NAGULAL JEDE ;O)

knihy, časopisy, TV, film a internet...

Příspěvekod Anonymní » pon 24. kvě, 2004 14:41

jendis - ty si nejaky cudak. Tebe pride normalne ako to je formulovane? Je to napisane ako by bol ten kto pise fakt homosexual alebo pedofil a zhana podobnych ako instruktorov.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » pon 24. kvě, 2004 14:56

Jasně,anonyme.....a co bys teda chtěl od někoho,kdo má pracovat s dětma Ty?

Patrik - Jasný,ale všechno má svoje meze,ne?Víš jak,p.Poláka neznám,ale todleto už je drsný...to už není diskuze.Kór od nějakých "anonymů".Nebo nesouhlasíš?
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » pon 24. kvě, 2004 15:04

Anonymní píše:"Nabízím práci lektorům a požaduji nejdříve kurz - a kurzovné."

No to je také jeden z problémů. Takových "podnikatelů" (neříkám že vy), kteří nabízí práci, ale nejdříve chtějí peníze je u nás hodně. Ve většině případů však zhrábnou peníze a pak se vymlouvají, že to bohužel nevyšlo. Proto i ta nedůvěra k této nabidce a tím tuplem, že nabízíte práci v projektu, který se teprve rozíždí. Není nic špatného na vašem projektu vydělávat, ale způsob jakým to je nabízeno právě budí dojem, že o nic jiného než o peníze nejde.
Normální přístup u solidních nabídek je asi takový, že se zájemci podepíšete nějakou smlouvu, pak je dle vašich potřeb vyškolíte a oni pracují pro vás.

Příteli, zkusil jsi to někdy ?

Já ano - a mnohokrát. Vždy jsem na to doplatil. U nás je dobrým zvykem, že to, co je zdarma, každý poplive. To, co si zaplatí, toho si váží.

Navíc, práce s dětma je o důvěře a zodpovědnosti a za ty děti na akcích budu zodpovídat já - a i za lektory. Jak mám podepsat smlouvu s někým, koho neznám, dát mu čas, školení, scripta, platit za něj tělocvičnu, ....

Mnohokrát jsem se zklamal a marnil čas. A leta spolupracuji velice dobře s těmi, kdo si kurz zaplatili a váží si toho, co se naučili.

Takže fráze "normální přístup u solidních nabídek" platí tak možná u armády, policie a velkých firem, ne v tomto případě. To není pouhý názor, to je mnohaletá zkušenost.
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » pon 24. kvě, 2004 15:06

PrayingMantis píše:Na www.nagual.info jsou již první informace o Velké hře rytířů nagualu. Prosím o konkrétní kritiku - pokud to někoho zajímá.

No, když jsem viděl zamýšlený věk účastnic, docela mě to všechno vyděsilo. Doufám, že těm holčičkám nebudete vykládat o cestování do sedmé dimenze pomocí dělohy ... Já bych k Vám tedy dceru nepustil! 8)

Mám pocit, že to je to, co se honí hlavou asi jen tobě...... a pokud ano, měl by si s tím jít k lékaři. Nebo jsi tam takovou nabídku malým holčičkám našel ? Mě by to ani ve snu nenapadlo 8O
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » pon 24. kvě, 2004 15:07

KdoJeTuUchyl píše:"Definice lektora: Je to muž, či žena (netrestaný), ve věku na 18 let, se vztahem k práci s dětmi a mládeží, který si při představě této práce prožívá vnitřní radost, uspokojení a nadšení. Pokud se jako lektoři cítíte a je vám z té představy příjemně, jste ti vhodní."

Taky je ve Vám příjemně při představě kolik desetiletých holčiček uděláte štastných, vy máte děti OPRAVDU rád koukám :))))

Ach jo

Totéž, co u předešlého příspěvku ...... takovou reakci může mít právě jen ten, komu toto téma nedá v noci spát a běhá po prázdných dětských hřištích.......
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » pon 24. kvě, 2004 15:10

patrik píše:tím nechci říct, že schvaluju ty narážky...

Patrik

P.S.
vzhledem k předložené dávce arogance by se nikdo neměl divit tomu, co všechno si tu přečte...

Arogance ? :D Přečti si po sobě vše, co jsi na mně zde měl. A postav se za to. Neznáš mně a chováš se jako puberťák. :) :)
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod patrik » pon 24. kvě, 2004 15:16

andromeda píše:
patrik píše:tím nechci říct, že schvaluju ty narážky...

Patrik

P.S.
vzhledem k předložené dávce arogance by se nikdo neměl divit tomu, co všechno si tu přečte...

Arogance ? :D Přečti si po sobě vše, co jsi na mně zde měl. A postav se za to. Neznáš mně a chováš se jako puberťák. :) :)

Nedokážete-li mi odpovědět na mé otázky (byly položeny v jiné diskuzi), nereagujte když se Vás na nic neptám...

Patrik
Naposledy upravil patrik dne pon 24. kvě, 2004 16:03, celkově upraveno 1
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pon 24. kvě, 2004 15:22

"Já ano - a mnohokrát. Vždy jsem na to doplatil. U nás je dobrým zvykem, že to, co je zdarma, každý poplive. To, co si zaplatí, toho si váží. "

- No právě - a taky je u nás dobrým zvykem si nechat zaplatit ze slibem, že zájemce dostane práci a pak kde nic tu nic. Mám právě zase tyto zkušenosti.

"Navíc, práce s dětma je o důvěře a zodpovědnosti a za ty děti na akcích budu zodpovídat já - a i za lektory. Jak mám podepsat smlouvu s někým, koho neznám, dát mu čas, školení, scripta, platit za něj tělocvičnu, ...."

- Právě udělat kurz zdarma (tělocvičnu musíte platit i v případě 2 nebo 10 zajémců) vám umožní během kurzu vybrat ty nejlepší a ostatní nechat být (třeba je už vyloučit během kurzu). Jelikož by nic neplatili, tak by nemohli i nic namítat, když práce nebude (zvlášť když je upozorníte předem). Co uděláte s člověkem, který zaplatí a pak nebude vyhovovat? Navíc váš kurz mu bude mimo vaše aktivity na nic.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod WT_Martin » pon 24. kvě, 2004 21:16

Uz osma stranka fora... a stale o tom samem... Ze vas to vsechny jeste bavi... :-)
<b>Martin Kysela</b>
Lamga Hungkyun Gungfu
林家洪拳功夫
linie: klášter Siulam - Jisin simsi - Hung Heigun - Luk Achoi - Wong Taai - Wong Keiying - Wong Feihung - Lam Saiwing - Lam Jou - Lam Jansing - Pavel Macek
WT_Martin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod PrayingMantis » úte 25. kvě, 2004 6:41

pan Polák: Ten pocit je bohužel špatný. Ale k doktorovi si zajít můžu, to je fakt ... :)

No, když jsem se podílel na smolení "Výročky" naší školy, jen jsem si tak pomyslel, jestli je ještě nějaká škola v republice, která věnuje tolik času a energie na organizace akcí pro děti. Samozřejmě vše pro ně zdarma a na úkor našeho času a peněz...

No, já si nemyslím, že pan Polák je pedofil, ale fakt bych si rozmyslel co a jak napíšu na stránky, které budou navštevovat děti a jejich rodiče, pro které ta hra asi je, že jo? To jsou přeci základy marketingu, to mu přece musí bejt jasný!
A ještě jednu dobrou radu. Opakuji dobrou radu! Jelikož se kapku zabívám magií, vím, jaké problémy s tím jsou. Proto bych opět doporučil velkou opatrnost s používáním slova magie na webových stránkách. Stačí aby si toho všiml pan "Někdo" a šup, už jste v databázi "vyvolených" na stránkách ministerstva vnitra :-) Věřte mi, vím o čem mluvím. :lol: A to opět neprospěje věci...

No, chtěl jste názory a připomínky na Vaše stránky, tak tady jsou ty moje. Jestli se Vám zdají být spíše nechutnou kritikou, tak už fakt nevím. :)

Mám rád bojová umění, magii a doma mám v šuflíku nákej papír, kde píšou, že jsem bodyguard, takže máme třeba dost společných zájmů, ale ty definičky by si fakt zasloužily změnit.
PrayingMantis
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod wushi » úte 25. kvě, 2004 7:57

PrayingMantis - respect... :)
Andromeda - chcel by som sa vrátiť k jednej z mojich otázok: má niečo tvoj systém spoločné s falun gong (obsahovo, ideovo, najmä po stránke využitia sexuálnej energie...)? je to pre mňa dosť podstatné...(úplne vážna otázka...)
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » úte 25. kvě, 2004 8:10

[quote="PrayingMantis"]pan Polák: Ten pocit je bohužel špatný. Ale k doktorovi si zajít můžu, to je fakt ... :)
No, chtěl jste názory a připomínky na Vaše stránky, tak tady jsou ty moje. Jestli se Vám zdají být spíše nechutnou kritikou, tak už fakt nevím. :)

Narážky na sexuální praktiky s malými holčičkami se mi zdají nechutné, ano, to je fakt. Věcné připomínky jsou něco jiného a tak, jak to první odsuzuji, tak si toho druhého vážím.
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » úte 25. kvě, 2004 8:11

wushi píše:PrayingMantis - respect... :)
Andromeda - chcel by som sa vrátiť k jednej z mojich otázok: má niečo tvoj systém spoločné s falun gong (obsahovo, ideovo, najmä po stránke využitia sexuálnej energie...)? je to pre mňa dosť podstatné...(úplne vážna otázka...)

O falung gong vím jenom to, že existuje. Nic víc. Nemohu se tedy vyjádřit.
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushi » úte 25. kvě, 2004 8:38

trochu vyhýbavá odpoveď, nemyslíš? nie každý, čo o niečom nič nevie, to aj nepoužije vo svoj prospech (mediálne, ...), takže jasná odpoveď by bola: nič o tom neviem, môj systém s tým nemá nič spoločné...ale to by som asi chcel veľa, však? :D
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » úte 25. kvě, 2004 8:39

wushi píše:trochu vyhýbavá odpoveď, nemyslíš? nie každý, čo o niečom nič nevie, to aj nepoužije vo svoj prospech (mediálne, ...), takže jasná odpoveď by bola: nič o tom neviem, môj systém s tým nemá nič spoločné...ale to by som asi chcel veľa, však? :D

Jak můžu vědět, zda má, či nemá ? Nemohu odpovědět, protože o falung gong nic nevím - jen to, že existuje. Třeba má společné prvky, třeba vůbec.

Abych mohl říci - s tím můj systém nemá nic společné - bych musel vědět, o čem falung gong je. Pokud se domýšlím, že je o vnitřní energii, tak tam asi něco společného bude.

S určitostí mohu říci, že z něj nevycházím, protože ho neznám. Stačí takto ?
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushi » úte 25. kvě, 2004 8:43

ok, beriem späť...inak:vychádza tvoj systém i z filozofie falun gong? (predpokladám odpoveď nie...)
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod PrayingMantis » úte 25. kvě, 2004 8:43

andromeda: Asi jste si popletl příspěvky, ale to neva. Přeji Vaší hře hodně štěstí, bude ho potřebovat ...
PrayingMantis
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod andromeda » úte 25. kvě, 2004 8:51

PrayingMantis píše:Na www.nagual.info jsou již první informace o Velké hře rytířů nagualu. Prosím o konkrétní kritiku - pokud to někoho zajímá.

No, když jsem viděl zamýšlený věk účastnic, docela mě to všechno vyděsilo. Doufám, že těm holčičkám nebudete vykládat o cestování do sedmé dimenze pomocí dělohy ... Já bych k Vám tedy dceru nepustil! 8)

Možná jsem tento příspěvek pochopil špatně - pokud ano, omlouvám se.
Rozhodně "magie" pro děti ve Velké hře je něco úplně jiného a v nejbližších dnech dá grafik na www.nagual.info vysvětlení témat "magie světa nagualu", "lidé světa nagualu", "příroda světa nagualu".... a tak podobně. A rozhodně se nikde nezmiňuji o dělohách malých holčiček, což napadlo vás, ne mně :)
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushi » úte 25. kvě, 2004 9:16

...mám pocit, že tých úchylákov sa tu zišlo viac... :wink: ...čo máte stále s tými dievčatkami? keď už, tak nezovšeobecňujte, ja osobne som sa k tomuto nevyjadroval, a mrzelo by ma, keby to bola pravda (tá úchylka...) :D
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » úte 25. kvě, 2004 9:19

wushi píše:...mám pocit, že tých úchylákov sa tu zišlo viac... :wink: ...čo máte stále s tými dievčatkami? keď už, tak nezovšeobecňujte, ja osobne som sa k tomuto nevyjadroval, a mrzelo by ma, keby to bola pravda (tá úchylka...) :D

Wushi, ten příspěvek taky nepatřil přítomným obecně, ani tobě, ale jednomu člověku - proč si nestále všechno vztahuješ na sebe ? To je tvé ego tak vztahovačné ?
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a média...