Michael Dudikof ..naše mladé léta a spousty dalších filmů..muzika ..knížky ..osmdesátky ..devadesátky ,které se staly pro mou generaci kultovní .. i pro mladší generaci ..našich dětí..částečně ..Ano přátelé ..z amerického nindžy se stal učitel..ekologie,přátelství,solidarity, lásky,spravedlnosti .. boje proti zkáze ..a to je i mým etosem i když je americký nindža velké retro .. spíš jsem šermoval sportovní šerm.. cvičil aikido..box..historický šerm..lukostřelbu .. vyrůstal ve wodcraftu..kde jsem poprvé slyšel slovo ekologie ..vyrůstal na mayovkách..třech mušketýrech ..pak arnis.před lety .trošku wing tsung..aikijutsu už před 20 lety.. a vše co se dalo s nemocnými nohami ..zádami..brigádami..nočními..knížkami..krumpáčem a lopatou u archeologů..až,po univerzitu karlovu ..a psychologii .. ted epilepsií ..srdíčkem ..stresem .. ůzkostmi..ale žiju dál .. váš strejda scout ..sokol srdcem a mušketýr ..kapitán forever .. opatrujte se ..věnuji se projektům a vzdělání stejně jako hrdinové i intelektuálové ..a stojím při vás..stůjte při mně ..strejda milan ..s láskou..bolestí..nadějí..vírou ...