NAGULAL JEDE ;O)

knihy, časopisy, TV, film a internet...

Příspěvekod wushi » pon 31. kvě, 2004 8:44

...neviem, odkiaľ to p.Polák berieš, no ja voči tebe žiaden hnev, nenávisť, závisť či zlobu necítim....ten príspevok o "natáčaní" spred asi 30 rokov mal slúžiť len ako príklad, že i takéto veci sa stávajú...a musíš uznať, že fotky babeniek na tvojom webe sú moc pekné, takže to zvádza k rôznym úvahám, najmä keď nemajú prakticky žiadne skúsenosti s BU, čo potom v tom filme robia? ak sú tam len pre peknú tváričku a postavičku, tak ok, ale asi to nebude po stránke BU veľmi dobrý snímok....som veľmi rád, že postupne zodpovedáme všetky otázky, aspoň sa ukáže, či to má zmysel...
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 01. čer, 2004 12:15

wushi píše:...neviem, odkiaľ to p.Polák berieš, no ja voči tebe žiaden hnev, nenávisť, závisť či zlobu necítim....ten príspevok o "natáčaní" spred asi 30 rokov mal slúžiť len ako príklad, že i takéto veci sa stávajú...a musíš uznať, že fotky babeniek na tvojom webe sú moc pekné, takže to zvádza k rôznym úvahám, najmä keď nemajú prakticky žiadne skúsenosti s BU, čo potom v tom filme robia? ak sú tam len pre peknú tváričku a postavičku, tak ok, ale asi to nebude po stránke BU veľmi dobrý snímok....som veľmi rád, že postupne zodpovedáme všetky otázky, aspoň sa ukáže, či to má zmysel...

Naopak, s tebou se už docela diskutovat dá :)

a k filmu : copak by bylo správné odhalit vše ihned ? :) Navíc, pokud jsi jen listoval scénářem, tak ten film je nejen o bojovém umění, ale i o tanci, taneční zkupině, zpěvu i modelingu. Od každého střípek do mozaiky příběhu. Cesta bojovníka není jenom cestou pěstních soubojů :)
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 01. čer, 2004 12:17

Sorry - výše daný příspěvek je ode mne, jsem na netu jen letmo a ani jsem se nepřihlašoval.

andromeda
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushi » úte 01. čer, 2004 13:32

...to je pocta, vďaka... :lol: :lol: :lol:
k filmu: ale BU majú byť nosnou časťou, takže predpokladám že by to mali hrať trochu skúsení herci, nie? ale babenky tam máš pekné... :D :twisted:
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod F4ust » úte 01. čer, 2004 13:36

no taky se upřímně trošku děsím už jen výběru těch pravých "bojových umělců", z jaké perspektivy je chcete na konkurzu hodnotit? nintsun do freedom way?? navíc mám dojem, že z hlediska choreografie si pod pojmem BU v ©amanovi představujete nějaké energetické plácání po zadku, souboj nagualých myslí, firebally a podobně, alespoň ze scénáře a romantických floskulí na stránce to na mě tak působí :twisted:
F4ust
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod andromeda » úte 01. čer, 2004 19:03

wushi píše:...to je pocta, vďaka... :lol: :lol: :lol:
k filmu: ale BU majú byť nosnou časťou, takže predpokladám že by to mali hrať trochu skúsení herci, nie? ale babenky tam máš pekné... :D :twisted:

Kde jsi toto přesvědčení nabral ? ®e je BU nosnou částí filmu ? To jsem nikdy neřekl. Nosnou částí je cesta bojovníka - a v tom je hodně veliký rozdíl :)
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » úte 01. čer, 2004 19:04

F4ust píše:no taky se upřímně trošku děsím už jen výběru těch pravých "bojových umělců", z jaké perspektivy je chcete na konkurzu hodnotit? nintsun do freedom way?? navíc mám dojem, že z hlediska choreografie si pod pojmem BU v ©amanovi představujete nějaké energetické plácání po zadku, souboj nagualých myslí, firebally a podobně, alespoň ze scénáře a romantických floskulí na stránce to na mě tak působí :twisted:

Co této zmatené mysli odvětit ...... ? Nenapadá mně vůbec nic....... Asi by sis měl dát dovolenou od sledování béčkových filmů. :)
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod F4ust » úte 01. čer, 2004 20:49

andromeda: no správná odpověď zněla zhruba jako "pobavil jste mě", "jste pokřivený a na vše kolem sebe plivete", případně něco lítostivého o mé negativní auře :oops: každopádně mne vaše reakce hřeje u srdce dvojnásob, já béčkové filmy rád, vy se jeden chystáte produkovat a ani nemluvím o tom, že v jejich duchu celý život píšete a vyučujete, vy cesto bojovníka :oops:
F4ust
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod wushi » stř 02. čer, 2004 7:27

...ja neviem ako u ostatných, no u mňa ak nosnú časť filmu tvorí "cesta bojovníka", tak by to malo byť o BU, inak je ten bojovník asi len ukecaný tanečník v pyžame...takže predsa by mali BU tvoriť nosnú časť projektu...a na to treba aj skúsených hercov alebo aspoň kaskadérov (dublérov), ktorí BU ovládajú...môj názor... :D
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod F4ust » stř 02. čer, 2004 10:26

wushi díváš se na to moc racionálně :D Stačí si přečíst pár bonmotů a "výroků" přímo na stránce a je jasné, že pan Polák vidí cestu bojovníka úplně v čemkoliv od mytí nádobí až po šůrování podlahy, do původního bojového umění připletl druhé, vše zamotal vnitřní energií, bodyguardy, toltéky a nagualy a nepochybuji o tom, že jakmile dočte další učenou knížku, i jeho systém se bude rázem překotně vyvíjet úplně novým, ještě exotičtějším směrem
F4ust
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod wushi » stř 02. čer, 2004 10:40

...to máš pravdu, na tú "mystiko-nagualo-energeticko-šamanské" pozadie som pozabudol...ono, ako hovoria číňania, kungfu môžeš mať v čomkoľvek, aj v sexe, umývaní riadu, takže prečo nie v "mlžení"??? :lol: :lol: :lol: týmto môžme Naguala pasovať do rangu "shifu mlžiteľ".... :lol: :lol: :lol: :twisted:
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » stř 02. čer, 2004 11:22

wushi píše:...to máš pravdu, na tú "mystiko-nagualo-energeticko-šamanské" pozadie som pozabudol...ono, ako hovoria číňania, kungfu môžeš mať v čomkoľvek, aj v sexe, umývaní riadu, takže prečo nie v "mlžení"??? :lol: :lol: :lol: týmto môžme Naguala pasovať do rangu "shifu mlžiteľ".... :lol: :lol: :lol: :twisted:

Odmyslíme-li ironii, máš dokonce pravdu v tom, že cestu a ducha bojovníka můžeš nalézt i v umývání nádobí. I v tvoření filmového příběhu.
Jen v lidské hlouposti asi ne. :)
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod F4ust » stř 02. čer, 2004 11:33

andromeda: tak tohle bylo zase po delší době úsměvně moudré a hřejivě lidské, moje nadšení exponenciálně roste tím, že jste uznal, že má wushi "dokonce i pravdu" a vymanil se tak ve vašich protřelých očích gurua a pravého mistra z pozice puberťáka, snad mě to taky jednou potká... 8)
F4ust
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod wushi » stř 02. čer, 2004 11:46

...f4ust, v to radšej nedúfaj, začínam mať totiž nebezpečne nepríjemný pocit, že by si ma mohol Nagual obľúbiť a to by som nerád... :D takéto zbližovanie s osobami rovnakého pohlavia mi nesedí :lol: :lol: :lol:
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » stř 02. čer, 2004 13:18

wushi píše:...f4ust, v to radšej nedúfaj, začínam mať totiž nebezpečne nepríjemný pocit, že by si ma mohol Nagual obľúbiť a to by som nerád... :D takéto zbližovanie s osobami rovnakého pohlavia mi nesedí :lol: :lol: :lol:

A pubertální řeči ano ? ®e se vracíš stále ke svému oblíbenému tématu.

8)
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushi » stř 02. čer, 2004 13:32

...obľúbená téma, hmmmm...to vieš, sex, drogy, alkohol, hazard, to je moje!!! :lol: :lol: :lol: :twisted:
nie, naozaj, ja som normálne orientovaný (teda ženy)...
len som reagoval na to, že som sa užuž dostával z pozície puberťáka a zrazu som mal pocit, že stárnem...tak chytro späť, puboš !!! :lol: :lol: :lol:
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod F4ust » stř 02. čer, 2004 14:28

nevím, jestli to tu už neproběhlo, ale pro demonstraci toho, kdo je puberťák a kdo ne, doporučuji pročíst tuto diskuzi, ve které se mimochodem shifu polák vydává za dvě další osoby a po svém odhalení celou věc přehrává, jako by to byla ta nejčestnější věc, která ukřivděnému toltékovi zbyla :lol:
F4ust
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod wushi » stř 02. čer, 2004 14:53

...tá diskusia to vystihuje úplne jasne... :lol: :lol: :lol:
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » stř 02. čer, 2004 16:13

Používáte titul shifu, o kterém patrně nic nevíte, div ne jako urážku - nejen, že jsem se tak nikdy nenazval, nenazval jsem se ani jakýmkoli jiným titulem, ale jako kafemlejnci oba omíláte totéž stále dokola a už to nemá ani hlavu, ani patu.

Hanobíte tak tituly z čínského Kung Fu - ne tím, že byste mne uráželi - což ani nemůžete, nemáte čím - ale svým vlastním chováním. Spíš se divím, že nemáte nic konkrétnějšího.

pro ostatní :

Vyzval jsem tu veřejnost k diskuzi a ke spolupráci - ne k tahanicím a bojům, které nemají logiku. Nabízím konkrétní projekt, na kterém byste se mohli tvůrčím přístupem podílet, tak, jako mnozí jiní.

Na všechno jen plivat - to umí i ten nejpitomější blbec s lahví vodky v krvi - proč ho napodobovat ?
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod F4ust » stř 02. čer, 2004 16:40

:lol: ve wushu se už nejakou tu chvíli nepohybuji, ale nemám pochyb o tom, že i ten nejposlednější začátečník včetně mě ho cvičil desetkrát déle než vy, proto mě prosím laskavě neurážejte výkřiky, že o wushu a jeho titulech nic nevím, z vašich úst to zní opravdu komicky. Mimochodem to byla ironie. Nemám potřebu na vás "slepě plivat", snad jen poukazovat, s kým máme tu čest, trošku mě překvapuje, že se vždycky začnete odkazovat na "konstruktivní diskuzi" a přitom jste to vy, kdo zásadně na žádný dotaz, fakt nebo argument nereaguje jinak, než hloupou kličkou z vašeho slovníku (to znamená zpravidla nějaký kec jako "urážíte bojová umění", "jak můžete mít nějaké žáky", případně s hraným nadhledem pronesené "směju se víc a víc" a tak dále), je to o to vtipnější, že lidi, na které tu již několik týdnů ukazujete prstem jako na závistivce a puberťáky, poukazují na některý z vašich trapných produktů, ať už je to směšně dětinské obhajování sebe sama cizím jménem na diskuzním fóru nebo cokoliv tématičtějšího. Tímto příspěvkem končím, už mě nebaví oponovat člověku, který do diskuze nevnáší žádné argumenty, jen otřepané fráze, navíc mám obavu, aby sem nenakráčelo další alterego :oops:
F4ust
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a média...