Anonymní píše:"Nabízím práci lektorům a požaduji nejdříve kurz - a kurzovné."
No to je také jeden z problémů. Takových "podnikatelů" (neříkám že vy), kteří nabízí práci, ale nejdříve chtějí peníze je u nás hodně. Ve většině případů však zhrábnou peníze a pak se vymlouvají, že to bohužel nevyšlo. Proto i ta nedůvěra k této nabidce a tím tuplem, že nabízíte práci v projektu, který se teprve rozíždí. Není nic špatného na vašem projektu vydělávat, ale způsob jakým to je nabízeno právě budí dojem, že o nic jiného než o peníze nejde.
Normální přístup u solidních nabídek je asi takový, že se zájemci podepíšete nějakou smlouvu, pak je dle vašich potřeb vyškolíte a oni pracují pro vás.
PrayingMantis píše:Na www.nagual.info jsou již první informace o Velké hře rytířů nagualu. Prosím o konkrétní kritiku - pokud to někoho zajímá.
No, když jsem viděl zamýšlený věk účastnic, docela mě to všechno vyděsilo. Doufám, že těm holčičkám nebudete vykládat o cestování do sedmé dimenze pomocí dělohy ... Já bych k Vám tedy dceru nepustil!
KdoJeTuUchyl píše:"Definice lektora: Je to muž, či žena (netrestaný), ve věku na 18 let, se vztahem k práci s dětmi a mládeží, který si při představě této práce prožívá vnitřní radost, uspokojení a nadšení. Pokud se jako lektoři cítíte a je vám z té představy příjemně, jste ti vhodní."
Taky je ve Vám příjemně při představě kolik desetiletých holčiček uděláte štastných, vy máte děti OPRAVDU rád koukám)))
Ach jo
patrik píše:tím nechci říct, že schvaluju ty narážky...
Patrik
P.S.
vzhledem k předložené dávce arogance by se nikdo neměl divit tomu, co všechno si tu přečte...
andromeda píše:patrik píše:tím nechci říct, že schvaluju ty narážky...
Patrik
P.S.
vzhledem k předložené dávce arogance by se nikdo neměl divit tomu, co všechno si tu přečte...
Arogance ?Přečti si po sobě vše, co jsi na mně zde měl. A postav se za to. Neznáš mně a chováš se jako puberťák.
![]()
wushi píše:PrayingMantis - respect...![]()
Andromeda - chcel by som sa vrátiť k jednej z mojich otázok: má niečo tvoj systém spoločné s falun gong (obsahovo, ideovo, najmä po stránke využitia sexuálnej energie...)? je to pre mňa dosť podstatné...(úplne vážna otázka...)
wushi píše:trochu vyhýbavá odpoveď, nemyslíš? nie každý, čo o niečom nič nevie, to aj nepoužije vo svoj prospech (mediálne, ...), takže jasná odpoveď by bola: nič o tom neviem, môj systém s tým nemá nič spoločné...ale to by som asi chcel veľa, však?
PrayingMantis píše:Na www.nagual.info jsou již první informace o Velké hře rytířů nagualu. Prosím o konkrétní kritiku - pokud to někoho zajímá.
No, když jsem viděl zamýšlený věk účastnic, docela mě to všechno vyděsilo. Doufám, že těm holčičkám nebudete vykládat o cestování do sedmé dimenze pomocí dělohy ... Já bych k Vám tedy dceru nepustil!
wushi píše:...mám pocit, že tých úchylákov sa tu zišlo viac......čo máte stále s tými dievčatkami? keď už, tak nezovšeobecňujte, ja osobne som sa k tomuto nevyjadroval, a mrzelo by ma, keby to bola pravda (tá úchylka...)
Zpět na bojová umění a média...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků