wushi píše:...neviem, odkiaľ to p.Polák berieš, no ja voči tebe žiaden hnev, nenávisť, závisť či zlobu necítim....ten príspevok o "natáčaní" spred asi 30 rokov mal slúžiť len ako príklad, že i takéto veci sa stávajú...a musíš uznať, že fotky babeniek na tvojom webe sú moc pekné, takže to zvádza k rôznym úvahám, najmä keď nemajú prakticky žiadne skúsenosti s BU, čo potom v tom filme robia? ak sú tam len pre peknú tváričku a postavičku, tak ok, ale asi to nebude po stránke BU veľmi dobrý snímok....som veľmi rád, že postupne zodpovedáme všetky otázky, aspoň sa ukáže, či to má zmysel...
wushi píše:...to je pocta, vďaka...![]()
![]()
![]()
k filmu: ale BU majú byť nosnou časťou, takže predpokladám že by to mali hrať trochu skúsení herci, nie? ale babenky tam máš pekné...![]()
F4ust píše:no taky se upřímně trošku děsím už jen výběru těch pravých "bojových umělců", z jaké perspektivy je chcete na konkurzu hodnotit? nintsun do freedom way?? navíc mám dojem, že z hlediska choreografie si pod pojmem BU v ©amanovi představujete nějaké energetické plácání po zadku, souboj nagualých myslí, firebally a podobně, alespoň ze scénáře a romantických floskulí na stránce to na mě tak působí
wushi píše:...to máš pravdu, na tú "mystiko-nagualo-energeticko-šamanské" pozadie som pozabudol...ono, ako hovoria číňania, kungfu môžeš mať v čomkoľvek, aj v sexe, umývaní riadu, takže prečo nie v "mlžení"???![]()
![]()
týmto môžme Naguala pasovať do rangu "shifu mlžiteľ"....
![]()
![]()
![]()
wushi píše:...f4ust, v to radšej nedúfaj, začínam mať totiž nebezpečne nepríjemný pocit, že by si ma mohol Nagual obľúbiť a to by som nerád...takéto zbližovanie s osobami rovnakého pohlavia mi nesedí
![]()
![]()
Zpět na bojová umění a média...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků