy, ktere jim zajistuji zpetnou vazbu. Jakou zpetnou vazbu mate vy? Tisice dekovnych dopisu? [tohle byla ironie]

Nejvic me ale fascinuje, jak jste MUJ vyrok pouzil jako obranu proti nekomu jinemu. Misto posuzovani kdo je vtipny a kdo se radi do jake spolecnosti byste mohl spise zkusit odpovidat na argumenty proti vasi sebeobrane jak je prezentovana na internetu. Bylo tu dost serioznich argumentu, ktere jste nechal bez povsimnuti...

abych napravil svoje resty, tak prohlasuji, ze: znasilnovani je spatne a rozhodne nemam v umyslu nikoho znasilnovat. Pokud jsem v teto diskuzi nekoho urazil, tak se mu timto omlouvam. Moje namitky oproti nintsundo (tak ja je prezentovano na internetu) ovsem plati (tj. uci se jen techniky, ale techniky bez posilovani a otuzovani uderovych ploch jsou k nicemu; obranne techniky se mi zdaji prilis slozite - v realnem boji se to snad ani neda stihnout; nezkusenost instruktorek - opravdu se sebeobranu nauci za rok tak dobre, aby ji mohly samy vyucovat?)

Osobne by me nejvic zajimaly nazory vasich zaku. Nechcete dat nekomu z nich odkaz na tohle forum?

Tohle byl muj skutecne posledni prispevek v teto diskuzi.
sulthan
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod kurt78 » ned 04. pro, 2005 11:06

ze 5. ? tak ja som 6.

NINjutsu-vingTSUN-aikiDO mortalCOMBAT ---staci si to len precitat a clovek vie co to asik moze byt....... :roll:
kurt78
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...