wushi píše:marvin - díky za pripomienku, môže byť aj video. Inak, veľa sa dozvieš aj z foto, raz sa možno stretneme, potom sa môžme o tom pobaviť bližšie...
marvin píše:Velká hra rytířů nagualu" a nabízím v něm zájemcům informace o hře pro děti a hledám zároveň do hry lektory a instruktory.
zeby toto bol ten problem ... je to diskusne forum - tak tu diskutujte a nekseftujte tu p. polak
agent StB píše:Velmi zajímavá diskuze. A propó, možná to všichni nevíte, ale váženému nagualovi, panu Polákovi, utekla žena a soudila se s ním o děti. Myslím, že už tato skutečnost říká hodně o osobních ambicích tohoto člověka.
wushi píše:no, s tým by som až tak nesúhlasil, nakoľko je treba človeka vždy vnímať komplexne - a teda aj rodinné vzťahy, priateľov, atď. Takýto obraz dáva lepšiu možnosť preniknúť do danej osoby...
4andromeda - ja neviem, no absolvovať toľko kurzov a BU škôl, potom z toho spraviť výcuc a predávať to deťom a ich rodičom - nezdá sa mi to košer...je však možné, že zmením názor po zhliadnutí webu, teším sa...
ukropcany píše:Toto sa netyka len Andromedy - su koristi, ktore lovec ani neohmatava, ani nestopuje, ani nic, ale pride, zakusne a zozerie...to len na doplnenie...
wushi píše:p.Polák, ak ste lovec, chodte do Afriky alebo inde a skúšajte to na zvieratách, nie na ľuďoch - je to síce tiež svinstvo, ale menej bolí...ale skôr mi pripomínate ten prípad, čo spomína ukropcany, proste pridem a zožerem - žiadna príprava, ohmatanie, očuchanie, nič - jednoduchý pahlt...a s tou ponukou, inštruktorov je veľa, len či s Vami budú spolupracovať, to je otázne...ja osobne v pohode môžem cestovať počas celého roka, no zatiaľ to vyzerá tak, že by som Vás po 1 dni asi utratil...nič v zlom..
wushi píše:priateľ...zaujímavé...ok, navrhujem stretnutie na zhodnotenie danej veci, teda Vašej ponuky, ak to bude ok, je možné to rozbehnúť aj v SR, ak to bude podnikateľský bullshit, utekajte...
netrápi ma v podstate nič, len to, že som nedávno jeden ojeb zažil a nechcem, aby to cvičenci BU zažívali často...takže mám k tomu akúsi etickú potrebu vyjadriť sa...nechcem nič, len objektívne zhodnotenie skutočnosti...
ukropcany píše:250k? A "prerabate"? Snad "investujete", nie? Pocujte, ja neviem ci si myslite, ze sme fakt vsetci taki blbi, ale "postazovat si" na prerabani na produkcii filmu, tak to je fakt sila... a ze to nerobi pre peniaze... clovece, ste snad Rokefeler? Ze robite tolku charitu? Netreba Vas pomojkat? Ze uz ked tolko tratite... 250k muhehehehehehehe
Zpět na bojová umění a média...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků