Gino píše:marcelo kurna prestan mi to vysvetlovatpro me to skoncilo tou malou reakci
..pre mna samozrejme ze nie

Gino píše:marcelo kurna prestan mi to vysvetlovatpro me to skoncilo tou malou reakci
marcelo píše:a vysku ruk v garde,tak ako taki Machida,Liddel, obcas Wanderlei,Jardin tiez od nich daleko neutekaju..a slape im to.. samozrejme ja skor preferujem ruky klasika hore pred hlavou ako v ucebnici boxu,ale...niektorym fighterom vychadza ich strategia aj s rukami pri guliach
ukropcany píše:Fúha, to muselo byť pre neho ozaj traumatizujúce... dúfam, že ho z toho psychoanalytici dostali...Kam sa na to hrabe ten 13 ročný chlapec, čo som videl v Jetsee na zápase ako zlomil roundkickom 13 ročnému súperovi ruku...
marcelo píše: Preco je v ludoch utkvela predstava ze karate hak alebo karate zdvihak by mal vyzerat diametralne odlisne od box/thai haku atd.. to ze su zvolene unreal pravidla tak je jasne ze tym ludom vychadaju rozne spektakulary..ked sa bije naplno bez rukavic,si pozri Muayboran zapasy a Daido Juku,jedno je povodny thaibox a druhe MMA Karate..velky rozdiel v technike tam nevidim,kazdy v tych zapasoch dava do toho vsetko a chce sundat protivnika cim skor,kedze sa nema za co skryt/boxrukavice/ ale ze by som tam videl ciste ucebnicove udery na milimeter po priamke kt. sa ohanaju zastancovia cistych linni a boja bez rukavic,tak to som tam nevidel..
Bez boxrukavic nenacvicis bomby v sparingu..ked budes casto buchat full v graplingovkach tak skoncis ako polovicny invalida po par rokoch..rebra permanantne v prdeli,usi na sracku, ocne rohovky rozmrdane,rozbite ocnicove obluky,zuby v hajzli..to akoze toto martyrium ma podstupit bezny cvicenec kt. cvici z pasie a bez financneho naroku na odmenu za zapasy?
Si treba uvedomit ze kazda pomocka ma svoje silne aj slabe stranky a treba to normalne so sedliackym rozumom nakombinovat
fighter99 píše:schovat za rukavice a řezat jak pominutej
Gino píše:fighter99 píše:schovat za rukavice a řezat jak pominutej
To jste tu vsichni vazne tak kratkozraci?![]()
Obhajujes tu "mozna tak 12oz nebo 10oz" a nejak ti unika, ze box zapasy se jedou dokonce i v 8oz! Jsou to skutecne porad takove bambule, ze vam to stoji za rec?
Pri pohledu na box zapas a zapas v karate - zda se vam, ze boxeri do sebe rezou jako pominuti narozdil od karateku? No ja jenom cumim
Gino píše:Gino si tento prispevek rozmyslel...
ukropcany píše:To nie je pravda... myslím si, že každý kto dostal niekedy do huby nemá problém uveriť, že dať niekomu do držky je nepríjemné...Ide skôr o to, že kým my tým systémom tréningu "hlava-nehlava" otužujeme ako telo tak ducha, tak na tých vyššie spomenutých videách sa otužuje (podľa mňa skôr likviduje) telo, ale s duchom to nič nerobí. Nerobí preto, lebo je to buď bodka, ktorá nemala dopadnúť a je zbytočne rozbitá držka, alebo nie je žiadny kontakt a vtedy duch nedostáva potrebný input... kdežto rukavica síce trošku kazí kryt a tak, ale spätnú väzbu vieš dať lepšiu - strelíš dole chlapa bez toho, aby si tento musel ísť dať zašívať držku... nehovoriac o tom, že to "hlava-nehlava" je hlúposť, pokročilí x-boxeri dostanú čistých úderov málo... ja keď dostanem za tréning dve, tri rany tak už som nasratý, že mám blbý deň... teraz sme akurát spájali Ačko s Bčkom a neviem si predstaviť ako by sme s nimi spárovali bez chráničov... to by bol čistý masaker... schopnosť bojovať bez chráničov sa totiž nepreukazuje na tréningu, ale v zápase. A v ňom máš len 10oz a suspík, nič viac. Takže áno, niečo s tým vykryješ, ale málo...
Tribute píše:škoda že se tohe forum nevěnuje tradičníku karate ale tomu co jedou kluci v globalu a jestli chrániče jo nebo ne, jestli thaibox box. No hlavní je že se líbí
karate globalu ale puvosní myšlenka byla kumite v tradičním karate samozřejmně se opět vynořili vše znalci a porovnávači
ITKF the best for me
http://www.youtube.com/watch?v=R33MO3JJ ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=kA7y8dnH ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=1FxRfd_0 ... re=related
RUNAR píše:
Luen:
Tady fakt už nevím jestli se těm debilitám cos napsal smát nebo co.
O Nyshiyamovi nic nevíš, píšeš strašný blbosti o věcech o kterých nemáš tušení.
Nishiyama byl tak od svých 20 do cca 50 takovej bouchač že já jsem mu nikdy nesahal ani po kotníky.
Ty videa jsou totálně vytržený z kontextu, až nebudeš marod a budeš v kondici tak si normálně zaspárujeme a já ti názorně předvedu tak 1/10 Nishiyamovi síly, abych svoje slova podložil nějakou praktickou ukázkou.
RUNAR píše:Taky sem byl mladej a nezkušenej ale nepsal jsem to ještě ke všemu na fora o BU/BS.
RAD©I běž cvičit a zbírat zkušenosti a tak za 10 roků sem zase napiš
RUNAR píše:RAD©I běž cvičit a zbírat zkušenosti a tak za 10 roků sem zase napiš
RUNAR píše:Taky sem byl mladej a nezkušenej ale nepsal jsem to ještě ke všemu na fora o BU/BS
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků