od andromeda » stř 07. pro, 2005 12:48
O. K. Tohle nemá smysl. Ten, kdo je spokojen, sem psát nebude - nemá proč a ten, koho jsem vyhodil pro neschopnost, si bude stěžovat komukoli a kdekoli budou ochotni mu naslouchat. Mnoho lidí si myslelo, že ode mne získají peníze a nic za nebudou muset dát, žádné tréninky přípravu..... a stejně tak ti, se kterými spolupracuji, kteří dávají čas a práci, mají své honoráře a jsou spokojení.
Kritikám lidí, kteří mne neznají, nikdy mne neviděli a přesto se vyjadřují je jak vidím zbytečné oponovat. Jsou to jen zbytečná slova. Co se mých knih týče, mám na ně opravdu hodně kladných odezev, osobních i písemných, ale podstatné je, že jsou, že existují, že do nich někdo po důkladné úvaze investoval, že byly vydány a že se prodávají - opakuji - zkuste totéž a pak se vyjadřujte.
Sebeobrana pro dívky na školách nemůže být stejná, jako tréninky boxu a já ani ze sebe ani z nich nedělám výkonnostní sportovce do ringu - to je úplně jiný svět, tak mne s ním nesrovnávejte, jsme každý někde jinde. Nicméně být tu napadán, že když drobná dívenka nebuší do pytle a neotlouká klouby, tak je její snaha zbytečná, nebo když tu někdo navádí ostatní ke znásilňování a pak obrací, že to měl být fór.... Co tímhle komu chcete dokázat, fakt nevím.
Techniky na videu - jsou demonstrací možných variací, kombinací, které v reálu vypadají i jinak. Otevřte si jakoukoli učebnici sebeobrany, pusťte si videoučebnici a uvidite podobné techniky - v pomalé, učebnicové formě, ze kterých si vybíráte principy, ty skládáte dle situace do reakcí, které kombinujete do technik - a v učebnicích jsou ukázkové kombinace. Co tam chcete? Filmový dokument o znásilnění natvrdo?
Mé www stránky se budou vyvíjet, fotky a videa budu zdokonalovat - jenže uvědomte si, komu jsou určeny dětem a teenagerům na školách- nesmějí se bát přílišné tvrdosti a náročnosti.
Nikoho jiného neshazuji, jen bráním své. Kdo má zájem poznat NIN TSUN DO combat - sebeobranu pro veřejnost, trénuji každé úterý od 20.00 do 21.30 a každý pátek od 16.00 do 18.00 hodin v tělocvičně 1. kpša, Pernerova 29 Praha 8 - Karlín. Můžete se přijít zúčastnit tréninku a promluvit si - první trénink je zdarma.
Jaroslav Polák
mobil : 737787390 (nejsem anonym)
andromeda