Už to neřeš, počkáme s jakým dalším vypečeným topikem se Tribute příště vytasí

ukropcany píše:no dobre, nech teda nežeriem, ranařa zabijem na budúce do zeme a bude ticho... ok? Dohoda?
RUNAR píše:ukropcany píše:no dobre, nech teda nežeriem, ranařa zabijem na budúce do zeme a bude ticho... ok? Dohoda?
Snad nejsi tak naivní, že si myslíš že když prohraju sparing že tu přestanu psát svoje názory, ať to dopadne jakkoliv stejně si tu budu psát svoje.
Na vol.4 si dáme odvetu a zlehoučka ťukat spolu určitě nebudeme takže o co jde, furt dokola to samý.
ukropcany píše:To by sa niekomu určite veľmi páčilo, ale ja mám na rozdiel od ranařa jeden veľký tromf - TongVonPoa...RBR píše:Fakt je, že se těším na komentáře po vol. 4 a kdyby vyhrál Runnar to by bylo veselo.![]()
![]()
RBR
a jeho drvivá predná to určite zachráni...
ukropcany píše:...nikoho nezaujíma ako zápas prebiehal, ale aký je záver a výsledok... no, ale toto "ani do počítání si mě nedostal" vs. toto "No pokud budem mluvit o druhým kole tak tam bych počítanej" je fakt zlaté...
TongPo píše:Já to Mišo říkám pořád - to chce pořádný K.O. hned na začátku....
TongPo píše:To už nikdo neokecá a i těm opravdu natvrdlým loserům s nedostatkem sebekritiky to konečně poskytne dostatečně srozumitelnou zpětnou vazbu.
RUNAR píše:...A rád bych viděl tebe JAKOU MÁ© KURÁ®.....trénuj dlouhou dobu JEN MÁLO A NAVÍC SÁM a pak se postav těžšímu závodníkovi co trénuje a spáruje mnohem víc, potom budu tvoje slova brát vážně do tý doby jsi pro mě LOOSER TY....
toddb píše:RUNAR: Proc se porad ohanis tim, ze trenujes x-let jen sam? Nevyslo by ti lip zajit obcas na trenink nejakyho BS?
raffaj píše:Prošel jsem desítky zápasů vrcholnýho karate co jsou na Youtubu a v žádným jsem neviděl, že by ty závodníci použili nějakou klasickou techniku
z kata (například klasické kryty)
raffaj píše:Ahoj,v Shotokanu člověk pár let stráví cvičením Kihonu a Heianů. Ale do "závodního kumite" mu tohle pomůže snad jen lepší koordinací
Zpět na bojová umění a média...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků