Anonymní píše:...Ještě než se něco rozjelo a vše bylo ve fázi stupňující se verbální agresivity jsem bleskove udělal dva skoky, z kruhu "obkličovatelů" jsem popadl za bundu jednu z jejich slečen a přitáhl si ji k sobě doprostřed.
©la okamžitě do kolen. Než to kolem stojící borečci nějak vstřebali vlepil jsem jí opravdu pořádnou facku, až se jí spustila krev z nosu a nasadil jí páku kroucením paže s vyvrácením dlaně (rameno + loket + zápěstí). Začala dost plačtivě a hystericky křičet a do toho jsem já dost nepříčetně řval ať couvnou nebo jí zlámu ruku.
Koukali jeden na druhého a pak začali pozpátku pár kroků poodcházet (plus takové ty slabošské kecy jako "tohle si odsrereš ty hajzle", atd."). Tyhle neefektivní ochranářské pudy k ženám fakt nechápu. Kdyby se na mě všichni sesypali tak mě párkrát bodnou a za deset sekund není co řešit. Možnost zlámané ruky jejich samičky je pořád lepší než ustoupit a nechat ji v šanc protivníkovi...
Anonymní píše:...Ještě než se něco rozjelo a vše bylo ve fázi stupňující se verbální agresivity jsem bleskove udělal dva skoky, z kruhu "obkličovatelů" jsem popadl za bundu jednu z jejich slečen a přitáhl si ji k sobě doprostřed.
©la okamžitě do kolen. Než to kolem stojící borečci nějak vstřebali vlepil jsem jí opravdu pořádnou facku, až se jí spustila krev z nosu a nasadil jí páku kroucením paže s vyvrácením dlaně (rameno + loket + zápěstí). Začala dost plačtivě a hystericky křičet a do toho jsem já dost nepříčetně řval ať couvnou nebo jí zlámu ruku.
Koukali jeden na druhého a pak začali pozpátku pár kroků poodcházet (plus takové ty slabošské kecy jako "tohle si odsrereš ty hajzle", atd."). Tyhle neefektivní ochranářské pudy k ženám fakt nechápu. Kdyby se na mě všichni sesypali tak mě párkrát bodnou a za deset sekund není co řešit. Možnost zlámané ruky jejich samičky je pořád lepší než ustoupit a nechat ji v šanc protivníkovi...
Anonymní píše:moc dobře tady chápu reakce některých lidí, co tady píší, jak se o panu Chlíbkovi vyjadřují prof. vojáci, protože já mám stejnou zkušenost. jméno samozřejmě neuvedu,jenom prozradím, že se jedná o majora zpravodajské služby a důstojníka vojenské policie, kteří se nikdy nepotkali ani o sobě nikdy neslyšeli. Oba svorně a naprosto pohotově tvrdí, že pan Chlíbek je jen nevyzrálé dítě, které se snaží tímto způsobem zjednat respekt v řadách mladých nadšených mužů a ohromit je·. Bohužel je svými tlachy jen uvádí do nepravdivých iluzí a představ o démoničnosti nejen ruské armády. Naprosto s nimi souhlasím. po přečtení nekonečně dlouhého a výstražného varování na začátku knihy vlkodlak, ve kterém popisuje nebezpečnost a informace balancující na hranici legality, dále následuje varování, že informace rozhodně NEJSOU NÁVODEM k napodobování jakékoliv činnosti z obsahu knihy...celkem unavující. Pan Chlíbek si s tímto vzkutku netradičním úvodem dal opravdu zabrat. jinak nad oběma sbírkami se člověk neubrání úsměvu nad některými radami, které jsou mírně řečeno padlé na hlavu. to může doporučovat opravdu jenom šílenec nebo velké dítě, které ještě nevyrostlo z her typu: na Rusáky(pravděpodobně pan Chlíbek chtěl vždycky být) a Němce. Zdravim Marku
hciq píše:Zdravím Vás všechy Vy virtuální bojovníci, jelikož jsem potřeboval najít nějaké odkazy na tomto fóru začetl jem se zhruba na dvě hodiny a vůbes toho nelituju. Moc jsem se zasmál. Hlavně se tady objevuje pořád stejná partička, co má fatální problém se svou " úchylkou"... slova jako měrím jen 180 cm nebo 192 cm, ... byly tam i nějaké nože, ..... rožvejkat části obličeje stoličkama - ne řezáky, milé děti opusťte binární soustavu Vašeho počítače a pohleďte přímo do očí reálného Vašeho protivníka života. Pokud vydržíte jeho pohled máte blízko k vítězství.
K osobě pana Chlíbce nebo jak se jmenoval, kdysi jsem dostal odkaz na jeho stránky jako spam do pošty. S kolegou jsme je prohlédli, zvášť veselé bylo video s mácháním polní lopatkou v maskáčích. Tento pán je zdřejmě průměrný obchodník a fabulátor. Pokud milé děti považujete tyto informace za opravdové, je to jen Vaše volba. Nebudu zde nikoho pomlouvat či osočovat, jen uvedu ...každý si nese své svědomí sám (pokud nějaké má ).
Ivan Zykanov
MartinMartin píše:... Neco je spatne v tehle spolecnosti plne zlomenych a ustrasenych lidi. Znate nekdo pricinu...? ...
No chtěl jsem něco připsat, ale to by jsme se dostali uplně někam jinam. Prostě MartinMartin se ptal kde se bere ta lhostejnost k okolí a já konstatoval, že naše společnost je zparchantělá 40ceti lety kdy tu řádila červená ruka, toť vše.Harutomo_Yasumizu píše:koblih: to ste vy lidi tak poslušný, to si děláš srandu ne? Neposlouchám nic a nikoho, není těžký poznat co je dobrý a co jinejm ubližuje.
MartinMartin píše:Vis, ja ty lidi na jednu stranu chapu,ze nechtej dopadnout jako treba jako Maxa,ktery dostal podminku,nebo jako Velisek kteryho zastrelili. Kdyby tam byl sam clovek co cely den sedi u compu tak dejme tomu. Ale kdyz jich tam je tolikCikany sice nemam rad,ale jak jim jde kejhak tak se dokazou sjednotit. A my "kultivovani" lide radsi delame,ze nic nevidime. Kdybych tam byl a nepomohl tak bych si uz snad nemohl sam sebe vazit. Neco je spatne v tehle spolecnosti plne zlomenych a ustrasenych lidi. Znate nekdo pricinu...? Kdyz se o tom doctes v novinach tak ti to tak neprijde,ale kdyz to vidis v TV on line...je ti z toho na zvraceni..
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků