RUNAR píše:Jendis:
Ty to fakt bereš vážně jo?
1)No tak dobrá, ale nechci u toho žádný čumili, jen my dva a Panda to bude monitorovat jo?![]()
2)Nikam se kvůli tomu nepotáhnu, takže v Praze
3)Psal jsem pouzdro, takže ten kord bude zandanej v pouzdře, ne jen tak za páskem, metr distanc.
4) Aby to nějaký BLB špatně nepochopil, neobhajuju tady myšlenku holý ruce vs meč. To je téma který mi příjde směšný
Jendis píše:
Neberu.....Však jsme se potkali,víš,že nejsem debil.
add 1) klidně na setkání a zašijem se(a nebudeš mne bít dovopravdy-stejně,jako já nebudu píchat dovopravdy)
add2) pohoda
add3 ) Kord bude v bandalíru(v pochvě(nebo pouzdru) se nenosil). - Bandalír je takovej ten pásek přes rameno.......přesně tak,jak se nosil.
add 4 ) Já vím,že ne. Téma meč vs holé ruce opravdu směšné je......v tomto případě bych si na sebe s kordem v pařátku vsadil proti komukoliv,KOMUKOLIV(s holejma rukama). Nevylučuju samozřejmě,že se to přecejen může někomu podařit,ale to procento je,dle mého,velmi mizivé.
RUNAR píše:
No to jsem si už dohledal před tím co je bandalír------>takže jsem trval na tom že chci aby byla čepel v pouzdře, z pásu přes rameno se dá tasit mnohem rychlejc.
Jendis píše:Mno...aniž bych chtěl rejpat.......(fakt ne)!!!!
Myslíš,že ti karatekové cvičili s někým,kdo opravdu uměl meč používat?????
Ju-Jutsu obsahuje i techniky proti kudle a jak je to reálné?????![]()
Co top plácáš? Když už z tebe vypadlo tohle moudro, můžeš mi říct, co jako neni odpad, když "rviva vacsina ludi z kungfu" je?? Jednak naprosto netušíš co znamená výraz "kung fu" a jednak posuzovat drvivou většinu lidí podle jednoho videa s nějakejma magorama je fakt geniální. Na youtube ale i na Youku se nahrává kdejakej debil! Kdo opravdu něco umí, ten většinou ani nemá počítač. Pamatuj si, že tady v Číně jsou zástupy lidí,který cvičí "kung fu" který komukoliv nakopou prdel a radši chcípnou než by se vzdali. Kluci po 5-6 letech tréningu vymetaj podlahu s každym,z jakýhokoliv státu a vůbec si nedovedeš představit co umí lidi který je trénujou a cvičej třeba 50 let! Stejně tak v Thajsku, Japonsku, Rusku nebo boxeři kdekoliv na západě. Ti všichni totiž cvičí "kung fu". Kdo totiž necvičí "kungfu", tomu je jakýkoliv bojový umění nahovno. Stejně ty kecy vo bouchání do pytle jsou k smíchu, kurva v Asii cvičej bojový umění obyčejný lidi třeba na vesnicích a pytel životě neviděli protože na takový marketingový debility nemaj prachy. Myslíte si, že nějakej vesničan má prachy na nějaký drahý stroje od Hayashi? Když už do něčeho bouchaj, tak sou to stromy, panáky který si vyřezaj ze dřeva, pytle od rejže s hrachem, kádě s pískem nebo lidi, ty jsou zadarmo. Můj kung fu strejček Wang Deli cvičí s mečem, kterej si sám vyřezal z větve, protože nechce vyhazovat 200 yuanů za meč. Ale českej chytrolín to ví, jak nemá pytel, tak je to tvarohmarcelo píše:ArchEron píše:marcelo:tak to potom aj v kung fu sa tak capujetam napisane
tai chi master vs kung fu master tako to kung fu asi neni moc lepsi nes tjq(neni to provokace proste shit video)
..toto video je total odpad a ukazuje pomerne dobre ako je na tom drviva vacsina ludi z kungfu..
will píše:for Marcelo
Pavela má pravdu, už z jeho předešlého příspěvku, kde mluvil o tom kungfu dědečkovi je vidět, že je to osoba, která o pravdu zná. Naproti tomu u tebe je vidět, že máš pramálo znalostí. K těm tréninkovým pomůckám, tak to si tedy objevil ameriku, to jako, když moderní tréninkové pomůcky neexistovali, tak se jako necvičilo a nebojovalo ?, to je blud jako hovado. I ten thai box se musel cvičit bez moderních aprátů nebo spadl z marzu ? Totální nesmysly. A to, že hodně lidí přechází na box, tahai atd. není tim, že by bylou kung-fu horší prostě je to jiná cesta, která potřebuje specifické tréninkové metody, zpravidla je to cesta delší. A je to jenom o tom, co tomu chce člověk obětovat.
Zpět na bojová umění a média...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků