pm píše:fakt: oni tomu panove McGill (viz vyse), Cook, Boyle, Cosgrove (treneri NHL, NFL a x dalsich profiku) vubec nerozumej. ergo - at si radobyvtipnej strejda, ktery hlaskama zakryva svoji totalni nevedomost, mele dal tu svoji, kdo chce kam, pomozme mu tam. az budes sedat na zachod, vzpomen si na drepy s dosedem na lavicku... ne sorry, na predkopyaz te zase budou bolet zada, zkus si nastudovat, jaka je vlastne funkce bederni patere
az prestanes honit six pack a uvedomis si, co ve skutecnosti znamena silne bricho... a az bude bolest nesnesitelna, ozvi se, poslu Ti McGillovy kihy a videa, stravis spoustu casu studiem, placnes se do hlavy, zacnes cvicit a budes mi posilat dekovne dopisy do konce zivota
...aaa, nechci byt dalsi radobyvtipnej strejda, uz tedy radeji mlcim
zdravi(m) kluci
1) Podívej, já tady píšu vlastní zkušenosti a neschovávám se za pány, který neznám.
2) Rádoby vtipnej strejda - já nejsem rádoby a vtipem nezakrývám svoji nevědomost.
2) Dosedáním na záchod tady překrucuješ má slova o rozcvičení - rehabilitaci na předkopech.
3) Nevnucuj mi nějakej six pack, já na spodek snesu dost.
4) Napiš mi z čeho bych měl mít nesnesitelnou bolest.
5) Nemůžu pořád jen studovat - nestíhal bych praxi.
6) Plácat se do hlavy, začínat cvičit, posílat děkovný dopisy - a pak že nemáš rád humor.
Hezký den a zase pobav.