RBR píše:NAIA píše:Sám jsem poznal pár lidí, kteří opakovali to samé.."když já na tréninku se nerozjedu protože je to trénink atd...." ale nakonec jsme z nich dostali to nejlepší

Myslím, že tady je problém v tom, že jsem takových tréninků absolvoval celkemdost, ale ty ne a už víš, že to nejde....
Nic si nenamlouvám, pouze v tom vidím nedostatek tréninkových metod. Trošku si nerozumíme, nemám problém se nabudit na tréninku, ani si šáhnout na dno svých sil (při mojí fýze to je otázka 5 min.). Pouze neznám nějakou dobrou metodu jak nacvičit reakci na to překvapení a ovládnutí půdu sebezáchovy. Mrknu na toho shreddra.
RBR
Těch metod je samozřejmě spousta a už jsme tu o nich psali v minulosti.
Ale hlavní je celkový mentální postoj...hodný hoch jde k zlému chlapovi,aby ho vykázal ze svého pozemku...promiň, ale je to špatně....mělo by to vypadat takhle...extrémně nasranej,agresivní parchant přijde ke zlému hochovi (Ježíši vždyť ti předtím vypíčoval ženu,ty jsi v absolutním právu) a za brutálního řevu bys ho měl vyjebat do patřičných mezí...při jeho prvním protestu první rána,při jeho zvednutí rukou už musí následovat velmi hrubé násilí....hrabání v tašce?K tomu nesmí vůbec dojít...rozbít světlo a pak jen čekat co na to poldové...sorry,ale kdyby se takhle pasivně choval každej tak nám za chvíli ty opice znásilňujou před očima naše ženy a my jen budem koukat a přemejšlet co je špatně...
Prosím tě neber to,že se do tebe navážim,ale chci ti jen říct,že ani karate a ani shredder (byť je to má oblíbená technika) ti nemůže pomoci dokud se nezbavíš nánosu "slušného vychování"
Situaci jsi řešil jak si řešil,nikomu se nic nestalo,takže je to rozhodně výhra a i já říkám,že to takticky nebylo špatně....ale ty sám cítíš,že to mělo proběhnout jinak,že jo?
Pokud mi někdo řekne-neraď,nebyl jsi tam..to se to kecá...nemachruj...ok beru,ale podobných situací jsem zažil mraky...
Někomu to co píšu může přijít extrémní - byla by to akce s nejistým koncem,co kdyby tě zabil,co kdyby tě zranil,co kdyby jsi ty jeho zmároval blablabla,šel by sis sednout,zbytečný problémy apod. ,tak mu musím odpovědět - ten frajer ví kde RBR a jeho rodina bydlí,co když se bude chtít pomstít za to,že na něj poslal poldy,co když si počká až nebude doma...co když...blablabla
V podobných případech nesmíte myslet na to co se vám může stát,ale musíte analyzovat situaci...střízlivě,ale s naprostou,kontrolovanou agresí.
Tenhle post přesně vyjadřuje můj naturel a je mi jasné,že se zvedne vlna nevole,ale takový prostě jsem...
Pro ukropa: hele ten úsměv neni dobrá strategie...zkus se usmívat a myslet na něco hnusného (například bojiště plné mrtvol,mezi kterýma poznáváš svoje blízký) a uvidíš,že ti ten úsměv okamžitě zmizí z obličeje...nemůžeš se usmívat a myslet na hnusné věci...nejde to.Když se usmíváš před konfliktem,který ti hrozí a ty jsi ho rozpoznal,tak tzn. jen jedno...naprosto si věříš,což je na jednu stranu dobrý,ale na druhou stranu tím zcela podceńuješ svoje protivníky.Já se např. usmívat nemůžu,myslím na to co jim udělám (a to jsou hnusné věci)
Tak jen do mě
Hlavně to neberte tak,že někoho nabádám k trestnému činu...nenabádám...ukazuju,že je nutné zvítězit,ne nad nimi,ale nad sebou,aby bylo poznat,že jsme vůbec chlapi