Sennin píše:Patriku, nikdo netvrdí, že musíš, můžeš, nemusíš nebo nemůžeš s někým bejt... Zkus se zamyslet nad myšlenkou a neber to doslova!
Chtěl jsem tím říct, že bojové umění je bojové umění, ať se kdekoliv nazývá jakkoliv - všechny mají jeden základ a jednu myšlenku - tím jsem myslel tu rodinu...
Proč děláš bojové umění? Proč ho dělá Wushi a Kocka, Yiwan i Andromeda??? A proč ho dělají milióny dalších lidí??? Protože nás to baví, něco nám to dává...
Kde je tolerance???
Poslední dobou koukám, že se někam ztrácí, každej pomlouvá každýho, celé školy se do sebe z malicherných důvodů navážejí a navzájem se uráží - zdravé soupeření je v pr....!!!
Mě je jedno, co dělá ten nebo tamten...hlavně jestli je to baví, jestli jim to něco dává - pak s nima diskutuji a dokážu vždy v každém BU najít něco, co i mě zaujme - nevyvracím, nekritizuji, nepomlouvám...
No, nechal jsem se unést![]()
Zdar a sílu všem
Myšlenka sedí, ale ne obecně... podívej jak pěkně si rozumím s wushim nebo marvinem, ale v jiném fóru nebo v reálu by sme si třeba nerozuměli... ale byli bychom schopni vytvořit něco jako "argument"...
a proč cvičí někteří...? mno já třeba pro úplně jiný věci než většina lektorů NTD...
Patrik