Libor píše:Vobec ste nepochopili filozofiu aikida
Aikido je super
Ale pochopili, nikdy nikdo na tebe nesmí zaútočit, když mu neukážeš jak
promiňte mi mojí nevědomost, ale co to je za úžasnou a speciální zbraň ten "4. dan" že s ní jde tak lehce zastavit útočník s nožem? To je něco podobnýho jak ta čarovná hůlka Harryho Trotla?Lada píše:To víš že myslel, dyť by měl 4. dan
Lada píše:Ale pochopili, nikdy nikdo na tebe nesmí zaútočit, když mu neukážeš jak
sosuke píše:...Ale taky záleží, jestli je uke amatér, nebo profesionál. Pokud je to profesionál, je nejlepší útéct a nebo bojovat čestně až do smrti. Ale od 4. danu v aikidu se můžete ubránit snadno profesionálovi.
To je můj názor. Prosím co nejméně kritiky.
NAIA píše:sosuke píše:...Ale taky záleží, jestli je uke amatér, nebo profesionál. Pokud je to profesionál, je nejlepší útéct a nebo bojovat čestně až do smrti. Ale od 4. danu v aikidu se můžete ubránit snadno profesionálovi.
To je můj názor. Prosím co nejméně kritiky.
Můžeš k tomu poslat i tvoji diagnóu?
To ti někdo říkal že od 4. Danu se dá snadno bránit noži? Protože jestli ano tak ti lže nebo je opravdu hloupej. Můžeš napsat kdo tě krmí těmito řečmi? Fakt by mě to zajímalo.
sosuke píše:To není nesmysl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
diablik píše:sosuke-ze ty trpis nedostatkom sexu a si z toho frustrovany? ..a preto ulietas do "inych svetov",plnych osenseia,samurajov a vysnivaneho neskazeneho dzaponska
NAIA píše:To Sosuke
V pohodě chlape asi víš o čem mluvíš. Nemyslím si že by jsi ty nebo tvůj Sensei přijel za námi na trénink nebo seminář (teď zrovna budeme mít 2 soboty "přežití proti noži"). Ale udělejte něco vy a my tam dojedem. Opravdu bych to s tvým učitelem zkusil. A dovezu mu dost sparringů kteří umí útočit tak si to vyzkoušíme. Jsi pro?
IcyAngel píše:diablik píše:sosuke-ze ty trpis nedostatkom sexu a si z toho frustrovany? ..a preto ulietas do "inych svetov",plnych osenseia,samurajov a vysnivaneho neskazeneho dzaponska
Ha tys to rozlousk
Nezlob se ale tohle by snad zadnej normlaní 15 kluk nemoh tvrdit..Tohle je moc hloupý i na skleničku vodyMatti píše:IcyAngel píše:diablik píše:sosuke-ze ty trpis nedostatkom sexu a si z toho frustrovany? ..a preto ulietas do "inych svetov",plnych osenseia,samurajov a vysnivaneho neskazeneho dzaponska
Ha tys to rozlousk
ja myslim ze nie! on (sosuke) ma 15 rokov.
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků