Jian píše:Jiz davno jsem pochopil, ze na tomto diskusnim foru je "zakazano" napsat cokoliv co nekoresponduje s nazorem mistni "elity"(ac bych rekl, ze zase az tak moc Ti neoponuju), nicmene myslim, ze moje odborna zpusobilost vyjadrovat se zrovna k problematice bakterii nebo BIOpotravin je rozhodne vetsi nez Tvoje nebo treba Luenova. Nevidim tedy jediny duvod proc bych nemohl napsat svuj nazor.
A ja rozhodne nejakou zdravou vyzivu nepreferuju a nikdy jsem ani nepreferoval, pokud nekoho proste neco konkretniho zajima (jako vcera treba shoryukena), neni si s necim jisty a ja k tomu soucasne muzu neco rict, tak reknu a poradim... to je duvod proc vseobecne vzato na nejaka diskusni fora vubec chodim.
Jak jsem pochopil jsi asi studovany chemik, nebo tak neco vid?
No tak me prijde, ze jedinej, kdo sem taha extremy, jsi ty! Tady nikdo nepise, jezte tohle a toto, jinak zemrete, neee panacku nikdo tady imperativne nic. Seslo se tu par lidi, kteri jsou ochotni sdilet SVOJE zkusenosti, nikoliv co vygooglili! Cili nechapu co tady obtezujes s rozbory pudy a pritom mas pravdepodobne upatlanou klavesnici od tocenaku a rohliku co byl v akci (cili asi recyklovanej

) Pises ze te zdrava vyziva nezajimala a nezajima, ty voe, tak proc sem pises?? jenom pruda??!!
Ne neni tu zadna elita, ktery se nesmi odporovat (to je zase tvuj ubohej argument, kdyz dojdou skutecne argumenty), ale kdyz nekdo mele ho.na. tak dostane pres prsty (myslim ze nejak podobne si dopad v dizkusi o sebeobrane

).
Vis, mel jsem jednou docela dlouhou diskusi s jednou dobrou yoginkou o tom, proc te lidi zesmesnuji, kdyz nejis maso (heeele nezere maso, a co rostlinky ty taky prece zijou, bla bla bla....(pm vi o cem mluvi vid?

) ..... mela zajimavej nazor, kterej, dle meho sedi, Tyhle lidi podvedome citi, ze ty delas dobre, ale nesedi jim to do vedomeho ramce, jsou si nejisti, maji strach a co je nejlepsi kdyz mam z neceho strach? delat si z toho srandu, podryvat, zesmesnovat, dehonestovat .....
Result: zaloz si vlakno "Točeňák je nejlepší a bio potraviny jsou sracky" a pis si tam, nemam strach, ze si tam nebudes mit s kym povidat. A proste se sem prestan motat.