od pm » ned 12. zář, 2010 15:50
pardon, pardon, ale:
- video jsem "reklamoval", spolu s clankem
- zelezo na videu zvedame
- nikdy jsem nerekl, ze cinky fuj - to bych jinak ve skole nemel krome kettlebells jak velkou nakladacku, tak celej set jednorucek
- dtto behani
- v clanku se mj. doctes, ze kluci behali - 2 ruzne typy behu, uplne na zacatku treninku kratke sprinty, skakani etc., na vybusnost; uplne na konci treninku intervaly do kopce, s vyklusavanim zpet
- "sranda krouzek", aha, to byl vtip nebo neco takoveho jo... kdyz uz, tak prosim konstruktivni kritiku, ja jsem otevreny, bo konstruktivni kritika mi umoznuje delat moji praci (= uceni bu) lepe - gentlemani jako tonglong (x rad, ktere by se daly zlatem vyvazovat), Ukrop (sparringove treninky), Chrobi (tipy pro moje kluky ve sparringu), Jamamba (WCH/CLF), Jendis (serm) zde z fora (seznam lidi mimo forum by byl o hodne delsi), kteri jsou odbornici na to ci ono, poradili spoustu veci, a jsem spokojeny, moji kluci se lepsi! dtto moji zaci, kdyz mam ve skole kluka co dela dzudo nebo serm deset dvacet let, tezko je naucim neco noveho naopak se muzu neco naucit od nich. verte mi ze i tom behani uvazuju, pokud by byly dlouhe behy pro bu tak vyrazne prospesne, zaradime je, a budu radeji, ze jsme nemel pravdu
ale nechci byt off-topic, bavme se ve vlakne o posilovani o posilovani