Lékaři tradiční čínské medicíny v ČR

tchaj-ťi, čchi-kung, meditace, filosofie, náboženství, kultura...

Moderátor: PC

dfd

Příspěvekod Anonymní » sob 10. zář, 2005 16:10

Jak jsem řekl zatim nebudu nic vytahovat.Neni to tak akutní a bylo by toho dost.Nejsem bonzák a nemám to zapotřebí.Jedině že by mi někdo začal srát na hlavu.Měj se.Pozdravuj Číňanky.Prej sou roztomilý.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » sob 10. zář, 2005 16:45

Littlearts:....ZBYTECNE KALIS VODU!!!!!...KDYZ NECO VIS TAK TO REKNI NEBO BUD ZTICHA, SES JAK MALY DECKO...
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

fdf

Příspěvekod Anonymní » sob 10. zář, 2005 19:26

Nic nekalim.Myslim že spíš někdo jinej.Mám rád děti :lol: :lol: :lol:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: dfd

Příspěvekod pavela » ned 11. zář, 2005 11:34

littlearts píše:Jak jsem řekl zatim nebudu nic vytahovat.Neni to tak akutní a bylo by toho dost.Nejsem bonzák a nemám to zapotřebí.Jedině že by mi někdo začal srát na hlavu.Měj se.Pozdravuj Číňanky.Prej sou roztomilý.

Jen to pověz, GLASNOS«,
Jo a ohledně číňanek,co ti mám povídat, kdyby mě nehlídala manželka, ušukal bych se k smrti :lol:
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

dgf

Příspěvekod Anonymní » ned 11. zář, 2005 13:02

Jak sem řek.Zatim nic nechci rozvádět.Třeba se někdy uvidíme pokud mě Sifu Du nevyhodí.Jsem totiž dost tvrdohlavej a ctižádostivej a taky trochu egouš takže uvidíme jestli bude mít trpělivost.A co se týče Číńanek tak mě štve že jsem ještě žádnou neměl.Působěj na mě tak čistě-takový panenky(nejsem pedofil) :lol:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » ned 11. zář, 2005 13:05

J píše:Proč zrovna čínského? Myslím, že i čeští lékaři tradiční čínské medicíny jsou na velmi dobré úrovni. Já měl chronický zánět ledvin a západní medicína si s tím nevěděla rady (prý se s tím musím naučit žít). Začal jsem chodit akupunkturu ke Zdeňkovi ©ánovi z Telče a za měsíc jsem byl zdráv jak rybička.

Jirka z Telče.

jojo,copak Zdeneček...a určitě,když do Tebe bodal,tak se u toho tak líbezně usmíval....pozdravuj ho..... :wink: Já s ním cvičil SCARS,a když nás masakroval,tlemil se zrovna tak..... :wink: :lol: :lol:
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Předchozí

Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj