NAGULAL JEDE ;O)

knihy, časopisy, TV, film a internet...

Příspěvekod PrayingMantis » čtv 27. kvě, 2004 9:41

No, já jsem si v jednom zahraničním snímku taky trochu "zakomparzoval". Bez jakéhokoliv dřívějšího ohlášení jsem naběhnul ke stanu, koukli na mě, řekli "fajn, budeš francouzskej voják", a už jsem byl svlečenej a už zase oblečenej :), dostal jsem najíst, šest hodin se brodil v bahně, pak mi dali pětikilo a zase najíst a odvezli domů.

Rozhodně žádný poplatky, mlžení, cukání, dávání sbohem a spousta tajemna. Zdá se, že studio MOON připravuje skutečný velkofilm, když si tak fandí během příprav ... :)
PrayingMantis
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod wushi » čtv 27. kvě, 2004 9:43

...no veď práve, takto to držali aj babenky na tom "filmovaní" pred 30 rokmi... :lol: :lol: :lol:
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod DMC » čtv 27. kvě, 2004 10:52

Teda drbete toho Polaka pekne, jen co je pravda, myslim ze (po precteni tohohle tematu) by si od nej pes kurku nevzal...Vsechna cest, takova snuska trapnych napadeni v duchu "v jednote je sila, tak mu to spolecne natrem" tu uz dlouho nebyla. A ted ho dokonce nekdo ze zucastnenych hrdinu narkl z toho, ze spi s hereckama, na zaklade jakychsi svych vzpominek z mladi, hold bojovnicke ctnosti...
DMC
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod patrik » čtv 27. kvě, 2004 10:54

mno, no tom něco je... už by se tu mohl zjevit někdo, kdo na píše za andromedu dám ruku do ohně a dítě bych do jeho hry klidně zapsal...

Patrik
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marvin » čtv 27. kvě, 2004 11:08

:D :roll:
Naposledy upravil marvin dne ned 17. pro, 2006 22:46, celkově upraveno 1
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod DMC » čtv 27. kvě, 2004 11:31

Do ohne za Polaka davat ruku nebudu,neznam ho a sam nejsem priznivcem ruznych rychlokvasenych mistru a stylu. Ale nektere prispevky tady IMHO nevypovidaji ani tak o ubohosti Polakove, jako spis o ubohosti pisatelu.
DMC
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » čtv 27. kvě, 2004 11:41

...nejen v tomto fóru, řekl bych...

Patrik
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushi » čtv 27. kvě, 2004 12:06

dmc...neviem, odkiaľ berieš tú istotu, no ok...ja som len uviedol príklad jedného "filmovania" ktorý sa stal kedysi dávno, keď som ešte na tomto svete nebol a teda ho poznám len z počutia...podobnosť je práve v tom množstve inak kvalitných fotiek pekných herečiek...tak to vraj prebiehalo aj vtedy...takže len táto podobnosť, inak p.poláka z ničoho neobviňujem...takže neviem, prečo ťa to tak štve... 8)
...ohľadom KillBilla, ako som už uviedol, je tu viac podobností, ako napr.to foto na začiatku www.nagual.info....
...ohľadom úbohosti - nechcem si to vztiahnuť na seba, ale inak som úbohý človek, putujúci týmto zavšiveným svetoma praktikujúci asi jedinú vec, čo má zmysel - BU.... 8)
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod patrik » čtv 27. kvě, 2004 12:31

marvin píše:inak ale fakt - a to vam nevadil, ze napr. v killbill U.Turman drzi mec presne takto debilne ako tie kocky na tych obrazkoch a pohybuje sa ako gasparova krava ale kedze to tocil tarantino a je to z usa tak je to pocta b.u. - pri ktorej mi isli oci vyliezt co za blbosti to tam robia - to len na okraj - polaka fakt nemusim, ale toto je podla mna OT

Za poctu bu to považují možná filmaři, já neinvestoval ani do vstupenky a možná si nechám ujít i videokazetu... stačili mi ukázky.

Jenže Tarantino nenapsal do českýho fóra o bojových umění, že techniky s mečem jsou jako když chytneš tyč obouruč...

:lol:

Patrik
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushi » čtv 27. kvě, 2004 12:59

killbill som videl, fakt sú to sprostosti, ale aspoň známe tváre, pekné kulisy (jap.reštika, záhrada, bar u Hanza,..) ak bude andromedin ©aman čo len z polovice taký, tak si to rád pozriem...
marvin - kua, šak keď nechceš, tak to nepozeraj, né? :D
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod patrik » čtv 27. kvě, 2004 13:22

...navíc, jestli se nepletu, Tarantinovy filmy jsou plné nadsázky 8)

Patrik
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushi » čtv 27. kvě, 2004 13:29

...a hlavne - nie sú pre deti... :wink:
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » ned 30. kvě, 2004 9:39

Anonymní píše:Pokud chcete varovat lidi, aby k p. Polákovi neposílali svoje děti, tak je ovšem otázka, zda takoví lidé čtou toto fórum? Nemohu tvrdit, že bych mu své dítě poslala, protože žádné nemám (tudíž netuším, jak moc bych se o něj nakonec bála a tedy mu třeba ze svého sobeckého strachu i částečně raději bránila ve vývoji jenom proto, aby se mu "něco nestalo") -mohu jen říct, že bych třeba sama ráda takovou hru zažila (být o trochu mladší) - teď se mi do toho moc nechce investovat čas a peníze a hlavně bych se věkově hodila spíš na instruktora než na hráče ;-) Na instruktora se ovšem necítím (právě proto, že děti nemám a proto bych s nimi možná neuměla "správně zacházet") :-) (Mám totiž pocit, že bych s nimi jednala jako s rovnoprávnými bytostmi a "přerostly by mi přes hlavu".) :-)
MiQing (woai)
M.

Ahoj, tohle je zajímavé ...... Ono totiž "učení" v rámci Velké hry není "mentorování", ale vedení k osobním prožitkům. K prožití dovedností, které dětem otevřou vnímání.
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » ned 30. kvě, 2004 9:42

MiQing píše:Taky si někdy různé informace ověřuju z různých zdrojů, ale nemusí vždy platit, že co je na Internetu, je pravda :-) A nemá každý Internet a třeba ani schopnost zacházet s počítačem. A i pokud třeba p. Polák dělá něco pro peníze, jak mu tady hodně lidí předhazuje, ještě to nemusí znamenat, že ty děti "zkazí" (?)

To Andromeda: přečetla jsem si obě povídky o Peteru Grauovi (Cizinka a Jediné rozhodnutí) - moc se mi líbily (mám tenhle "druh" "literatury" ráda) - máte ještě nějaké? (Omlouvám se, pokud jste na ně třeba už někde zveřejňoval odkaz, nepročetla jsem si zatím ani vaše stránky...) - díky, MiQing (na jiných místech na netu též "woai") :-)
M.

Povídky o světě nagualu mám rozepsány, postupně je umístím na www.nagual.info
Děkuji, že se ti líbily, potěší to :-)
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » ned 30. kvě, 2004 9:45

WT_Martin píše:
marvin píše:WT_Martin - hmm tebe asi tiez nieco chybuje ked sem pises obsahovo hmliste prispevky k teme a to len preto, aby si ich mal na ucte 100. Heslo, ze neviem o com pisem ale hlavne ze pisem si naplnil na 100 % ... :D

Zvlastni, ja mel za to, ze moje prispevky jsou vecne a konstruktivni. :-) Coz mi vyplynulo i z reakci tech, s nimiz jsem diskusi vedl (Tys mezi nimi nebyl :-)). To, ze je mi srdecne jedno, komu a jak nadavate je moje vec. To, ze tady vytrhavate veci z kontextu a urazite je ale taky I moje vec, protoze me to pak zdrzuje, kdyz to ctu... a cist to chci, aby mi nahodou neco zajimaveho neuniklo, ze... :-) Takze tolik z moji strany k tematu.

Věcné a kontruktivní zde není žádané.......... ale děkuji i za tuto snahu :-)
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » ned 30. kvě, 2004 9:47

F4ust píše:heleee, kdepa´ to natáčíte?? :lol:
http://www.nagual.info/visual/soilis_3.jpg

Všechny prostory si vypůjčuji a pronajímám - tedy i na kamerové zkoušky, castingy i na točení, jako takové. Je to rozumější, levnější a rychlejší.
Naposledy upravil andromeda dne ned 30. kvě, 2004 9:49, celkově upraveno 1
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » ned 30. kvě, 2004 9:48

PrayingMantis píše:K bojové ukázce - připravte si ukázky svých pohybových technik - zajímá nás rozsah pohybů, dokonalost základních prvků, bojový výraz ve tváři - ne sestava, nebo pomalu prováděná technika ve dvojici. Opět si připravte ukázku max. na 3 - 4 minuty, můžete se převléci a rozpohybovat.

Ale co potom tohle? Souvisí to nějak? Jestli jo, tak je naše kritika více než oprávněná.

Sorry ..... a v čem ? Jak bys ty dělal výběr ? Díky za odpověď. :)
Naposledy upravil andromeda dne ned 30. kvě, 2004 9:56, celkově upraveno 1
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » ned 30. kvě, 2004 9:52

PrayingMantis píše:No, já jsem si v jednom zahraničním snímku taky trochu "zakomparzoval". Bez jakéhokoliv dřívějšího ohlášení jsem naběhnul ke stanu, koukli na mě, řekli "fajn, budeš francouzskej voják", a už jsem byl svlečenej a už zase oblečenej :), dostal jsem najíst, šest hodin se brodil v bahně, pak mi dali pětikilo a zase najíst a odvezli domů.

Rozhodně žádný poplatky, mlžení, cukání, dávání sbohem a spousta tajemna. Zdá se, že studio MOON připravuje skutečný velkofilm, když si tak fandí během příprav ... :)

Ne, nepřipravujeme velkofilm, ale hodláme v natáčení různých projektů pokračovat. Proto databáze. Pro komparz mám dohodu s PJ CASTING Petra Jákla, ale pohybové herce, talenty a herce jako takové si vybírám a chci též vědět o možných konkrétních lidech. To, že je neobsadím teď, neznamená, že je nomohu obsadit při natáčení, nebo do dalšího filmu. Když o nich nebudu mít ale záznam, neobsadím je zcela jistě....
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » ned 30. kvě, 2004 9:53

DMC píše:Teda drbete toho Polaka pekne, jen co je pravda, myslim ze (po precteni tohohle tematu) by si od nej pes kurku nevzal...Vsechna cest, takova snuska trapnych napadeni v duchu "v jednote je sila, tak mu to spolecne natrem" tu uz dlouho nebyla. A ted ho dokonce nekdo ze zucastnenych hrdinu narkl z toho, ze spi s hereckama, na zaklade jakychsi svych vzpominek z mladi, hold bojovnicke ctnosti...

Tohle je ještě dobrý, přečtěte si jinde na internetu, co zlého a hnusného píší lidé například o soutěžících v Superstar ........ jen z čiré závisti a zloby.
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » ned 30. kvě, 2004 10:57

To je vsetko uchvatne, ale nechapem, preco s tym nejdete niekam inam - Vase prispevky nemaju s bojovymi umeniami (ktoremu su tieto stranky venovane) absolutne nic spolocne. Ostatne, ak by ste boli uprimny voci sebe, priznali by ste si, ze ani Vy sam.

Miro
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a média...