tradiční karate na ulici

knihy, časopisy, TV, film a internet...

Příspěvekod RUNAR » sob 06. pro, 2008 15:48

Ukrop:

Ten tvůj názor je logicky děravej jak cedník:

Ukážu ti tvojí logiku:
Byl jsem několikrát na teréninku thai boxu byli tam i nějaký závodníci, ne jednoho jsem TROCHU vyjel pecky a hned byl celej rozklepanej a bylo vidět jak se musí strašně hecovat a přemáhat aby VŮBEC NĚCO UDĚLAL.
A to byl závodník kterej trénuje x krát tejdně pod vedením trenéra má sparringy s parťákama z oddílu atd.
To nemluvím o "rekreačních" thai boxerech který už se vůbec nechytali na mně co jsem tenkrát trénoval sám doma a na karate tréninku jsem byl naposled přes víc jak 10 lety, pro mě jasnej výsledek:
Úsilí co jsem vložil do tréninku bylo oproti nim o dost menší a výsledek o velkej kus lepší.
Dál znám nějaký lidi co choděj na box a je to bída nad bídu jak se hejbou a jak nemaj žádnou sílu a řachu tím by mně ani nepošimrali.
Jestli jsou tohle ty bouráci co se lepí na xboxy tak je to dost smutný.
Takže tak.

Ve tvý reakci nebude nic jinýho že nejde vidět věci ploše a na základě mizivých zkušeností s jiným stylem tu postovat velikánský všeobecně platný moudra s celosvětovým dopadem.

Kdo mě chce ještě obohatit pronikavým úsudkem?
Proč takhle postupně chlapci.... něco jako 100 man kumite? :)
Už vím proč jsme v BU A MÉDIA, je to tu fakt show jak řemen. 8)

P.S:
Ukrope, pod tvoje případný reakce budu tenhle post jen kopírovat protože je NEODDISKUTOVATELNÝ. 8)

P.S2:
Jestli chceš akurát provokovat, což asi jo ......tak s tím běž akurát tak do prtele :D
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » sob 06. pro, 2008 18:41

ukropcany píše:nemajú gule si dať spicha a tam do držky... :lol:

RUNAR píše:Jestli jsou tohle ty bouráci co se lepí na xboxy tak je to dost smutný.
To nie sú ani bouráci, ani štípači... to sú platiči... 8) Mne osobne sa ten systém nepáči, ale chápem, že klub potrebuje 2 veci - platičov (čím viac tým lepšie) a štípačov (5 stačí)... štípačov aby ťahali ľudí a platičov aby štípači mali kde trénovať... na rozdiel od TBU sa týmto tréneri BS nijako netaja... 8)

Ták Ukrope hrozně mega maximálně ti děkuji za tento post, odpověděl si za mě ani jsem nepočítal že to půjde takhle hladce. :D

Situace Shotokanu je podobná:

80 léta v Čechách: spousta oddílů cvičili něco jako aero taebo, což nebylo žádný Karate, spíš něco jako box pro manažery.
Čest vyjímkám kumite..... i mezi sportovními kumiťáky byli dost dobrý borci(Slovák Gahulinec a další).
Ale většina trenérů byli takový nějký ouřadové co nic neuměli znovu byli i vyjímky.

Naštěstí jsem chodil do oddílu kde to bylo ÚPLNĚ jinak, samozřejmě že i u nás v bečku byli lidi co to plácali tak nějak všelijak a rvát se neuměli, není snad žádný oddíl kde jsou jenom bouráci.

Svět:
To čemu říkám Shotokan mělo špičkový karatisty jako instruktory, co prošli hustýma lekcema aby mohli bejt instruktoři a stejně jich vybrali z každý skupiny nakonec jenom několik nejlepších.Jak jsem psal pokud to neuměl i prakticky měl smůlu.

Cvičí i spousta(většina) lidí, jak ty říkáš platičů co jdou cvičit jednou tejdně, pokecat a pak na pívo, neřeší jak jim to jde, co maj zlepšit atd.

Je zajímavý jak umíš skvěle logicky rozlišovat pokud jde o xbox, jak jde o karate tak jsi hluchej děda.
:D
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » sob 06. pro, 2008 18:44

ukropcany píše:P.S. Keď chceš ucítiť štípača, tak doporučujem si zobrať za vzor Playera (ktorého týmto srdečne zdravím) a ísť na tréning medzi špičku... a nie medzi začiatočníkov a deti... ako už dávnejšie prekukol TongVonPo... :twisted: Ty militantný šotokanista... :P Je zaujímavé, že ja pri mojich návštevách cudzích klubov dostávam nezriedka kapky a Ty furt narážaš na hovňouskov... 8) žeby moja úvaha o hľadaní krajšej cesty (netrúfam si povedať ľahšej cesty, lebo gymnastika vie byť tiež náročná 8) ) bola predsalen podložená realitou....

Áno a proto jsem si vybral tebe za soupeře na vol.3 a na další vol.4, protože jsi největší hovňousek tady na bu.cz :P
To víme všici. :D x100

Vždy si vyberu toho nejslabšího a toho jdu potom střískat a mám z toho potom vélikánskou radost jakej jsem bourák
:D
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod hellas » ned 07. pro, 2008 9:51

:lol:
Velká Morava
hellas
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Boreas » ned 07. pro, 2008 12:36

Teda na vol.4 se těšim čím dál, tim víc :lol:
Klub nereálné sebeobrany
Boreas
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » ned 07. pro, 2008 15:22

No Ukrope, až zemřu já tak na mé místo nastoupí 10 dalších karatistů 8) .....vy xboxeři se pozabíjíte navzájem, šlapete si totiž ve finálových fightech po hlavách kvůli trošce slávy a peněz. :D :wink:
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » ned 07. pro, 2008 15:45

Nepředbíhej události......třeba se nebudu tentokrát držet na uzdě a naopak nechám svoje koně kopnout :D
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » ned 07. pro, 2008 17:04

ukropcany píše:No zas $400 000 nie je až tak "troška"... 8)

Pro bankéře je to troška :D
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod druss » úte 09. pro, 2008 12:19

hele to je sranda jak se tady kazdy topic zvrhne v rozhovor o setkání :-) škoda že jsme tam nebyla asi aninikd ynebudu protože o d toho hledám neco jineho ale jinak fandim vam koreni fakt :) ukrop,tong po,runar to je fakt sranda :-)
druss
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod graver » úte 09. pro, 2008 12:42

druss píše:hele to je sranda jak se tady kazdy topic zvrhne v rozhovor o setkání :-) škoda že jsme tam nebyla asi aninikd ynebudu protože o d toho hledám neco jineho ale jinak fandim vam koreni fakt :) ukrop,tong po,runar to je fakt sranda :-)

To od tebe není pěkné, že máš srandu z těch, kteří "od toho hledají něco jiného", než ty :wink: Na druhou stranu, oni třeba zase mají srandu z tebe, tak se to vyrovná...
Jinak je asi vcelku jasné, proč se diskuse často "zvrhává" tímto směrem: tohle není fórum o daních. Skoro všechno, o čem se tady kecá, má/mělo by mít odraz v reálu. Takže když se s někým nemůžu dohodnout, zkusíme si to ukázat. Ale souhlasím, že záleží na tom, co "od toho" hledáš :roll:
Ani nejlepší sokol ničeho neuloví, když se mu nedovolí vzlétnout...
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod NOKT » úte 09. pro, 2008 13:35

graver píše:Jinak je asi vcelku jasné, proč se diskuse často "zvrhává" tímto směrem: tohle není fórum o daních. Skoro všechno, o čem se tady kecá, má/mělo by mít odraz v reálu. Takže když se s někým nemůžu dohodnout, zkusíme si to ukázat. Ale souhlasím, že záleží na tom, co "od toho" hledáš :roll:

S myšlenkou "nerozumíme si, tak spolu zacvičíme a zjistíme co je lepší" naprosto souhlasím. Omlouvám se, že jsem tu diskuzi nečetl celou. Přestal jsem někde u toho jak se hádáte na co je nukite. Docela mě to otrávilo a připadalo jako kdyby jste se hádali čí styl je lepší (takže zase jako obvykle :D ), protože nikdo nechce připustit, že by cvičil kravinu :) Myslím, že nejlepší bude až pucmaz dojede, otevře školu a až udělá nějaký seminář pro veřejnost (a osobně doufám, že udělá, protože bych se rád dojel podívat jak se cvičí Goju Ryu jinde než v ČR a SR) a tam si třeba ukážete jak to kdo myslel... :D
NOKT
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » úte 09. pro, 2008 15:00

ukropcany píše:Doba ledová bla bla bla bla....Nech si žije v tom svojom sne.....bla bla bla bla

No jo to si zase ty .....ahóóóój, jen zas poznamenám že: neviděl si + neznáš nerovná se pouhý sen.
V tý době ledový si taky mysleli že zemi drží na hřbetě obrovský mamut, jinak by přece musela spadnout. :D

Stejně tak já jsem toho názoru že ty žiješ ve snech .....bla bla bla bla. 8)

P.S:
Neopakuj mi to stále
Ya vyrastol na death metále :D
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » úte 09. pro, 2008 16:55

Tak to majster, tak to pardón!
Ešte prokopnem ten sadrokartón,
keď sa do teho Karatista oprie,
tak musí to byť kurva dobré. 8)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Boreas » úte 09. pro, 2008 17:17

Tak báseň zase opravdu děsuplná, ale ten "majster, pardón a sádrokartón" ...to je super :D
Klub nereálné sebeobrany
Boreas
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » stř 10. pro, 2008 9:35

Když už jsem u toho Karate na ulici tak:

Malý muž a malá žena,predavači z Vietnamu
Colník pýtal povolenie Tejšo cuky jebla mu. :D
A malý muž Joko geri uči hači čidači, :P 8)
Hovoril som k-----vi,že ich svet je inakší. :)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod druss » stř 10. pro, 2008 9:41

hele tak jako me mereni nevadi :-) jen od toho nečekám to co vy a to že moje je nejlepší :-) - protože je ve snu se mi zjevil mistr a řekl mi to :-) nebo to byl prodavač tepláků ??? - to je asi jedno
druss
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod druss » stř 10. pro, 2008 9:47

ukropcany píše:
druss píše:hele tak jako me mereni nevadi :-) jen od toho nečekám to co vy a to že moje je nejlepší
Ale to tak predsa vôbec nie je... :D Ranař vie dobre, že xbox je najlepší, len to nechce verejne priznať... 8) to ani nemusí, každý vie ako to je... :P Kto bol na vol. 3 vie že sedel pri mne 8) To je presne to, že kto nebol, nechápe... :wink:

super a jak jsou pravidla ???
druss
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod RUNAR » stř 10. pro, 2008 10:15

ukropcany píše:Ale to tak predsa vôbec nie je... :D Ranař vie dobre, že xbox je najlepší, len to nemôže verejne priznať... 8) (o čo by sme sa tu potom handrkovali :( ) - to ani ale nemusí, každý vie ako to je....

Toto je vrchol! Už tu za mě píšeš co si myslím? :)

No do ringu v rukavicích, je klas. box nejlepší to ano.
ALE karatistický kopy jsou nejlepší a ruce bez rukavic taky :P .

Jinak jsem docela fanoušek xboxu a považuju ho za jasně účinnou a tvrdou záležitost ale to ví asi každej kdo to zkusil na vlastní kůži.
Je jasný že Ukrop tu bude psát že xbox je nejlepší, na xboxu zažil nejsilnější štípače, hodně to trénuje, závodí, stojí ho to hodně rozbitých kostí a svalů.Chápu co a proč píše.

Já zas zažil nejlepší borce na Karate a považuju ho za to nejlepší co jsem zatím zažil.
Naučit se dobrý Karate v našich podmínkách vyžaduje mít štestí na trenéra a nebo velkou samostatnost a cit pro dobrý karate.

ALE je tu ještě jeden rozměr a to adept BU/BS:
Podle mě, každýmu sedí jinej druh tréninku a jinej styl, někdo bude maxi štípač když bude dělat Karate, kdyby dělal xbox tak bude třeba mnohem horší.
Ale i naopak.... pro jinýho je mnohem lepčí xbox a dosáhne tak lepších výsledků.

Pro jinýho je zas nejlepší jen posilka (Bobík Sappík) a má to výsledky 8)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod druss » stř 10. pro, 2008 10:46

RUNAR píše:
ukropcany píše:Ale to tak predsa vôbec nie je... :D Ranař vie dobre, že xbox je najlepší, len to nemôže verejne priznať... 8) (o čo by sme sa tu potom handrkovali :( ) - to ani ale nemusí, každý vie ako to je....

Toto je vrchol! Už tu za mě píšeš co si myslím? :)

No do ringu v rukavicích, je klas. box nejlepší to ano.
ALE karatistický kopy jsou nejlepší a ruce bez rukavic taky :P .

Jinak jsem docela fanoušek xboxu a považuju ho za jasně účinnou a tvrdou záležitost ale to ví asi každej kdo to zkusil na vlastní kůži.
Je jasný že Ukrop tu bude psát že xbox je nejlepší, na xboxu zažil nejsilnější štípače, hodně to trénuje, závodí, stojí ho to hodně rozbitých kostí a svalů.Chápu co a proč píše.

Já zas zažil nejlepší borce na Karate a považuju ho za to nejlepší co jsem zatím zažil.
Naučit se dobrý Karate v našich podmínkách vyžaduje mít štestí na trenéra a nebo velkou samostatnost a cit pro dobrý karate.

ALE je tu ještě jeden rozměr a to adept BU/BS:
Podle mě, každýmu sedí jinej druh tréninku a jinej styl, někdo bude maxi štípač když bude dělat Karate, kdyby dělal xbox tak bude třeba mnohem horší.
Ale i naopak.... pro jinýho je mnohem lepčí xbox a dosáhne tak lepších výsledků.

Pro jinýho je zas nejlepší jen posilka (Bobík Sappík) a má to výsledky 8)

hale tak i vy rozlišujete BU-BS hele a jak jsou na tom xboxeři třeba ve 40 atd pořád jim to dovře bouchá ?? nemylsím ted vrcholový frajery ketrý mají super doktory
ale myslím že ty ráno do kebulí se jednou někde podepsat musí vid Mohamede :-)
druss
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Dalt » stř 10. pro, 2008 10:56

Druss: no 40-letym x-boxerum to urcite porad lepe boucha, nez tobe pise... :D
Jiří Vávra

"Dosáhl jsem všeho. Mám doma televizi i ženu. A obojí funguje."
Willie Pep
Dalt
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší