Ten tvůj názor je logicky děravej jak cedník:
Ukážu ti tvojí logiku:
Byl jsem několikrát na teréninku thai boxu byli tam i nějaký závodníci, ne jednoho jsem TROCHU vyjel pecky a hned byl celej rozklepanej a bylo vidět jak se musí strašně hecovat a přemáhat aby VŮBEC NĚCO UDĚLAL.
A to byl závodník kterej trénuje x krát tejdně pod vedením trenéra má sparringy s parťákama z oddílu atd.
To nemluvím o "rekreačních" thai boxerech který už se vůbec nechytali na mně co jsem tenkrát trénoval sám doma a na karate tréninku jsem byl naposled přes víc jak 10 lety, pro mě jasnej výsledek:
Úsilí co jsem vložil do tréninku bylo oproti nim o dost menší a výsledek o velkej kus lepší.
Dál znám nějaký lidi co choděj na box a je to bída nad bídu jak se hejbou a jak nemaj žádnou sílu a řachu tím by mně ani nepošimrali.
Jestli jsou tohle ty bouráci co se lepí na xboxy tak je to dost smutný.
Takže tak.
Ve tvý reakci nebude nic jinýho že nejde vidět věci ploše a na základě mizivých zkušeností s jiným stylem tu postovat velikánský všeobecně platný moudra s celosvětovým dopadem.
Kdo mě chce ještě obohatit pronikavým úsudkem?
Proč takhle postupně chlapci.... něco jako 100 man kumite?

Už vím proč jsme v BU A MÉDIA, je to tu fakt show jak řemen.

P.S:
Ukrope, pod tvoje případný reakce budu tenhle post jen kopírovat protože je NEODDISKUTOVATELNÝ.

P.S2:
Jestli chceš akurát provokovat, což asi jo ......tak s tím běž akurát tak do prtele