NAGULAL JEDE ;O)

knihy, časopisy, TV, film a internet...

Příspěvekod mark4 » pát 21. kvě, 2004 10:36

andromeda píše:
mike píše:
pucmaz píše:Pevne verim, ze MaJ a Sennin nejsou Andromeda... nebylo by to poprve, ze??? :lol:

To si piš, že MaJ a Sennin nejsou andromeda. To tě mohu ubezpečit. Sennina znám osobně (narozdí od pana Poláka).

A to je problém Patrika, Kočky Mark4 a podobných - neznají mne, nemají se mnou cokoli společného, ale cítí se povolaní se ke mně vyjadřovat. Zajímavé. Kde na to tu drzost vzali ?

Já Vás ale neurážím, jenom se ptám, protože je tohle DISKUSní forum, je to moje právo být informován a vaše nadutost je asi způsobena tím, že neznáte cizí výrazy na které se Vás ptám a myslíte si, že jsou to urážky na vaší osobu.
mark4
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Kocka » pát 21. kvě, 2004 11:01

andromeda píše:A to je problém Patrika, Kočky Mark4 a podobných - neznají mne, nemají se mnou cokoli společného, ale cítí se povolaní se ke mně vyjadřovat. Zajímavé. Kde na to tu drzost vzali ?

Nevim, jestli to ma byt vtip nebo je to mineno vazne.
Pro vsechny pripady - otevrel jste diskusni forum, tak se nedivte, ze se lidi vyjadruji. Pokud bych se mela vyjadrovat jenom tam, kde jsem skutesne "povolana", promluvila bych jednou za mesic.

A krome toho, pane Polaku, mezi mym vyjadrovanim bylo i par konkretnejsich otazek, napr. ta posledni tykajici se Castanedy a Vasi hry - kterou jste k me smule nejak prehledl.
Kocka
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod patrik » pát 21. kvě, 2004 11:12

®ádám Sennina a Maje aby se mě zastali... předem děkuji...

Patrik :cry:
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushi » pát 21. kvě, 2004 11:53

grrr...to za všetkých vyrieši...má na to metódu á la "kill bill"...a vraj mu stačí len 5 minút - to si vážne dobrý, ja si na NTD netrúfam, čo keby náhodou...a vôbec...čo ak....urob to radšej ty... :lol: :lol: :lol:
patrik - kua, prečo ten Polák do teba furt rýpe :?: :!: :!: asi mu priškrtím kyslík :twisted: ...
mark4, kocka, all - chcelo by to už nejaké radikálnejšie riešenie, tie naše otázky idú stále mimo Naguala...mne na konkrétne otázky ani raz normálne neodpovedal...už to začína nudiť, najmä výroky typu:
"Tento postoj oceňuji a je i mým." A kdo tohle nedokáže a umí jen plivat špínu - jeho problém " Zajímavé. Kde na to tu drzost vzali ?" Neskrývám se za žádné tajemné mistry a neznámé učitele, mám svůj přístup, své nazory a veřejně si za nimi stojím a když udělám chybu, tak ji přiznám a omluvím se." ... :x
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pát 21. kvě, 2004 11:56

Obrázek
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pát 21. kvě, 2004 11:59

Obrázek
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pát 21. kvě, 2004 12:03

Obrázek
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushi » pát 21. kvě, 2004 12:37

človeče, asi to vkladáš blbo...Obrázek
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Sennin » pát 21. kvě, 2004 12:42

patrik píše:®ádám Sennina a Maje aby se mě zastali... předem děkuji...

Patrik :cry:

Jasně Patriku:
Chlapi, Patrik taky není blbej a má už něco za sebou!!! Kruci, každý šlapeme svoji Cestou a strašně nás vytáčí, když se do nás naváží... Já jsem tohle zažil před cca 14ti lety, když jsem otevřeně - v časopisech a ve článcích upřímně všem sdělil, že cvičím JKD a že mi můžou být všichni ukradený, protože to mi bylo a je srdci nejbližší...Jejda, to bylo výzev k souboji :lol: a nepřijel za mnou nikdo!!!
Sakra, každý máme svoje bojové umění na kterým si zakládáme, myslíme si, že ho umíme dobře a taky to chceme druhým ukázat - výukou, účasti na turnajích, na exhibicích - nenechme si brát to, co máme v srdci... obhajujme si každý to svoje, ale dělejme to se ctí, bez nadávek, urážek, dvojsmyslů nebo výsměchů... V®DY« JSME V©ICHNI JEDNA VELKÁ RODINA !!!!!!!!
Marek Pszczolka
Jeet Kune Do CZ
http://www.jeetkunedo.cz/
Sennin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod patrik » pát 21. kvě, 2004 12:43

wushi píše:patrik - kua, prečo ten Polák do teba furt rýpe :?: :!: :!: asi mu priškrtím kyslík :twisted: ...

Děkuju wushi... já už se bál, že mě v tom necháš... ten člověk mě vůbec nezná a přitom na mě plive...

Patrik
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushi » pát 21. kvě, 2004 12:54

rádo sa stalo... :wink: ...mám blbý nápad, čo tak vylákať andromedu na pivo :?: :twisted:
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod patrik » pát 21. kvě, 2004 12:59

wushi píše:rádo sa stalo... :wink: ...mám blbý nápad, čo tak vylákať andromedu na pivo :?: :twisted:

dyk psal, že žije v jinym světě... tam se pivo nepije, tam se pije nektar a baští ambrozie... a mana

a mě by chuť přešla...

Patrik
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushi » pát 21. kvě, 2004 13:10

veď práve, keď mi niekto pokazí chuť piva, viem ho roztrhnúť... :twisted: a on by si dal asi nejaký džús (možno preložený vodkou... :lol: )...a nakoniec po pár rundách by sme možno pochopili, o co mu go...ak nie, mal by smolu, okolití "gentlemani" by jeho reči nevydržali a ušlapali by ho...a máme čisté ruce... :wink: :twisted: :lol:
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod patrik » pát 21. kvě, 2004 14:38

mě stačej ty jalový řeči tady...

Patrik
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushi » pát 21. kvě, 2004 14:41

patrik - dyk more, gadžo, odvahu, sme väčšina... :lol: :lol: :lol: :twisted:
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushi » pát 21. kvě, 2004 14:44

sorry, zrovna som mal debatu o rómskych spoluobčanoch, móre...mám také zdanie, že celý nagual by im bol ukradnutý....
apropó, jalové reči, čo je na tom jalové, ONO TO ZABERÁ, pomaly, no ISTO... :twisted:
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod patrik » pát 21. kvě, 2004 14:46

wushi píše:patrik - dyk more, gadžo, odvahu, sme väčšina... :lol: :lol: :lol: :twisted:

Myslim ty jeho... já bych to neskous a ideály by byly v řiti...
...moji tajemní a neznámí učitelé by mi potom hubovali, že vyhledávám konflikty, zatímco ten jeho imaginární... by se obracel v "hrobě"

Patrik

P.S.

Sorry Sennine, ale já v jedný rodině s tímhle typem bejt nemůžu...
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushi » pát 21. kvě, 2004 14:53

o tej rodine, čo písal Sennin, no, neviem ako vy, no pochybujem, že by to fungovalo, najmä s takými typmi ako....šak viete kto.
Moji tajomní a legendami opradení učitelia riešia väčšinou veci dosť priamo...tým nemyslím len nejaký boj, ale celkovo, žiadne veľké páranie sa s niekým-tak to fungovalo v starej dobrej číne, japonsku, atď.
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod patrik » pát 21. kvě, 2004 15:02

wushi píše:o tej rodine, čo písal Sennin, no, neviem ako vy, no pochybujem, že by to fungovalo, najmä s takými typmi ako....šak viete kto.
Moji tajomní a legendami opradení učitelia riešia väčšinou veci dosť priamo...tým nemyslím len nejaký boj, ale celkovo, žiadne veľké páranie sa s niekým-tak to fungovalo v starej dobrej číne, japonsku, atď.

myslíš jako dostat odpověď na otázku?

ty ses zbláznil... vždyť tím, že se zeptáš... vyjadřuješ nedůvěru a pliveš na ně...

Patrik
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Sennin » pát 21. kvě, 2004 15:12

patrik píše:
wushi píše:patrik - dyk more, gadžo, odvahu, sme väčšina... :lol: :lol: :lol: :twisted:

Myslim ty jeho... já bych to neskous a ideály by byly v řiti...
...moji tajemní a neznámí učitelé by mi potom hubovali, že vyhledávám konflikty, zatímco ten jeho imaginární... by se obracel v "hrobě"

Patrik

P.S.

Sorry Sennine, ale já v jedný rodině s tímhle typem bejt nemůžu...

Patriku, nikdo netvrdí, že musíš, můžeš, nemusíš nebo nemůžeš s někým bejt... Zkus se zamyslet nad myšlenkou a neber to doslova!
Chtěl jsem tím říct, že bojové umění je bojové umění, ať se kdekoliv nazývá jakkoliv - všechny mají jeden základ a jednu myšlenku - tím jsem myslel tu rodinu...
Proč děláš bojové umění? Proč ho dělá Wushi a Kocka, Yiwan i Andromeda??? A proč ho dělají milióny dalších lidí??? Protože nás to baví, něco nám to dává...
Kde je tolerance???
Poslední dobou koukám, že se někam ztrácí, každej pomlouvá každýho, celé školy se do sebe z malicherných důvodů navážejí a navzájem se uráží - zdravé soupeření je v pr....!!!
Mě je jedno, co dělá ten nebo tamten...hlavně jestli je to baví, jestli jim to něco dává - pak s nima diskutuji a dokážu vždy v každém BU najít něco, co i mě zaujme - nevyvracím, nekritizuji, nepomlouvám...

No, nechal jsem se unést :lol:

Zdar a sílu všem
Marek Pszczolka
Jeet Kune Do CZ
http://www.jeetkunedo.cz/
Sennin
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a média...