Tak nějak se každý den snažím cvičit co se dá a obden s těžšími zdravotními problémy zaposilovat..myslím na mládí na ty přátelé ..
www.aikidokarlin.org .. sensei malina ,kde mi říkali blondáčku..milánku..
www.mantiskungfu.cz ..sifu george scoute ..
www.taici.cz ..
www.delroys-gym.cz ..kam jsem ještě před pár lety zašel a zacvičil si kondiční box i thaibox ..
www.arnis.cz .. míša maratka ke kterému jsem chvíli chodil .. na arnis a mněl jsem myslím se zdravotními problémy velké nadání ..i my si kladem otázky o dětských násilnických gangech ve světě i těsně za hranicemi .s noži...drogách ..deprivaci ..nefunkční politice ..společnosti .. budouctnosti bez humanity..soucitu ..lidství .. myslím že si je kladou všichni poctiví lidé a lidé svědomí ..studenti,modelky,hasiči ..intelektuálové ..hasiči..i mistři bojových umění..lidé služby ..sociální pracovníci..lékaři..pedagogové ..filozofové ..sociologové ..klademe si je ..a hledáme společnost a budouctnosti smyslu..ta tradice v bojových uměních a duch hrdiny k tomu patří ..mí přátelé a kamarádky.. pojdme se postavit za člověčenství ..moudrost i hrdinství,solidaritu otřesených tímto světem ..pojdte se mnou bojovníci ..at už ve filantropii ..dobrým slovem nebo v ulicích prahy ..s příkladem pro děti .. solidarita ..Ano !! ..čest a služba !! ..hodnoty ..tradice i budouctnost ..váš strejda scout ..milan..s ůctou .. opatrujte se..není žádný osud ..milan ...

...