Velká hra rytířů nagualu

knihy, časopisy, TV, film a internet...

Příspěvekod Jendis » ned 25. dub, 2004 13:25

Marvin - Ale pochopil,jenže pokud už chci do něčeho takhle rýt,tak bych si to nedovolil bez osobních zkušeností,víš?!!
A nějak mi uniklo,že p.Polák vydává svou cestu za "zázračné" BU.
Nehodlám tu hodnotit osobu p.Poláka,neznám ho,ale přijde mi to,že se do něj spousta lidí snaží trefovat za každou cenu a dost hnusným způsobem....Jedna věc je pokus o diskuzi(viz Patrik,Kočka,Wicking) a pak zbytek.Říct o někom,aniž ho znám,že je debil....hmmm,to je fakt dobrý.

Co se týče p.Rzounka....třeba se nám k tomu vyjádří sám,nemyslíš?Chodí sem taky,takže si myslím,že pokud p.Polák vzal jeho jméno nadarmo do "huby",tak to jen tak nenechá.Ale vím,že p.Rzounek kdysi dávno přispíval do časopisu "Warrior",takže se určitě minimálně znají.
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushi » pon 26. dub, 2004 7:30

P.Polák, ešte raz, skúste mi poslať o svojom systéme podrobnosti (aj nejaké foto ak sa dá) nakoľko nemám veľmi čas behať za Vami do ČR (aj to raz bude), zatiaľ by som sa na to mrkol a uverejnil hodnotenie. Ak Vás názor jedného wushi nezaujíma, zabudnite na to, budem žiť v tom, že ste ďalší z mnohých pseudo-majstrov...
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marvin » pon 26. dub, 2004 9:31

:roll:
Naposledy upravil marvin dne ned 17. pro, 2006 14:04, celkově upraveno 1
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushi » pon 26. dub, 2004 9:35

marvin - díky za pripomienku, môže byť aj video. Inak, veľa sa dozvieš aj z foto, raz sa možno stretneme, potom sa môžme o tom pobaviť bližšie... :wink:
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » pon 26. dub, 2004 11:35

wushi píše:marvin - díky za pripomienku, môže byť aj video. Inak, veľa sa dozvieš aj z foto, raz sa možno stretneme, potom sa môžme o tom pobaviť bližšie... :wink:

Odpověděl bych dříve, ale nebyl jsem na netu.

Prozatím ve zkratce (ale žádné tajnosti nemám - cokoli, co vás bude zajímat doplním).

V dětství jsem celkem sedm let trénoval Judo a z něj jsem si odnesl základ dobré stability v postoji a práci s těžištěm. Pak jsem přidal trénink Karate Shotokan a tam jsem se naučil pracovat s energií rotace boků + základní údery, bloky, kopy. Po revoluci mne oslovilo NINJUTSU svou spoustou technik a využitím čehokoli, co je okolo člověka, k obraně i útoku. Ale techniky, prezentované tradičním postupem, byly zdlouhavé a bojovníci kontaktních stylů mi ukázali, že pro moderní boj nevyužitelné. Ve Ving Tsun Kung Fu a Jeet Kune Do jsem poznal princip hlídání středové osy, užitek "lepivých" bloků, řetězových úderů a stop-úderů. To jsem aplikoval na techniky NINJUTSU a učil v trénincích pro bodyguardy. To, co začalo lépe fungovat, jsem nechal, to, co nefungovalo, časem vypustil. Přidal jsem i něco z Muay Thai, kick boxu, jiu jitsu, Musada - vždy pár prvků, které mi "zapadly" do mozaiky.

V posledních letech, kdy jsem řešil mnohé z osobního života, mi cesta Toltéků, předložená dílem Carlose Castanedy, ukázala způsob, jak na sobě pracovat z hlediska vnitřní síly. Především se ohlížím zpět. To, co jsem zkazil, nechal otevřené, nebo nesplnil, se snažím vyčistit, uzavřít a napravit. To, co se mi povedlo a co funguje, z toho stavím NIN TSUN DO FREEDOM WAY.
Cílem NIN TSUN DO FREEDOM WAY je vnímat život ze středu vnitřního klidu. Daleký, ale dobrý cíl.

Foto i video budou na mých www. stránkách, mějte strpení.

Ještě k této diskuzi a proč tu je - no, nejmenuje se náhodou toto zde "DISKUZNÍ FÓRUM" ? A nevím o tom, že bych tu někde dal téma "NIN TSUN DO je nejlepší" (pak bych pochopil vaše reakce), toho téma se jmenuje "Velká hra rytířů nagualu" a nabízím v něm zájemcům informace o hře pro děti a hledám zároveň do hry lektory a instruktory.
Odpovídám na cokoli, když už se někdo ptá. To je snad smyslem diskuzního fóra. Či se snad mýlím ?

Jaroslav Polák
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marvin » pon 26. dub, 2004 11:57

Naposledy upravil marvin dne ned 17. pro, 2006 14:03, celkově upraveno 1
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » pon 26. dub, 2004 11:59

marvin píše:
Velká hra rytířů nagualu" a nabízím v něm zájemcům informace o hře pro děti a hledám zároveň do hry lektory a instruktory.

zeby toto bol ten problem ... je to diskusne forum - tak tu diskutujte a nekseftujte tu p. polak :D

Dobře. Pokud Vám vadí to, že zde nabízím pracovní příležitost v rámci kurzů sebeobrany pro děti a mládež - omlouvám se vám osobně.

Jaroslav Polák
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod MiQing » pon 26. dub, 2004 12:12

agent StB píše:Velmi zajímavá diskuze. A propó, možná to všichni nevíte, ale váženému nagualovi, panu Polákovi, utekla žena a soudila se s ním o děti. Myslím, že už tato skutečnost říká hodně o osobních ambicích tohoto člověka. :twisted:

To, myslím, nemá co dělat s tím, jaký může být učitel čehokoliv. Naopak si dovedu představit, že se třeba někdo úplně ponoří do výuky a jeho rodina se může cítit zanedbávaná, takže se mu rozpadne. O tom nevíme asi nikdo tady nic a nepatří to sem. Rozpad rodiny nemusela být jeho vina, třeba se žena zamilovala do někoho jiného nebo pozdě poznala, že vlastně chce žít s někým jiným...
M.
MiQing
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod wushi » pon 26. dub, 2004 13:33

no, s tým by som až tak nesúhlasil, nakoľko je treba človeka vždy vnímať komplexne - a teda aj rodinné vzťahy, priateľov, atď. Takýto obraz dáva lepšiu možnosť preniknúť do danej osoby...
4andromeda - ja neviem, no absolvovať toľko kurzov a BU škôl, potom z toho spraviť výcuc a predávať to deťom a ich rodičom - nezdá sa mi to košer...je však možné, že zmením názor po zhliadnutí webu, teším sa... :twisted:
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marvin » pon 26. dub, 2004 15:05

Naposledy upravil marvin dne ned 17. pro, 2006 14:05, celkově upraveno 1
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » pon 26. dub, 2004 15:39

wushi píše:no, s tým by som až tak nesúhlasil, nakoľko je treba človeka vždy vnímať komplexne - a teda aj rodinné vzťahy, priateľov, atď. Takýto obraz dáva lepšiu možnosť preniknúť do danej osoby...
4andromeda - ja neviem, no absolvovať toľko kurzov a BU škôl, potom z toho spraviť výcuc a predávať to deťom a ich rodičom - nezdá sa mi to košer...je však možné, že zmením názor po zhliadnutí webu, teším sa... :twisted:

Lovec jedná na základě stopařství - na vlastní oči pozná, ucítí, zjistí, ohmatá si a pak jedná a loví. V opačném případě mlčí.
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » úte 27. dub, 2004 7:55

ukropcany píše:Toto sa netyka len Andromedy - su koristi, ktore lovec ani neohmatava, ani nestopuje, ani nic, ale pride, zakusne a zozerie...to len na doplnenie...

No, nakonec - i to je znakem této civilizace - hltat, žrát a cpát se (někdy i jídlem ze sousedova stolu) - bez rozhlédnutí a poznání :)

Jenže - je to pak cesta lovce ? bojovníka ?
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » úte 27. dub, 2004 8:09

Jednám v současné době o uplatnění instruktorů Velké hry v rámci pobytových zájezdů - mám zájemce z řad několika cestovních kanceláří - jenže nemám instruktory, kteří by mohli i během roku odjet s dětmi třeba na týden, čtrnáct dní - týká se to jak sebeobrany, tak cesty Toltéků (vnitřní energie - spíš hravou formou - je to přeci jen pro děti). Pokud má někdo zájem o informace, bylo by nejlepší se osobně sejít.

Jaroslav Polák
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushi » úte 27. dub, 2004 8:34

p.Polák, ak ste lovec, chodte do Afriky alebo inde a skúšajte to na zvieratách, nie na ľuďoch - je to síce tiež svinstvo, ale menej bolí...ale skôr mi pripomínate ten prípad, čo spomína ukropcany, proste pridem a zožerem - žiadna príprava, ohmatanie, očuchanie, nič - jednoduchý pahlt...a s tou ponukou, inštruktorov je veľa, len či s Vami budú spolupracovať, to je otázne...ja osobne v pohode môžem cestovať počas celého roka, no zatiaľ to vyzerá tak, že by som Vás po 1 dni asi utratil...nič v zlom.. :wink:
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » úte 27. dub, 2004 8:38

wushi píše:p.Polák, ak ste lovec, chodte do Afriky alebo inde a skúšajte to na zvieratách, nie na ľuďoch - je to síce tiež svinstvo, ale menej bolí...ale skôr mi pripomínate ten prípad, čo spomína ukropcany, proste pridem a zožerem - žiadna príprava, ohmatanie, očuchanie, nič - jednoduchý pahlt...a s tou ponukou, inštruktorov je veľa, len či s Vami budú spolupracovať, to je otázne...ja osobne v pohode môžem cestovať počas celého roka, no zatiaľ to vyzerá tak, že by som Vás po 1 dni asi utratil...nič v zlom.. :wink:

Co vás příteli stále trápí ? :(
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushi » úte 27. dub, 2004 8:43

priateľ...zaujímavé...ok, navrhujem stretnutie na zhodnotenie danej veci, teda Vašej ponuky, ak to bude ok, je možné to rozbehnúť aj v SR, ak to bude podnikateľský bullshit, utekajte...
netrápi ma v podstate nič, len to, že som nedávno jeden ojeb zažil a nechcem, aby to cvičenci BU zažívali často...takže mám k tomu akúsi etickú potrebu vyjadriť sa...nechcem nič, len objektívne zhodnotenie skutočnosti... :wink:
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » úte 27. dub, 2004 8:50

wushi píše:priateľ...zaujímavé...ok, navrhujem stretnutie na zhodnotenie danej veci, teda Vašej ponuky, ak to bude ok, je možné to rozbehnúť aj v SR, ak to bude podnikateľský bullshit, utekajte...
netrápi ma v podstate nič, len to, že som nedávno jeden ojeb zažil a nechcem, aby to cvičenci BU zažívali často...takže mám k tomu akúsi etickú potrebu vyjadriť sa...nechcem nič, len objektívne zhodnotenie skutočnosti... :wink:

Rád se s Vámi kdykoli setkám, popovídám, "vyložím karty" :) K ničemu nikoho nenutím, ale žiji tím, co dělám a dělám to celým svým srdcem.

Jinak - jen pro informaci - zatím na projektu filmu ©AMAN - příchod síly i Velké hry rytířů Nagualu dlouhodobě prodělávám cca 250 tisíc a než něco vydělám, tak to ještě nějaký rok trvat bude. Dělám to pro svou cestu, kdybych šel po zisku, mám na vybranou mezi desítkami jednodušších a ziskovějších věcí.

To že někdo někoho v minulosti "ojebal" je současný stav celé Evropy - buď se za tím člověk schová a poplive všechny ostatní - nebo jde dál. Ani si neumíte přestavit, co jsem už v životě zažil.
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushi » úte 27. dub, 2004 9:06

tých zážitkov asi bude mať každý viacej....ale s tým, že je to trend v Európe, až tak nesúhlasím, mám v BRD učiteľov a priateľov, ktorí by kamarátovi podraz neurobili a to sme toho prežili spolu hodne (asi 13 rokov)...
v podstate som reagoval na to, čo ste tu prezentoval a taktiež postrehy ostatných účastníkov debaty, ktorí sa teraz akosi zázračne vyparili, najmä tí, čo tvrdia, že majú s Vami osobné skúsenosti....ja ich nemám, preto ešte raz opakujem - ak je to ok, tak ok, ak je to svinstvo, tak to uverejním i tu na fóre...som za osobné stretnutie, časovo mi to vychádza nejako koncom júna... :wink:
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » úte 27. dub, 2004 9:08

stačí říct :)
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » úte 27. dub, 2004 9:27

ukropcany píše:250k? A "prerabate"? Snad "investujete", nie? Pocujte, ja neviem ci si myslite, ze sme fakt vsetci taki blbi, ale "postazovat si" na prerabani na produkcii filmu, tak to je fakt sila... a ze to nerobi pre peniaze... clovece, ste snad Rokefeler? Ze robite tolku charitu? Netreba Vas pomojkat? Ze uz ked tolko tratite... 250k muhehehehehehehe

Tuhle otázku dnes dávám podruhé - co vás trápí, příteli ? :(
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a média...