kwaicheng píše:Jendis píše:Pokud máš před sebou feťáka,můžeš mít velký problém,to není jako opilec...perník (pokud to už není troska-chlap:dlouholetý vyfetlo) dává pocit nepřemožitelnosti,zvyšuje výdrž,dává sílu atd......člověk je jak králíček Duracell(bo ja se to píše?)
Prý už němečtí výsadkáři za druhé světové fasovali pervitinové tablety...
nejen výsadkáři...prostě vojclové......a ano,je to tak. Pervitin dokáže člověka neuvěřitelným způsobem nabudit. Mám osobní zkušenost s tabletkou(nikdy bych si to nepíchnul)....chtěl jsem vědět,jaké to je. Nesnáším dlouhé běhání(nemám na to fýzu)...po té tabletce jsem uběhl 5 km s "prstem v zadku" a cejtil jsem se,že bych mohl lámat skály. Vše jsem viděl ostře..prostě samá pozitiva......druhej,třetí a čtvrtej den potom jsem byl totálně v prdeli,bolely mne svaly,o kterých jsem předtím ani nevěděl......tělo na perníku využívá úplně všechno,ale do mrtě.......
Gino píše:Jendis píše:vmžiku ho "rozsekali".......pak se,návalem adrenalinu a vůbec pod vlivem celkového stavu,pozvracel.
Jak rozsekali? Zajima me jak intenzivne a tvrde do nej sli, ze se po tom pozvracel a byl v soku i kdyz to byli znami.
Vletěli na něj hodně zostra...řev,údery,kopání(dávali pozor,aby to jen bolelo a aby nezpůsobili trvalé,nebo vážné zranění). Ani si v tom fofru nevšiml,kdo ho tluče...během pár vteřin byl na zemi,v pozici plodu......a prosil,ať ho nezabíjejí,ať už ho nebijou......pak to stopli,na zemi do něj nešli......když zjistil,o koho a o co jde...uklidnil se...a poblil.
Stává se mi to taky,po nějaké akci.....když se nemůžu dodejchnout,mám návaly.....taky se pozvracím. + brutální klepotice.......
V tomto stavu nejsem schopen si ani zapálit cigaretu.....běžně ssebou nosím cukr(sáček do kafe) a když se mi to stane,hodím si ho do huby a rozžvejkám i s papírem. Kdybych si to měl jen nasypat,tak to nedám.....
CUKR je výborný pro uklidnění nervů a potlačuje tyhle stavy!!!!!!! Tělo začne rychle pracovat s tou energií,kterou ve formě cukru dostalo a dostane vás to do klidu.