posilovat?

tchaj-ťi, čchi-kung, meditace, filosofie, náboženství, kultura...

Moderátor: PC

Příspěvekod pm » ned 12. zář, 2010 11:03

Kubus (kterej misto anonymnich silackejch kecu se neboj jit s kuzi na trh) je treba na tomhle videu

http://www.youtube.com/watch?v=3ZvW790KJ9I

ruzne v prostrizich, vice od od 4:16 (vysokej, hubenej). je na cem pracovat, ale material dobrej! (zdravim do Jihlavy nase Hung Kyun Ultras :-D )

jinak, na campu jsme samozrejme behali - dopo kratke vybusne sprinty, a na zaver dopo treninku intervaly do kopce, s vyklusavanim zpet - a bylo to jen jedno ze stanovist kruhoveho treninku. clanek zde http://www.lghk.org/cz/kalendar/campy/camp_2010.htm
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod josef2 » ned 12. zář, 2010 12:01

pm píše:Kubus (kterej misto anonymnich silackejch kecu se neboj jit s kuzi na trh) ......

A proč nejdeš s kůží na trh Ty?
josef2
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod pm » ned 12. zář, 2010 13:09

ale klidne prijd anonyme, jentak, ju? btw. hezkej prvni post, prvni po registraci, opravdu chlapackej kousek :lol:

jinak http://www.bojovaumeni.cz/modules.php?n ... forum&f=17 nebo info at lghk.org, tady se bavime o posilovani
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod fakt » ned 12. zář, 2010 15:30

pm píše:
fakt píše:
Kubus píše:Každopádně dle mé osobní zkušenosti běh NEMÁ na kondici pro bu skoro žádný vliv.

Činky fuj, běhání fuj... To se ale nediv, když na těch videích vypadáte jako sranda kroužek.

ale :D prijd si fakte zaspasovat, treba zrovna s Kubusem - ale na to nemas koule, vid? :lol:

Prosím tě. Co je to zase za osobní výlev?
Komentuju tady příspěvek a dávám ho do kontextu s videem, který jsi sám reklamoval. Mohls tam napsat "prosím nekomentovat" a já bych to zvážil.
Kubus je určitě hodnej kluk a já s ním nemám problém. Ale ty se starej radši o svý žlázky.
fakt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod fakt » ned 12. zář, 2010 15:36

pm píše:, tady se bavime o posilovani

V tomhle máš pravdu, takže zpátky k posilování a kondici. Uváděl jsem tady kolo. Od revoluce jsem přesedlal na MTB a ty jsou přeci jen oproti silnici dost specifický. Jako příprava bude určitě vhodnější rovinatější pasáž pro frekvenční šlapání. Oni totiž neustálý nástupy a střídání tempa jako v terénu člověka víc vysajou.
fakt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pm » ned 12. zář, 2010 15:50

pardon, pardon, ale:

- video jsem "reklamoval", spolu s clankem
- zelezo na videu zvedame
- nikdy jsem nerekl, ze cinky fuj - to bych jinak ve skole nemel krome kettlebells jak velkou nakladacku, tak celej set jednorucek
- dtto behani
- v clanku se mj. doctes, ze kluci behali - 2 ruzne typy behu, uplne na zacatku treninku kratke sprinty, skakani etc., na vybusnost; uplne na konci treninku intervaly do kopce, s vyklusavanim zpet
- "sranda krouzek", aha, to byl vtip nebo neco takoveho jo... kdyz uz, tak prosim konstruktivni kritiku, ja jsem otevreny, bo konstruktivni kritika mi umoznuje delat moji praci (= uceni bu) lepe - gentlemani jako tonglong (x rad, ktere by se daly zlatem vyvazovat), Ukrop (sparringove treninky), Chrobi (tipy pro moje kluky ve sparringu), Jamamba (WCH/CLF), Jendis (serm) zde z fora (seznam lidi mimo forum by byl o hodne delsi), kteri jsou odbornici na to ci ono, poradili spoustu veci, a jsem spokojeny, moji kluci se lepsi! dtto moji zaci, kdyz mam ve skole kluka co dela dzudo nebo serm deset dvacet let, tezko je naucim neco noveho naopak se muzu neco naucit od nich. verte mi ze i tom behani uvazuju, pokud by byly dlouhe behy pro bu tak vyrazne prospesne, zaradime je, a budu radeji, ze jsme nemel pravdu

ale nechci byt off-topic, bavme se ve vlakne o posilovani o posilovani
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pm » ned 12. zář, 2010 15:57

fakt píše:
pm píše:, tady se bavime o posilovani

V tomhle máš pravdu, takže zpátky k posilování a kondici. Uváděl jsem tady kolo. Od revoluce jsem přesedlal na MTB a ty jsou přeci jen oproti silnici dost specifický. Jako příprava bude určitě vhodnější rovinatější pasáž pro frekvenční šlapání. Oni totiž neustálý nástupy a střídání tempa jako v terénu člověka víc vysajou.

super! debata je vzdy lepsi, nez to nase obcasne otevrene ci skryte "skadleni se", ze jo

mno, kolo moc zmakly nemam, bylo by zajimavy, jak to tam je co do pomeru kvadricepsy/hamstringy... obecne asi fajn, ale pro bu mi pripada rad a jinych veci na kardio lepsi (= cilene pro bu, treninkove specifictejsi)

jinak jeste k tomu behu, ono to vypada, ze x-boxeri jsou vlastne s tim behanim "tradicnaci", jak uz to nekdo vyse poznamenal :-)
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pm » ned 12. zář, 2010 16:09

pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod kovosrot » ned 12. zář, 2010 17:03

:D tak jak vidím, tak se tu místo posilování řeší zase ego :lol: . Já tedy cvičim kyokushin, jsem těžší váha,3-4x týdně jdu do posilovny, kde dělám silový trénink. Po něm dám Suzukiho systém na strečink (můžu jen doporučit) a ty malý činky bych rozhodně nezatracoval. Jedu s němi kihon, série úderů na rychlost a nemůžu si to vynachválit. Ono když nemáš sílu, tak máš obrovskou nevýhodu, to je můj názor. Ale obrovský rozdíl je mezí sílou a svaly. Znám mnoho nabouchaných kulturistů, kteří by dostali na frak i od 60kilového chlapa. Můj názor je střídat těžké silové tréninky, kde se budeš soustředit na cviky, které se podobají pohybům, které používáš ve svém bojovém umění s podobnými rychlostními a uvidíš co Ti vyhovuje. Toto je ale jen můj osobní názor, každýmu alevyhovuje něco jiného.
kovosrot
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Jendis » ned 12. zář, 2010 17:07

4 Kubus - tož vítej na BU,človíčku :wink:

EDIT - mimochodem,všiml jsi si,Kubíku,že Ti Ucrop radí přesně to,co jsem Ti říkal - že se musíš uvolnit :?: :wink: Máš dar jako málokdo(nejen dle mého).....oko,talent,cit,fýzu.......tak na něm MAKEJ!!!!!!!!!!!!
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pm » ned 12. zář, 2010 17:18

kovosrot: maly, ale maly cinky jsou fajn (na primky), jakmile jsou vetsi, je to na prekazku a kontraproduktivni, anzto tahnou ruce dolu, ne dopredu, a zapojuje se uplne neco jinyho a v uplne jinym pohybu (driv jsem pouzival i tezsi, ted uz ne). na to jsou prave vyborny tahla, presne imitujou pohyb ruky v uderu se zatezi, jedou se presne ty skupiny, kdybych na to mel prachy, tak jednu takovou masinu dam do skoly, takhle taham jen expandery (coz je fajn, ale taky ne idealni). jinak souhlas, co pises ma hlavu a patu :-)
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pm » ned 12. zář, 2010 17:36

Jendis píše:4 Kubus - tož vítej na BU,človíčku :wink:

EDIT - mimochodem,všiml jsi si,Kubíku,že Ti Ucrop radí přesně to,co jsem Ti říkal - že se musíš uvolnit :?: :wink: Máš dar jako málokdo(nejen dle mého).....oko,talent,cit,fýzu.......tak na něm MAKEJ!!!!!!!!!!!!

kdepak, Kubus potrebuje predevsim poslouchat Michala, prestat chlastat, prestat votravovat 5x denne Lucku :-D, pravidelne trenovat, vyrazne omezit dlouhy behy, jet intervalovy behy, intervaly s kettlebell (treeeba minuta swingy minuta lehky skakani pres svihadlo, deset minut, to pro zacatek staci ;-) ), lapy a pytel, zapracovat vyrazne na technice (kopy, ze Kubus), sehnat vice lidi jako sparring partnery, jezdit v patky do Prahy a jedeeem
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod josef2 » ned 12. zář, 2010 17:37

pm píše:ale klidne prijd anonyme, ...info at lghk.org, ...

Na takovouto výzvu nejde nereagovat :twisted: Dívej, za mě jen poslední vysvětlující připočůvka: Fakt se do vašeho kroužku navezl a ty ses ozval. Potud tomu rozumím. Co ale v mém světě není normální je, že při (virtuálním) konfliktu to neřešíš sám, ale nabídneš za sebe někoho, o kom druhým dechem dodáš, že ještě není připravenej dle Tvých představ... Proto jsem se doptal. Čekal jsem odpověď např. že máš zdravotní problém, že to je tradice vaší školy, že Kubus potřebuje zkušenosti, že za něj vždycky rozhoduješ nebo že Kubus je Tvůj "Dany the dog", kterého odepneš, když máš problém! :lol:
Místo toho chceš tento svůj postup obhajovat další výzvou, takže jinými slovy je to proto Tebe normal...
No nemyslím si, že když jeden z nás druhýmu rozbije hubu, že toho druhýho přesvědčí o normálnosti svých postojů ... Ale jestli ten svůj postup potřebuješ obhájit jako normální takovouto cestou... No budiž, už jsem udělal v životě víc hloupostí (jako teba napsat sem :wink: ) Jistě ale pochopíš, že kvůli Tvému pocitu se nebudu nikam trmácet, to si budeš muset dojet Ty za mnou.... a Kubuse "the Doga" vem klidně s sebou :D
josef2
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Jendis » ned 12. zář, 2010 17:45

pm píše:
Jendis píše:4 Kubus - tož vítej na BU,človíčku :wink:

kdepak, Kubus potrebuje predevsim poslouchat Michala, prestat chlastat, prestat votravovat 5x denne Lucku :-D, pravidelne trenovat, vyrazne omezit dlouhy behy, jet intervalovy behy, intervaly s kettlebell (treeeba minuta swingy minuta lehky skakani pres svihadlo, deset minut, to pro zacatek staci ;-) ), lapy a pytel, zapracovat vyrazne na technice (kopy, ze Kubus), sehnat vice lidi jako sparring partnery, jezdit v patky do Prahy a jedeeem

Samozřejmě. Nedovolil bych si nějak výrazně zasahovat,nebo tak něco......nemyslel jsem to zle. Nicméně si myslím,že na tom,že má talent,se shodneme.....ale samotnej talent nestačí. Pokud bude makat s podobným entuiazmem jako Ty(nebo třeba Ucrop)....dotáhne to HODNĚ DALEKO.
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pm » ned 12. zář, 2010 17:56

fakt komentoval Kubu, proto jsem mu "predhodil" treba Kubu, az bude komentovat me (a bude, my se takhle navzajem skadlime ;-) ), predhodim mu treba sebe, ju?

ja jsem pro zmenu komentoval anonymni a prvni (!) prispevek nekoho, se zaregistroval jak to vypada jen proto, aby tu mohl vykriknout. to jen k "normalnosti" postoju.

nevermind, tohle je diskuzni forum, tema posilovani, mas-li neco k tematu, jsem jedno ucho, chces-li vykrikovat, zaregistruj se tu zase pod jinym nickem a hura do toho, ja budu jak ony povestne tri opicky, nevidim, neslysim, nic nerikam...
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pm » ned 12. zář, 2010 17:58

Jendis píše:Samozřejmě. Nedovolil bych si nějak výrazně zasahovat,nebo tak něco......nemyslel jsem to zle. Nicméně si myslím,že na tom,že má talent,se shodneme.....ale samotnej talent nestačí. Pokud bude makat s podobným entuiazmem jako Ty(nebo třeba Ucrop)....dotáhne to HODNĚ DALEKO.

kdepak, Honziku,uplne v poho, kecame na foru ;-) Kuba se samozrejme potrebuje uvolnit, ale to neni ten primarni duvod, proc pri sparringu huli, ja myslim ze je treba pracovat mnohem vice na jinych vecech, ostatne Kuba Ti to sam povi nejlip :-D zdar do Jihlavy
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod josef2 » ned 12. zář, 2010 18:05

pm píše:fakt komentoval Kubu, proto jsem mu "predhodil" treba Kubu, ...

fakt okomentoval váš kroužek, nikoliv kubuse konkrétně. Jestli se to kubuse dotklo, nijak to nedal najevo. Dotklo se to Tebe. předhodil si Kubuse, který o tom ani zřejmě nevěděl. Nevermind, zpátky k posilování! howgh
josef2
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Lorne » ned 12. zář, 2010 18:18

hm.....
Lorne
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod pm » ned 12. zář, 2010 18:34

josef2: viz vyse, prip. sz

ostatni: dalsi zajimaci clanek od Cosgrova, mj. i se solidnim kb combem

http://www.bodybuilding.com/fun/alwyn9.htm
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Mik » ned 12. zář, 2010 18:37

Kubuse bych už dál nekomentoval. On moc dobře ví na čem má pracovat a co já vím, tak na tom maká (makáme :D ).
Zaregistroval se, po domluvě se mnou, jenom kvůli tomu, aby zareagoval na nutnost dlouhých běhů do ringu.
Toť vše.
Mik
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

PředchozíDalší

Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj