Velká hra rytířů nagualu

knihy, časopisy, TV, film a internet...

Příspěvekod andromeda » úte 27. dub, 2004 9:35

ukropcany píše:Vase mlzenie a zastieranie. Osobne sa mu necudujem, ako obchodnik sa s nim stretavam casto, preto na to upozornujem. Nemozem povedat, ze by ma to trapilo. Trapit to bude nestastnika, ktory sa ku Vam prida... a preco to robim? No preto, lebo osud CR/SR ludstva je mi dolezitejsi ako 10 min., ktore stravim na tomto fore...

Tedy jste spasitel ČR i SR ? No páni ! :)
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Tábor

Příspěvekod Jamamba » úte 27. dub, 2004 10:07

4 Andromeda: Co jako má být náplní tohot tábora? Dnes jsem zrovna přemejšlel, že bych velice rád něco takovýho podnikl, prostě dát někomu trochu svého času.

Zatím bye Luo Ke
Jamamba
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: Tábor

Příspěvekod andromeda » úte 27. dub, 2004 10:08

Jamamba píše:4 Andromeda: Co jako má být náplní tohot tábora? Dnes jsem zrovna přemejšlel, že bych velice rád něco takovýho podnikl, prostě dát někomu trochu svého času.

Zatím bye Luo Ke

Pošli mi svůj e-mail a já ti pošlu v přílohách vše, co k tomu posílám. Za pár dní to bude i na www.
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushi » úte 27. dub, 2004 10:13

ešte raz som si prešiel celé toto fórum a konštatujem, že p.Polák je asi veľmi schopný podnikateľ - ale to sem asi nepatrí...p.Polák, už niekoľkokrát som chcel bližšie info, stále len propagujete, osobne, telefonicky, ...sem tam ponúknete, že to pošlete na mail...tak mi to kua už konečne na ten mail pošlite, mrknem sa na to, ale zatiaľ mi to celé pripadá ako nechutná propagácia za každú cenu... :?
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » úte 27. dub, 2004 10:17

wushi píše:ešte raz som si prešiel celé toto fórum a konštatujem, že p.Polák je asi veľmi schopný podnikateľ - ale to sem asi nepatrí...p.Polák, už niekoľkokrát som chcel bližšie info, stále len propagujete, osobne, telefonicky, ...sem tam ponúknete, že to pošlete na mail...tak mi to kua už konečne na ten mail pošlite, mrknem sa na to, ale zatiaľ mi to celé pripadá ako nechutná propagácia za každú cenu... :?

Pošlu - ale když vám to připadá jako nechutná propagace - proč tuto diskuzi tak usilovně navštěvujete ?
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jamamba » úte 27. dub, 2004 10:23

4 andromeda: info o táboře sem - Jamamba@seznam.cz
Jamamba
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushi » úte 27. dub, 2004 10:24

4andromeda - opakujem sa...len preto, lebo sám sa BU venujem už nejakých 17 rokov a mám plné zuby ľudí, ktorí z BU chcú urobiť sprostý biznis, kapišto? nejde mi o Vás ako osobu, ide mi o spôsob, akým svoje veci propagujete...teším sa na web...môj je dočasne mimo prevádzky (brácha nestíha), ale nájdete tam všetko, čo chcete... :wink: a čo na Vašom, bude tam dostupné všetko, alebo len pre "druhú úroveň"???
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » úte 27. dub, 2004 10:27

pro wushi :

Nebude tam vše - je to hra - nezapomeňte - budou tam úvodní informace - copak by vás jako dítě bavilo vyzvědět vše najednou a pak už nemít, o co usilovat, být na co zvědavý ?

BU děláte o 9 let méně, než já - ale o to nejde - posuzujete konkrétní osobu bez znalosti daných věcí a to se s cestou bojovníka neslučuje. To je zase můj názor, kapišto ?
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » úte 27. dub, 2004 10:38

pro : Jamamba :

Posláno. Díky za zájem.

Teď asi dva dny na netu nebudu, když tak můžete volat. Mějte se.

J. Polák
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushi » úte 27. dub, 2004 10:39

ok, môžeme porovnávať, kto, koľko, aký majster, ... už ma to nebaví opakovať, nemám dosť dostupných info a preto súdim podľa toho mála, čo ste k dispozícií dal a zopár info z okolia. Ak ma presvedčíte, že je to inak, budem Vás brať ako fér človeka...inak tu končím s konštatovaním: ďalší hladík,kurilla,...na obzore....mám pre všetkých jednu krásnu myšlienku: každý si môže robiť čo chce, len sa potom nesmie čudovať... :wink: :twisted:
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » úte 27. dub, 2004 10:41

S tím do slova a do písmene souhlasím - a jen podotýkám, že je to dýka s dvěma ostřími :)

Přeji hezký den, pohodu a vnitřní klid.

Jaroslav Polák
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushi » úte 27. dub, 2004 10:44

wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marvin » úte 27. dub, 2004 10:47

:roll: :roll:
Naposledy upravil marvin dne ned 17. pro, 2006 14:14, celkově upraveno 1
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushi » úte 27. dub, 2004 13:44

2ukropcany - máš smolu, asi to tu nagual Polák zabalil a šiel zasa nezištne pomáhať ľuďom realizovať svoje (teda ako jeho :wink: )plány s nejaký tým ziskom na živobytie :D ...ja mu to nevyčítam, len kua keď to bude ďalší podvodník tak ma už asi vystre.... 8O :twisted:
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » úte 27. dub, 2004 14:06

Tak jsem se ještě stavil.....

Beru kritiku. Poznávám z ní, co dělám špatně a snažím se to dělat dobře.

Ale posledním příspěvkům od wushi, ukropcanyho a marvina nerozumím.... i když se snažím.

Mohu jmenované se vší úctou k jejich znalostem a cestám požádat, aby zkonkretizovali, co je na čemkoli, co se týká mně, NTDFW, filmu ©AMAN, či Velké hry rytířů nagualu štve ?

Je-li to k věci a pochopím-li, o co jim jde, opravdu poděkuji - nedělám si z nikoho legraci !

Ale já je teď fakt nechápu :(
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushi » úte 27. dub, 2004 14:14

Ahaaa, tak už som medzi tzv.škodcami na 1.mieste (pozdravujem Pavelu, ten na tom bol obdobne v napádaní sifu Hladíka)...
ok, takže priama odpoveď na priamu otázku: doteraz, aj keď som o to žiadal už asi xkrát, som nedostal žiadne iné info,ako stále omielanie, ako ten systém funguje, aké je to krásne, ako by deti nič nemali z toho keby hneď všetko odhalili, blablabla...ok, chcem sa stať inštruktorom, pošlite mi info, keď to inak dostať nemôžem...a ďalej, sledoval som celý vývoj tohoto fóra a nezdajú sa mi vaše odpovede, často sú poprekrúcané, raz si stojíte za svojim, inokedy tvrdíte že robíte veľa chýb atď., proste je to nejaké nesúvislé, nemyslíte? ak niečo tvrdím a som o tom presvedčený, tak si za tým stojím...proti vám ako osobe nemám nič, nakoľko som vás osobne ešte nemal tú česť poznať, no proti vašim reakciám tu mám nejaké výhrady... :twisted:
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » úte 27. dub, 2004 14:21

for wushi :

Jak je těžké mluvit s naježeným ježkem :(

Vážený wushi, nejste pro mne škůdce, ale prospěšný člověk, neboť kritizujete mé nedostatky - to já jsem asi hloupý - já totiž stále nevím, co vlastně kritizujete ?

Info mailem jsem vám teď poslal. Musel jsem z netu odejít. Ne proto, že bych ho každému nutil - řekl jste si o něj a věřím, že mne upozorníte na mnohé chyby a naivnosti - budu jen rád.

Když už ale vy a další neustále přispíváte k tomuto tématu - rád bych věděl, co konkrétně vás tak štve. Nerad bych si myslel, že je to prostě jen ten fakt, že se někdo snaží o něco nového.

Díky za pozornost a odpověď.
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod patrik » úte 27. dub, 2004 14:28

andromeda píše:Vážený wushi, nejste pro mne škůdce, ale prospěšný člověk, neboť kritizujete mé nedostatky - to já jsem asi hloupý - já totiž stále nevím, co vlastně kritizujete ?

Když už ale vy a další neustále přispíváte k tomuto tématu - rád bych věděl, co konkrétně vás tak štve. Nerad bych si myslel, že je to prostě jen ten fakt, že se někdo snaží o něco nového.

A jsem zpátky protože tohle je opravdu silná káva... on to opravdu nečte... jenom si mele tu svoji písničku.

On se asi po stopadesátýšestý ptá, co Ti vadí... i když už to tady asi stopadesátsedmkrát zaznělo...

On se Marvinovi omluví za to, že si tu dělá reklamu (tedy pardón, že nabízí práci) a o stránku dál to udělá znovu...

Je mi jedno jak cvičí... je mimo... (provozovatelům web se omlouvám - nicméně, tohle se fakt nedá vydržet)

Patrik
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » úte 27. dub, 2004 14:35

Dobře - něco už jsem z toho vyčetl - patrikovi vadí, že tu nabízím práci - ale vždyť je to k tématu, k věci.

Všechny bojové školy v Evropě vybírají peníze za výuku a drtivá většina v Asii také. Byl jsem v Německu, Francii, Itálii, ©panělsku, USA,.... a všude jsou hodně drazí. Oproti mně.

Neberu nedprůměrné ceny. Nemám tisíce žáků, se kterými bych cvičil tak, že by chyběl osobní přístup.

Toto je diskusní fórum o bojových uměních. To dělám. K bojovým školám patří instruktoři - hledám je. Za jejich dobrou práci jim nabízím odměnu - za jejich přípravu chci poplatek.

Každý, koho to nezajímá, si jde prostě za jiným tématem. I mně některá témata v tomto fóru opravdu nezajímají.

Takže po stopadesátý sedmý ...... co vám vadí ?
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod patrik » úte 27. dub, 2004 14:37

andromeda píše:...... co vám vadí ?

Ne, ne nečte...

Patrik
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší