Makoto píše:Anonymní píše:Uplne verim Polakovy ex manzelce!!! Nevim kdo je Polak ale dobre vim kdo je Pavel Soilis.
Bohuzel mel jsem prilezitost zucastnit se nataceni predchoziho filmu Pavla Soilisa ktery reziruje i tenhle! Ten clovek je podvodnik... Kecy, kecy a kecy porad do kola a uz dva roky neni schopny zaplatit stab ktery na tom pracoval! A o nejakem rezirovani myslim ze chudak nidky ani neslysel!!
Mluvim ze zkusenosti, jeden ze stabu jsem byl i ja!!
Dluzi celemu stabu, dluzi hercum a film nikdy nedotocil. A proc ho nedotocil?? Protoze ve smlouve kterou herci a stab podepisovali pise ze penize dostanou max 2 tydny po poslednim natacecim dnu. Posledni nataceci den se nikdy neuskutecnil....
Tak si predstavte kdyz se dva mrnavy podvodniky sejdou.... Myslite ze nejaky film uvidite????
Reziser Pavel Soilis je totalni amater, kolem filmu neumi nic a vubec nechapu jak muze prednaset na nejakem filmovem taboru nebo co to uz je... Lituju lidi ktery mu uveri!!! Nahodou jsem narazil na tenhle forum a nemuzu se divit, ted uz je mi vsechno jasny kolem ty bandy komplexovanych lidi co timhle zpusobem resi svoje frustrace...
Pavle, Pavle...............Aspon vim kde te najdu!
Pane kolego, co se predstavit, nez tu hazite spinu na vsechno kolem? Nerikam, ze film Saman je dokonaly, je to prvni pokus o implementaci BU do filmu (vzpomente jak dopadl ten prvni akcni film s Krampolem- Nahota na prodej). A nerikam, ze je to uspesny pokus...videl jsem ukazky a bohuzel jsem si uz viacmenej udelal nazor, ktery neni prilis k prezentaci zde na tomto foru...NICMENE, zaregistrujte se, napiste neco o tom, co a jak dlouho delate....jinak jste pro me dalsi Anonymni hajzlik, ktery se boji i jen zaregistrovat. Zato kecu ma jak Kecal z Prodane nevesty....
BTW, registrace je zdarma
Jarda Kolcun alias Makoto
Makoto,
Polák je osoba prezentující se vždy jako majitel, ředitel, prezident všehomožného i nemožného, nespočítáš jeho IČ (zejména ukončená) a jeho kancelář je většinou KFC nebo MC a za dobu 25 let podnikání se v Praze nezmohl na auto, natož na byt.
Po desítkách podnikatelských pokusů a projektů, vždy zaanagažuje a asi namotivuje zejména mladé lidi kolem nebo podobné šmejdy.
Například producent Pomeje je borec co v restauraci Melicana obsluhuje a dluhy doplácí, ale sráč Polák jen dluhy kumuluje a jen se uklizí z dohledu.
Proč nikdy nefiguroval v transparentní (ziskové) společnosti?
Proč pozuje s mladýma holkama (pokaždé jiná, nová, hloupější a naivnější) a učí je po lesích a parcích (kde se zatím neplatí nájem) své bojové umění?
Kameraman co nemá žádnou školu, učitel bojových umění co si dal pásek vždy jen sám sobě, neumí žádný cizí jazyk, ale prezentuje mezinárodní TV MOZAIKA.
Opět láká na lesk TV (mezinárodní TV) a přitom jde o neziskovku, která nemá ani sídlo.
Za svým křivým úsměvem má ještě křivější charakter, ale je to jeho celoživotní boj a přístup.