Následná tristní situace do ,které nás dostává 36 let tunelingu a skoro vlastizrad ..žádné humanistické a minimum zelených projektů..brastva od všech politických křídel.. spartani v praze ..fandící nacismu..a část nejkrásnějších holek včetně modelek fandící antifě ..člověčenství ..včetně mně .. a s ní část prahy..solidaritě otřesených tímto světem..alfa samci..alfa samicemi .. tristní školství s fialou efedrinový poslanci ..bafunáři..lobbisti.. agrofert ..estébák babiš .. žádné humanitní hodnoty ve fašizujícím kapitalismu.. a apeluji na všechny lidi bojových uměních a sportů..sdílejte lidství,odvahu,občanský postoj,solidaritu,ochranu slabších,ekologii lidských srdcí ..vlastenectví ..čest ..pravdu ..odvahu chránit naši budouctnost dobro a svobodu ..demokracii .. i bez politiků ..právo..spravedlnost ..sdílejte hrdintví .. v naší zemi ..i praze ..i jinde ve svých srdcích ..to mé je jako invalidního bojovníka s postraumatickým stresovým syndromem už nemocné po epilepsii ..i uzkostmi ... který chtěl sloužit u hasičů ..a je invalidní kapitán mušketýrů a antify .. co jsem mohl..scout ..box,arnis,aikido, prvky muay thay..sportovní šerm v sokole praha dejvice v mládí.. a jiné .. opatrujte se ..sdílejte ..váš scout ..milan ..srdce s vámi ..srdec na dalni kluci a holky ... vím,že lhostejnost a sobectví není lidem z bojových uměních vlastní..a pro mně znamenají také lásku..energii..mystiku..duchovnu ..životní postoj ..stejně jako životní postoj básníka a aktivista ,publicisty ..v dalších krásných věcech ..čest..pa..milan..scout ..svatá anežka patronka našeho národa s vámi kluci a holky ..i pardové ...