Moderátor: PC
fakt píše:Mít chuť a čas je o mnoho důležitější, než metoda.
Spoustu našich klientů dělá denně 1000 kliků. Jednoho znám osobně a dává Po-Pá 2000 opakování. Někteří jsou úchylní zase na hrazdu, jiní benč, leh sedy atd. Ono vyloučit z toho hlavu a oddat se pohybu (prostě se gumovat) taky není špatný a hlavně to přináší výsledky. Hesla typu 100 kliků odliší chlapy od chlapců by u opravdových chlapů vyvolalo smích od ucha k uchu.
levakbob píše:fakt píše:Mít chuť a čas je o mnoho důležitější, než metoda.
Spoustu našich klientů dělá denně 1000 kliků. Jednoho znám osobně a dává Po-Pá 2000 opakování. Někteří jsou úchylní zase na hrazdu, jiní benč, leh sedy atd. Ono vyloučit z toho hlavu a oddat se pohybu (prostě se gumovat) taky není špatný a hlavně to přináší výsledky. Hesla typu 100 kliků odliší chlapy od chlapců by u opravdových chlapů vyvolalo smích od ucha k uchu.
Takže opravdový chlap jsem teprve až když udělám 1000 kliků denně?
cohen píše:vcera som bol opat na stene, natiahol som sestku... kde su tie casy, ked som natahoval 7-... ale to opat pride
a dvihol som si maximum na deadlifte z 80 na 110... nie celkom zle na druhy krateste tam maju dalsich desat kilo ktore si mozem hodit na cinku, to si prihodim nabuduce - a potom... by mohli dokupit nejake kotuce
![]()
ozaj pani, mozete mi sem hodit svoje maxima na deadlifte a vasu vahu? nech sa mozem inspirovat. tak ja mam momentalne tych smutnosmiesnych 80/110
pm píše:Moje osobní zkušenost z mojí škoy, je však spíše ta, že pánové jak si najdou úrodný klín a vařečku zfotrovatí a zleniví
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků