). kontrola vzdalenosti, fyzicka, rana, zkusenost, prehled (vi ze to koleno do kebule kopne, tak ho naznaci, vi ze souper uz je pod tezko palbou, tak uz ho jen parkrat tukne), rikam, dobry gungfu
 ). kontrola vzdalenosti, fyzicka, rana, zkusenost, prehled (vi ze to koleno do kebule kopne, tak ho naznaci, vi ze souper uz je pod tezko palbou, tak uz ho jen parkrat tukne), rikam, dobry gungfu  hodne co se naucit (vcera jsme napr. pracovali na breaku z clinche a kolenech ze stranoveho klince, kde kluci casto koupili, etc. etc., o tech zakladnich chybach ze kterejch bych se vztekl, plus fyzicce, plus.... ani nemluve jo), proste zkusenost!
 hodne co se naucit (vcera jsme napr. pracovali na breaku z clinche a kolenech ze stranoveho klince, kde kluci casto koupili, etc. etc., o tech zakladnich chybach ze kterejch bych se vztekl, plus fyzicce, plus.... ani nemluve jo), proste zkusenost!

, o kom Michal řekne,že gut,tak GUT!!!!!!!! Vobčas je to sice tlama,která si nevidí do huby a provokuje (
 , o kom Michal řekne,že gut,tak GUT!!!!!!!! Vobčas je to sice tlama,která si nevidí do huby a provokuje (   
   ),ale je v poho .
  ),ale je v poho .

Ucrop má kila,Kuba,jak jsi,Pájo,řekl,3 kilometry dlouhý ruce a 5 kilometrů dlouhé nohy
  Ucrop má kila,Kuba,jak jsi,Pájo,řekl,3 kilometry dlouhý ruce a 5 kilometrů dlouhé nohy   

Máš tam málo dejchačů
  Máš tam málo dejchačů   

Sice si nemyslím,že jen "konfrontace" je ta správná cesta,ale to jsem spolu už řešili. Jsi,jakej jsi........nemyslel jsem to ve zlém,však se trošku známe,ne?!
  Sice si nemyslím,že jen "konfrontace" je ta správná cesta,ale to jsem spolu už řešili. Jsi,jakej jsi........nemyslel jsem to ve zlém,však se trošku známe,ne?!   

Však to bude přátelskej sparring,ne ?
  Však to bude přátelskej sparring,ne ?
 Sem se za nima rozběh, kolem stromy tak žádnej strach, jeden se otočil a chvilku na mě koukal, pěkný kly
 Sem se za nima rozběh, kolem stromy tak žádnej strach, jeden se otočil a chvilku na mě koukal, pěkný kly  Když jsme šli domů tak ještě něco zachrastilo v keři, kde jsem předtím sral, čumíme tam, že asi hejno králíků nebo co. Ty vole! To je malý prase! Spousta malejch prasat! Nikde strom. Tak jsme radši šli
 Když jsme šli domů tak ještě něco zachrastilo v keři, kde jsem předtím sral, čumíme tam, že asi hejno králíků nebo co. Ty vole! To je malý prase! Spousta malejch prasat! Nikde strom. Tak jsme radši šli 

Kanec píše:A já byl v domnění, že jsem naopak už v klidu. Ukrop mi našel díru v železný košily tak ji musím zašít, mám na to nové udělátko

Ludva je v pohode, jeho prvni dotaz byl, jestli se muzou hlavicky?

luen píše:

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků