BU/BS na MORAVĚ

tchaj-ťi, čchi-kung, meditace, filosofie, náboženství, kultura...

Moderátor: PC

BU/BS na MORAVĚ

Příspěvekod kumori » čtv 13. zář, 2007 16:15

bylo tady, je tu a bude
kumori
mistr diskutér
mistr diskutér

.-)

Příspěvekod kumori » čtv 13. zář, 2007 16:20

kolega Sennin na vláknu Shihan Ladislav Petráš, které Picard po zbytečných útocích kolegy kamiwaza zablokoval, uvedl:

"No, radši si půjdu stáhnout nějaké knížky a videa z netu, abych nezakrněl ve svých odborných znalostech a půjdu si připravit nějaké čínské a japonské certifikáty (které se na Moravě - zejména v Ostravě, Brně, Olomouci a Karviné ve velkém vyrábějí), abych se měl čím ohánět."

4 Sennin - můžeš uvést konkrétní důkazy prosím?Třeba i v SZ. Děkuji
kumori
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » čtv 13. zář, 2007 17:10

Kumori, (skoro) nic mi do toho není a můžeš mě klidně poslat do rusutur, ale zkus aspoň na chvíli být chlap a zabrzdi. Picard to téma nezamkl proto, abys volně pokračoval v nově založeném. Neber to ve zlém (jen jako můj osobní názor - ostatní možná mají jiný), ale ty sem chodíš snad jen prudit. Nemusel bys - určitě máš co říct, ale je to tak. To je pořád jen ohazování ostatních - kde, kdo v čem, s kým a za kolik... Co z toho kua máš....
Jestli chceš Senninovi něco vzkázat, tak to prosím udělej přes SZ - stejně jako k tomu vybízíš jeho.
Už to tady začíná být pěkný "BU"lvár :roll:
Ani nejlepší sokol ničeho neuloví, když se mu nedovolí vzlétnout...
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: .-)

Příspěvekod kamiwaza » čtv 13. zář, 2007 19:41

kumori píše:kolega Sennin na vláknu Shihan Ladislav Petráš, které Picard po zbytečných útocích kolegy kamiwaza zablokoval, uvedl:

Ty žertuješ ne? Rozhodně to nebylo kvůli mně :cry: a pokud ano, tak uveď důkaz, třeba přes SZ. Jinak dobrej pokus :lol: :lol: :lol:

4 Graver:
Já myslím, že nepr(u)dí :wink: Musím se ho zastat. Jsme v tom oba nevině :wink:

Ale když už to otevřel, tak bychom určitě mohli přispívat, né se do někoho navážet. Ikdyž nikdy neříkej nikdy :wink:
kamiwaza
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod kumori » čtv 13. zář, 2007 20:06

graver píše:Kumori, (skoro) nic mi do toho není a můžeš mě klidně poslat do rusutur, ale zkus aspoň na chvíli být chlap a zabrzdi. Picard to téma nezamkl proto, abys volně pokračoval v nově založeném. Neber to ve zlém (jen jako můj osobní názor - ostatní možná mají jiný), ale ty sem chodíš snad jen prudit. Nemusel bys - určitě máš co říct, ale je to tak. To je pořád jen ohazování ostatních - kde, kdo v čem, s kým a za kolik... Co z toho kua máš....
Jestli chceš Senninovi něco vzkázat, tak to prosím udělej přes SZ - stejně jako k tomu vybízíš jeho.
Už to tady začíná být pěkný "BU"lvár :roll:

možná je to tím, že nejsem ovce, co slepě kluše za beranem.
než jsem začal cvičit v Pl, tak jsem si o učiteli sehnal informace co mě o něm zajímaly, přesně to, co mě zajímalo na LP a udělal jsem to na www.budo.pl

Pan Picard rozhodně neberu jako cenzora, dal nám už jednu výstrahu, nicméně demokracie umožňuje presentovat své názory, které by ovšem měly být v mezích slušnosti, k tématu a podpořené fakty.Proto jsem založil nové vlákno, do kterého by měli přispívat jen ti, kdo se v problematice BU/BS na Moravě orientují a ne kdejakej Pepik z Prahé

Jestli to, že mě něco zajímá bereš jako pruzení, tak máš příliš černobíle vidění, já pokládám jednoduché otázky, že na ně dostávám nesmyslné elaboráty, není můj problém

4 kamiwaza
vidím tam i svůj podíl viny...za trest si zítra nedám fidorku a já ji přitom tak rád :cry: :cry: :cry:
kumori
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod kamiwaza » čtv 13. zář, 2007 20:18

kumori píše: Jestli to, že mě něco zajímá bereš jako pruzení, tak máš příliš černobíle vidění, já pokládám jednoduché otázky, že na ně dostávám nesmyslné elaboráty, není můj problém

Máš právo se ptát, ale lidé jsou nedůvěříví, a proto neposkytují informace, ikdyž tohle zas tak tajné není. Rozhodně natom nevidím nic špatného. Je naprosto přirozené, že když si budeš pořizovat např. nějakou drahou věc, tak si budeš rovněž pokládat otázky (případně prodavači) ohledně kvality a funkčnosti (a taky estetičnost systému :wink:) výrobku.

PS: Jak jsi dopadl s tou SZ od Pepíka pokud to není tajné :lol: :lol: :lol: (doufám že neprudím)
kamiwaza
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » pát 14. zář, 2007 6:45

4kumori
>možná je to tím, že nejsem ovce, co slepě kluše za beranem.
Ale vždyť tě nikdo nenutí následovat někoho, kdo ti nesedí - o tom není řeč.
>než jsem začal cvičit v Pl, tak jsem si o učiteli sehnal informace
Nic proti, ale sháněl jsi je asi u zdroje (to je to, co jsem ti doporučoval, ne že hodíš na nějakém obecném fóru post typu "to by mě tedy zajímalo, kde ten XX sehnal svů 46. dan...").

>Pan Picard rozhodně neberu jako cenzora,
No, cenzor je snad silné slovo...

>dal nám už jednu výstrahu,
A prd, co< :wink:
>nicméně demokracie umožňuje presentovat své názory,
stejně jako ostatním

>které by ovšem měly být v mezích slušnosti, k tématu a podpořené fakty.
Super, tak jsem konečně tam, kde máme být.

>Proto jsem založil nové vlákno, do kterého by měli přispívat jen ti, kdo se v problematice BU/BS na Moravě orientují a ne kdejakej Pepik z Prahé
To negómu - proč by se Pepík nemohl orientovat v moravské BU scéně? Ty taky cvičíš v PL a časem tam určitě něco pochytíš. Ostatně ČR je malá a lidi se potkávají.

>Jestli to, že mě něco zajímá bereš jako pruzení,
To bych i vzal zpět, protože to zní příliš obecně a ostatní to možná vidí jinak. Prostě už mi to v poslední době přijde jako diskuse na téma "jaký trenky asi nosí Chuck Norris... Ale ber to opravdu jen jako solitérní pohled - já jsem si holt liboval v tom, když se tu rozebíraly různé techniky, styly apod.

>tak máš příliš černobíle vidění
Nepopírám - tomu se občas nevyhne nikdo z nás.

>já pokládám jednoduché otázky
I odpovědi můžou být jednoduché, jen se ptát na správném místě.
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » pát 14. zář, 2007 6:57

graver píše:Už to tady začíná být pěkný "BU"lvár :roll:

ROFL ... Nech si ta zaregistrovat jako obchodní značku dřív než to udělám já :lol:
Fotbalisti předstírají, že jsou zranění. Fajteři předstírají, že nejsou :-)
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » pát 14. zář, 2007 7:46

Textově nelze (obecný výraz). Musel bych nechat registrovat grafickou podobu, ve které vynikají ty kapitálky. Ale pro zaregistrování příslušné sekce tady nebo na jiném fóru bych byl. Každý, kdo má zájem o podrobnosti ze života BUcelebrit (neříkám, že bych já neměl - takové pikantní fotky karatistek... :oops: ), by věděl, kam má jít :lol:
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » pát 14. zář, 2007 8:58

...BUllshit... :lol:
Fotbalisti předstírají, že jsou zranění. Fajteři předstírají, že nejsou :-)
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj