Nic osobního. Pohodový den

andromeda píše:Je mi líto, že jsme jinde. Budu nad tím přemýšlet. Zatím si však za svým přístupem stojím.
Nic osobního. Pohodový den
andromeda píše:
Svět je takový, jaký je. Je to svět nekonečných variant.
Náš život je ale takový, jaký si jej vytvoříme.
Sílu na to máme v sobě.
Jaroslav Polák
WT_Martin píše:Prijde mi to uz docela dlouhe a neustale se opakujici. Nechcete to ukoncit?
andromeda píše:Potřebuji poradit s výukou sebeobrany pro děti v rámci Velké hry - jaké máte zkušenosti, co učit a co neučit menší děti cca od 6 do 10 let ? Mám s tím asi dvouleté zkušenosti a stále se v tomto ohledu cítím na nejisté půdě. Co můžete doporučit ?
Díky.
Anonymní píše:andromeda píše:Potřebuji poradit s výukou sebeobrany pro děti v rámci Velké hry - jaké máte zkušenosti, co učit a co neučit menší děti cca od 6 do 10 let ? Mám s tím asi dvouleté zkušenosti a stále se v tomto ohledu cítím na nejisté půdě. Co můžete doporučit ?
Díky.
Děti ve věku 6-10 let se sebeobraně, která by měla fungovat, učí velice těžko. V tomto věku je spíše lepší trénink zaměřit na základní pohybové dovednosti (pohyb, pády, držení těla, jednoduché techniky ...). To vše nejlépe zábavnou formou se zapojením her, protože děti se nesmí na tréninku nudit. V tomto věku je spíše zajímá zábavnost než funkčnost.
Co a jak cvičit konkrétně by se mělo přizpůsobit BU, kterému se dítě věnuje, takže na tréninku Judo a Karate bude trénink vypadat jinak. Jelikož nevím co vlastně děti chcete učit, tak mně zatím nic konkrétního co přesně cvičit nenapadá.
andromeda píše:Potřebuji poradit s výukou sebeobrany pro děti v rámci Velké hry - jaké máte zkušenosti, co učit a co neučit menší děti cca od 6 do 10 let ? Mám s tím asi dvouleté zkušenosti a stále se v tomto ohledu cítím na nejisté půdě. Co můžete doporučit ?
Díky.
andromeda píše:®ádné zbraně - pro tento věk - možná jsem uvažoval o HANBO, ale raději ne v technikách souboje, ale spíše o menší sestavě.....
Zpět na bojová umění a média...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků