NAGULAL JEDE ;O)

knihy, časopisy, TV, film a internet...

Příspěvekod andromeda » úte 25. kvě, 2004 13:19

patrik píše:
andromeda píše:Jen bych se rád zapojil do Vašeho tréninku...

Patrik

2) osobně jsem Vám byl představen, když jsem doprovázel své přátele aikidisty při Miss Warrior
3) vyjadřovat se mohu i bez znalosti NTD, protože jsem svéprávný člověk a platím si připojení na Internet a několikrát jste mě k vyjadřování vyzval

Patrik

Aha. Takže jste mi byl přestaven v roce 1993 při jedné příležitosti a už mne osobně znáte .... a vyjadřovat se k něčemu (napadat a pomlouvat to) i bez znalosti věci můžete, protože jste svéprávný ........

Tak to mi docela stačí..........
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod patrik » úte 25. kvě, 2004 13:25

andromeda píše:Aha. Takže jste mi byl přestaven v roce 1993 při jedné příležitosti a už mne osobně znáte ....

To jsem napsal? Já jen napsal, že Vás znám osobně...

andromeda píše:a vyjadřovat se k něčemu (napadat a pomlouvat to) i bez znalosti věci můžete, protože jste svéprávný ........

Tak to mi docela stačí..........

...pomlouvat?

Vyjadřit subjektivní názor myslíte... ano na to mám právo, právě protože jsem svéprávný... Protože jsem ovlivněn tím, co tu říkáte a jak, nějak na mě působíte... protože mě někdo nějak vychoval, něco jsem se naučil a nadále na sobě pracuju... ještě nějaký důvod potřebujete?

Tohle jsou diskuzní fóra, tohle není místo pro reklamu, řekl bych... tedy jestli Vám můžu poradit, já to kový chudáček, chcete-li aby nikdo nekomentoval Vaši činnost zaplaťte si nějaký prostor určený k reklamě. Potom si sice udělám svůj názor, ale nepřipíšu ho k této prezentaci.

Patrik

P.S.
Ještě pořád nemám ty tréninkové časy.
Naposledy upravil patrik dne úte 25. kvě, 2004 13:28, celkově upraveno 1
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod WT_Martin » úte 25. kvě, 2004 13:27

patrik píše:Když na podobné téma diskutoval s "vyznavači cesty Toltéků"

Aha, vim, cetl jsem...

patrik píše: - přihlásil se pod dvěma dalšími jmény, aby obhajoval svojí činnost... Tady, to bylo předloženo a potvrzeno... Naprosto to souvisí s touto diskuzí.

Pokud vim, argumentem tam bylo to, ze se shoduji IP adresy, z nichz byly prispevky odeslane. To je ovsem samo o sobe velmi chabym dukazem toho, ze k necemu takovemu doslo. Ja pracuju na siti, kterou sdilim s dalsimi 200 lidmi. Nemam verejnou IP adresu a tudiz moje prispevky mohou mit stejnou IP, jako prispevky kohokoliv z nich (jesteze sem nikdo z nich nepise ;-)). Stejna situace mohla nastat i tam. Je to naprosto bezne. Pokud tedy pan Polak osobne nepotvrdil, ze neco takoveho udelal, samozrejme...

Kazdopadne souvislost s diskusi o obsahu jeho webstranek mi nejak nedochazi.

patrik píše:Obzvlášť potom, co tady předvedl.

Predvedl co? Ze se rozhodl delat nejake projekty, kterym veri a ktere ho bavi? Tak at je dela... Me, Tobe i komukoliv dalsimu to prece muze byt uplne jedno.
<b>Martin Kysela</b>
Lamga Hungkyun Gungfu
林家洪拳功夫
linie: klášter Siulam - Jisin simsi - Hung Heigun - Luk Achoi - Wong Taai - Wong Keiying - Wong Feihung - Lam Saiwing - Lam Jou - Lam Jansing - Pavel Macek
WT_Martin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » úte 25. kvě, 2004 13:28

Patriku, už jsi mimo, tohle nezachráníš.

Na trénink tě pozvu, až mi dokážeš, že to myslíš vážně. To je zase mé právo. Jsi svéprávný (tvrdíš), obhaj to.
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » úte 25. kvě, 2004 13:31

pro Patrika

A jestli jsou tvé argumenty jen takové, jaké jsou, jsi bez cti.

Jen pro pořádek, k tomu, do čeho jsem se dostal v diskuzi o Toltécích, jsem se tu postavil čelem, přiznal, omluvil se a omluvil se i těm, kterých se to týká (což nejsi ty). A můžeš si zjistit, že tam v klidu a rozumně diskutuji o filmu a cestě Toltéků dál.
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod patrik » úte 25. kvě, 2004 13:34

andromeda píše:Patriku, už jsi mimo, tohle nezachráníš.

No, hlavně že mě nebudete zachraňovat Vy...

andromeda píše:Na trénink tě pozvu, až mi dokážeš, že to myslíš vážně. To je zase mé právo. Jsi svéprávný (tvrdíš), obhaj to.

... to nemusím, mám občanku, snažím se starat o rodinu a dvě děti, řídím naše dódžó, platím své dluhy... (to jde těžko, ale jde), nelžu, nekradu... co chcete ještě jako důkaz...

...aha, ještě s Vámi musím souhlasit - sorry, ale nemůžu.

Takže přijet k Vám na pravidelný trénink můžu jenom když Vás přesvědčím o tom, že mám vážný zájem ... eeeeeee 8O Tak to se asi neuvidíme...

Patrik

P.S.
O tom, kdo z nás se chová jako pitomec bysme tu mohli hlasovat... Pravda je, že jsem s reagováním na Vaši ztratil spoustu času a energie a tahle diskuze mi nic nepřinesla... Vám ano. Gratuluji.
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » úte 25. kvě, 2004 13:36

:idea:
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod patrik » úte 25. kvě, 2004 13:37

pro WT_Martin

andromeda píše:Jen pro pořádek, k tomu, do čeho jsem se dostal v diskuzi o Toltécích, jsem se tu postavil čelem, přiznal, omluvil se a omluvil se i těm, kterých se to týká (což nejsi ty). A můžeš si zjistit, že tam v klidu a rozumně diskutuji o filmu a cestě Toltéků dál.

pro andromedu

přiznání je sice polehčující okolnost, ale pokud já můžu jako neodborník na tuto problematiku soudit... není to ani napravení "zločinu" nebo poklesku, abych nepřeháněl a ani jeho odčinění...

...lépe a Česky

Udělám tunel, řeknu "sorry, byla to chyba" a je mi odpuštěno...

Tak já to chápu trochu jinak.

Patrik
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod WT_Martin » úte 25. kvě, 2004 13:40

patrik píše:pro WT_Martin

andromeda píše:Jen pro pořádek, k tomu, do čeho jsem se dostal v diskuzi o Toltécích, jsem se tu postavil čelem, přiznal, omluvil se a omluvil se i těm, kterých se to týká (což nejsi ty). A můžeš si zjistit, že tam v klidu a rozumně diskutuji o filmu a cestě Toltéků dál.

Ja toho napsal vic, na co jsem od Tebe ocekaval reakci... :-)

Co se tyce tehle veci - pokud to priznal a omluvil se, tak nevidim problem.
<b>Martin Kysela</b>
Lamga Hungkyun Gungfu
林家洪拳功夫
linie: klášter Siulam - Jisin simsi - Hung Heigun - Luk Achoi - Wong Taai - Wong Keiying - Wong Feihung - Lam Saiwing - Lam Jou - Lam Jansing - Pavel Macek
WT_Martin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod patrik » úte 25. kvě, 2004 13:43

WT_Martin píše:Ja toho napsal vic, na co jsem od Tebe ocekaval reakci... :-)

Co se tyce tehle veci - pokud to priznal a omluvil se, tak nevidim problem.

Mno, tohle vidím jinak - to je věc názoru, ale má-li někdo plnou pusu řečí o morálce, měl by se morálně chovat...

Ohledně těch dalších věcí - dělám na nich - trpělivost :wink:

Zkoušel jsem to pře ICQ, ale ztratil jsem spojení, napíšu to sem.

Minutku

Patrik
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » úte 25. kvě, 2004 13:43

Udělám tunel, řeknu "sorry, byla to chyba" a je mi odpuštěno...

Tak já to chápu trochu jinak.

Patrik[/quote]

Blbost. Neublížil jsem tím nikomu. Jen jsem nezareagoval adekvátně na kritiku.

Ty teď děláš něco daleko horšího. A navíc se k tomu ani neumíš postavit čelem.
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod WT_Martin » úte 25. kvě, 2004 13:47

patrik píše:Mno, tohle vidím jinak - to je věc názoru, ale má-li někdo plnou pusu řečí o morálce, měl by se morálně chovat...

Ja na chovani pana Polaka zatim nic nemoralniho nevidim. :-) Bavme se o aktualni situaci a ne o tom, co bylo kdysi davno a vlastne nikdo poradne nevi jak to vubec bylo.

patrik píše:Ohledně těch dalších věcí - dělám na nich - trpělivost :wink:

Zkoušel jsem to pře ICQ, ale ztratil jsem spojení, napíšu to sem.

Minutku

OK... ICQ mi taky nejak pada, tady to bude lepsi.
<b>Martin Kysela</b>
Lamga Hungkyun Gungfu
林家洪拳功夫
WT_Martin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod patrik » úte 25. kvě, 2004 13:49

WT_Martin píše:Kazdopadne souvislost s diskusi o obsahu jeho webstranek mi nejak nedochazi.

Mno, všechno souvisí se vším. Na těch stránkách je totéž, co psal tady. Jestli se chce vyjadřovat tajemně, ať to dělá - ale na druhou stranu, když jednou napíše, že film je před dokončením a podruhé, že se na něm začíná pracovat... Nezlob se na mě, to jsme zas u toho haní... chceš-li slabší slovo, co třeba fabulování :wink:

WT_Martin píše:Predvedl co? Ze se rozhodl delat nejake projekty, kterym veri a ktere ho bavi? Tak at je dela... Me, Tobe i komukoliv dalsimu to prece muze byt uplne jedno.

Ještě jednou, tu diskuzi vygradoval svojí arogancí. Tím, že spoustu seriózně položených otázek přešel, nebo odepsal, slušně řečeno vyhýbavě...

Patrik
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 25. kvě, 2004 13:50

Nejdřím někoho napadneš a pak si hraješ na uraženého ? - Nenapadl jsem Vás, dělal jsem to, co jste od nás žádal - psal připomínky a rady! A uraženej nejsem teda stoprocentně.

Z něčeho jsi mne tu obvinil - dokaž svou pravdu ! Obvinil? A z čeho propána Krista?! Asi mi to uniklo!

Kde je tvou citovaný odstavec - určený dětem - který jsi tu uvedl. Na otázky neustále odpovídáte otázkami, tak jo, budeme hrát Vaší hru. Chci se tedy zeptat já Vás, kde je nějaký odstavec - "určený dětem".??!! Když jsem Vám napsal, abyste to změnil (aby bylo jasné, že to nemá spolu nic společného - ano ano, jen si ten příspěvek najděte...!!) tak jste opět odpověděl, jako bych nic nenapsal...

V tom případě pochopte, že diskuse nemá cenu. Tudíš se neurážím, ale zkrátka to balím. S pozdravem, nepřihlášenej Prayinmg Mantis
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod patrik » úte 25. kvě, 2004 13:54

andromeda píše:Blbost. Neublížil jsem tím nikomu. Jen jsem nezareagoval adekvátně na kritiku.

Ty teď děláš něco daleko horšího. A navíc se k tomu ani neumíš postavit čelem.

®ádnej smajlík, žádnej človíček?

K tomu čelu, zkuste mi to trochu vysvětlit, když už jsem znovu ztratil sebekontrolu a píšu Vám...

Patrik
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod WT_Martin » úte 25. kvě, 2004 13:58

patrik píše:Mno, všechno souvisí se vším. Na těch stránkách je totéž, co psal tady. Jestli se chce vyjadřovat tajemně, ať to dělá - ale na druhou stranu, když jednou napíše, že film je před dokončením a podruhé, že se na něm začíná pracovat... Nezlob se na mě, to jsme zas u toho haní... chceš-li slabší slovo, co třeba fabulování :wink:

Ze je film pred dokoncenim jsem od nej nikde necetl a to jsem sledoval deni pomerne peclive. Naopak - jeho prvni vstup na toto forum (alespon prvni, ktery jsem ja zaznamenal) se tykal toho, ze zacina pripravovat novy film a dal lidem k dispozici scenar. Je to par mesicu zpatky. Odhaduju, ze to bylo nekdy v breznu? Uz nevim presne...

patrik píše:Ještě jednou, tu diskuzi vygradoval svojí arogancí. Tím, že spoustu seriózně položených otázek přešel, nebo odepsal, slušně řečeno vyhýbavě...

Ja bych reagoval velmi podobne, kdyby do me porad nekdo sil s tim, jaky jsem uchyl, pedofil a kdo vi co jeste. :-) Cela tahle diskuse zacala tim, ze se opira do jeho aktivit a porad se nekdo snazi najit neco, co muze zkritizovat. Takze ja se nedivim.
<b>Martin Kysela</b>
Lamga Hungkyun Gungfu
林家洪拳功夫
WT_Martin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » úte 25. kvě, 2004 14:01

pro PayingMantis

PrayingMantis píše:andromeda: No, když se tedy připomenuly ty dělohy tak tady ještě jednou a jinak (a doufám naposledy ... :-) ): Maminka se dozví o hře ..., pro info se podívá na Vaše stránky ... a hned na úvodní stránce se dočte mimo jiné ... :

"[i]BOJOVNICE ZÁMĚRU - ®ena je díky svému jedinečnému orgánu (děloze) uzpůsobena přirozenému napojení na toky energií, které jí prostupují (tato schopnost je běžně vnímána jako ženská intuice). Může daleko snadněji procházet světy nagualu, než muž. Je to, jakoby žena viděla dveře mezi světy. Může procházet. Muž, který je nevidí, si je musí nejprve úsilím a sebedisciplínou vytvořit. [b][u]Proto NAGUALOVÉ hledají a používají při svých výpravách [/b]bojovnice ZÁMĚRU - ženy, které mají dost sil a přirozených schopností na cestování skrze dimenze a které ostatním, běžným lidem ukazují pravdu o světech nagualu. [/u]Mimo bojovnic hledají nagualové i muže - bojovníky, pro podporu skupiny vědoucích. [/i

Tohle maminka bud nepochopí a dceru - účastnici do Vaší hry - radši nepřihlásí, nebo pochopí a ... - také jí nepřihlásí. Protože je to jedna veliká mlha!
Ale jak říkám, mně je to jedno, jen jsem mluvil s několika nestrannejma maminkama a měli z těch stránek namouduši hlavu v pejru.

Co ještě dodávat ?

Text, který je v úplně jiné části www stránek, v jiné souvislosti a určen dospělému překládáš v souvislosti s dětskou hrou a budíš dojem, že mluvím k maminkám malých holčiček.

Je to ještě nekonkrétní ? Pokud jste na tento příspěvek zapomněl, je na stránce 9 tohoto tématu.
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod patrik » úte 25. kvě, 2004 14:04

WT_Martin píše:Ze je film pred dokoncenim jsem od nej nikde necetl a to jsem sledoval deni pomerne peclive. Naopak - jeho prvni vstup na toto forum (alespon prvni, ktery jsem ja zaznamenal) se tykal toho, ze zacina pripravovat novy film a dal lidem k dispozici scenar. Je to par mesicu zpatky. Odhaduju, ze to bylo nekdy v breznu? Uz nevim presne...

Pokusím se to najít...

WT_Martin píše:Ja bych reagoval velmi podobne, kdyby do me porad nekdo sil s tim, jaky jsem uchyl, pedofil a kdo vi co jeste. :-) Cela tahle diskuse zacala tim, ze se opira do jeho aktivit a porad se nekdo snazi najit neco, co muze zkritizovat. Takze ja se nedivim.

Jestli Ti můžu poradit - do úchylu mu nenadávám já, neviděl jsem ani kocku, pucmaze nebo další... kteří se zeptali...

Věř mi, že jsem tu diskuzi procházel víckrát právě proto, abych nikomu neublížil...

...to je jako kdybych teď napsal, že mě uráží, když mě hážeš do jednoho pytle se všemi kdo z něj dělaj úchyla...

a začal tě vyhánět z tohohle fóra...

Patrik
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod patrik » úte 25. kvě, 2004 14:12

mno vzal jsem si na pomoc stránky Nagual... "Nyní je film v závěrečném stavu příprav" (před dokončením jsem zřejmě přehnal...)

Možná to najde někdo schopnější...

Patrik
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » úte 25. kvě, 2004 14:18

Patriku, ušetřím ti čas.....

©AMAN - příchod síly" je v závěrečném stadiu příprav, podpisů smluv a kamerových zkoušek.

"Barevný svět", o kterém tu již byla řeč, je v závěrečném stádiu postprodukce (tedy dokončení). Je to první film režiséra Pavla Soilise a má na mých www stránkách odkaz proto, abychom mohli sponzorům doložit, že to není v režii úplný nováček.
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a média...