přátelský sparring

přátelské sparringy, praktická výměna zkušeností, testování dovedností, setkání, výzvy etc.

Pro vsecky...

Příspěvekod OpenYourEyes » pát 01. zář, 2006 18:43

jestli pojedeme s rukavicema a suspikem tak doporucuju vzit aji helmu,ono sice rukavice sou hezka vec ale muj nos uz je zlomenej na dvakrat a treba potreti uz by to nebylo nutne...tak co udelat Rukavice +helma zaklad a ostatni si kazdej doplni sam jak bude potrebovat?? :?:
Nejlepsi BOJOVNIK,nejhezci klucina a proste BEST of BU
OpenYourEyes
mistr diskutér
mistr diskutér

ukropcany

Příspěvekod OpenYourEyes » pát 01. zář, 2006 19:05

Dobre ale nechci kdyz se stane a tobe z nosu povali krev a bude zlomenej ze budes nadavat na to ze sem nedal pozor ok?protoze ne ze to udelam naschval ale muze se to stat...to musis sam vedet...
OpenYourEyes
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Panda » pát 01. zář, 2006 19:09

Tak hele, pravidla a dvojice včetně chráničů se dohodnou až na místě podle toho jak si kdo padne do oka a tím tohle téma uzavírám.Nějaké Protesty? to jsem rád že ne to je dobře.Tentokrát už bez smailíků.
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod bjohny » pát 01. zář, 2006 19:13

Panda píše:Tak hele, pravidla a dvojice včetně chráničů se dohodnou až na místě podle toho jak si kdo padne do oka a tím tohle téma uzavírám.Nějaké Protesty? to jsem rád že ne to je dobře.Tentokrát už bez smailíků.

konecne nekdo...sice me to bavi cist,, jenze mi chodej kazdou chvili maili ze byl pridan new prispevek!! jen z tehle stranky mam takovejch mailu 442!!! :wink:
bjohny
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod hellas » pát 01. zář, 2006 21:55

ukropcanymu povali krev? no jestli zakopne.. :lol: :lol:
hellas
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: Pro vsecky...

Příspěvekod Clodman » sob 02. zář, 2006 7:11

OpenYourEyes píše:jestli pojedeme s rukavicema a suspikem tak doporucuju vzit aji helmu,ono sice rukavice sou hezka vec ale muj nos uz je zlomenej na dvakrat a treba potreti uz by to nebylo nutne...tak co udelat Rukavice +helma zaklad a ostatni si kazdej doplni sam jak bude potrebovat?? :?:

a ty myslis ze v helme nejde nikomu zlomit nos?.....teda pokud nemyslis brankářskou helmu na hokej :D
Clodman
Clodman
mistr diskutér
mistr diskutér

Clodman

Příspěvekod OpenYourEyes » sob 02. zář, 2006 7:30

:D :D Si me docela rozesmal,ty asi nevis jak vipada sparingova helma se sitkou,to neni helma jak na dlouhy skos na lyzich :D :lol: ,paneboze komu to tady pisu,no nic tak koukej a uc se chlapce :D :D

http://www.fightershop.cz/ Sekce Ochrane pomucky a chranice->PChrana hlavy

nebo:
http://www.hayashi.cz/chranice/freikamp ... l-569.html
OpenYourEyes
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » sob 02. zář, 2006 7:40

Tak tyhle helmy sem naposled viděl když sem ještě dělal Escrimu....ale to jsme se mlátili tyčema.
Fotbalisti předstírají, že jsou zranění. Fajteři předstírají, že nejsou :-)
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Hehe kluci

Příspěvekod OpenYourEyes » sob 02. zář, 2006 7:43

tak si neberte:D me to nevadi,aj si svou vezmu a az se stane ze nekdo dostane do nosu a pak bude nadavat ze sme si nedali pzor,tak reknu:
ja myslel ze vas to neboli,kdyz je pri sparringu nepouzivate:) :D :lol:
OpenYourEyes
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: Clodman

Příspěvekod Clodman » sob 02. zář, 2006 11:27

OpenYourEyes píše::D :D Si me docela rozesmal,ty asi nevis jak vipada sparingova helma se sitkou,to neni helma jak na dlouhy skos na lyzich :D :lol: ,paneboze komu to tady pisu,no nic tak koukej a uc se chlapce :D :D

http://www.fightershop.cz/ Sekce Ochrane pomucky a chranice->PChrana hlavy

nebo:
http://www.hayashi.cz/chranice/freikamp ... l-569.html

si delas srandu ze tohle nosis...........tak si jeste vem misto chranicu holeni brankarsky betony
Clodman
Clodman
mistr diskutér
mistr diskutér

Clodman

Příspěvekod OpenYourEyes » sob 02. zář, 2006 11:46

zase si me rozesmal,asi ti budu psat casteji :lol: :lol: :lol:
Ty sparrujes bez helmy,a kolik sparringu si ve svem zivote udelal?Ja jen v thajskym boxu tydne mam minimalne 3 hodiny cistyho sparringu komplexniho a to nepocitam sparring technik jen rukama jenbo jen lotkama atd a aby to nebylo vsecko tak ve wing chun mam dalsi 2 hodiny tydne cistyho sparringu +neco na vic :lol: :lol:
Az budes nekdy fakt sparrovat ,ale myslim sparovat tak ze budete jeden druhyho mlatit a ne se hladit tak prid sem a povez mi neco o ochrane :lol: :lol:
Jinak zitra poslu jednomu uzivateli moje sparringovy videa ,uz sem mu naky moje poslal ale byli to jen predvadecky ,dej mi cas na naky videa a pak uvidis proc pouzivame helmy,protoze kdybysme je nepouzivali,zadne holky by nas nechteli,uvidis proc...

Ps:on je taky sparring a sparring,ten tvuj sparring bude asi nakej semi contact kdyz se jeden druhyho omylem dotknes tak se pak jeste omluvis ,ten nas,tomu se rika sparring protoze tam BOJUJES,slysel jsi nekdy o tom slove?Je to ve slovniku,podivej se :lol: :lol: :lol:
OpenYourEyes
mistr diskutér
mistr diskutér

Clodman

Příspěvekod OpenYourEyes » sob 02. zář, 2006 11:54

Aha dalsi genilani vypoved :lol: :lol:
Ty pouzivas chranice holeni a nepouzivas helmu,v Thajsmy boxu sou holeene nejpouzivanejsi casti tela a ja presto nidky chranice nepouzival,mam nohy domlaceny jak zufaken ale na nohy hodis kalhoty a cert to ven,ale hlavu,na hlavu snad jen kuklu :lol: :lol: Mas kuklu aby si schovaval podkrveny oblicej ? :lol: :lol:
OpenYourEyes
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod kachna » sob 02. zář, 2006 11:57

OpenYourEyes píše:zase si me rozesmal,asi ti budu psat casteji :lol: :lol: :lol:
Ty sparrujes bez helmy,a kolik sparringu si ve svem zivote udelal?Ja jen v thajskym boxu tydne mam minimalne 3 hodiny cistyho sparringu komplexniho a to nepocitam sparring technik jen rukama jenbo jen lotkama atd a aby to nebylo vsecko tak ve wing chun mam dalsi 2 hodiny tydne cistyho sparringu +neco na vic :lol: :lol:
Az budes nekdy fakt sparrovat ,ale myslim sparovat tak ze se budeme jen druhyho dotykat a ne se hladit tak prid sem a povez mi neco o chrane :lol: :lol:
Jinak zitra poslu jednomu typkvoi moje sparringovy videa ,uz sem mu naky moje poslal ale byli to jen rpedvadecky ,dej mi cas na naky videa a pak uvidis proc pouzivame helmy,protoze kdybysme je nepouzivali,zadne holky by nas nechteli,uvidis proc...

Ps:on je taky sparring a sparring,ten tvuj sparring bude asi nakej semi contact kdyz se jeden druhyho omyl dotknes tak se jeste omluvis ,ten nas,tomu se rika sparring protoze tam BOJUJES,slysel jsi nekdy o tom slove?Je to ve slovniku,podivej se :lol: :lol: :lol:

hey, OYE, myslim, ze trochu respektu a ucty k druhym by ti neuskodilo (mam dojem, ze uz ti to tady nekdo psal) -> at uz jsi tak dobrej, jak se tady holedbas ci nikoliv, na kapce slusnosti by jsi mel mozna jeste krapet zapracovat, coz? :wink:
kachna
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

kachna

Příspěvekod OpenYourEyes » sob 02. zář, 2006 11:58

Vis ja mam respekt lidem kteri me respektuji...
OpenYourEyes
mistr diskutér
mistr diskutér

kachna

Příspěvekod OpenYourEyes » sob 02. zář, 2006 11:59

Jo a jeste ja nepsal nic o tom jak sem dobry,ja sem psal jen o tom jak trenuji...a o to ze bez helmy to NEJDE!Ne ze je to tezky,ale ze to nejde!
OpenYourEyes
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod bjohny » sob 02. zář, 2006 12:03

OpenYourEyes píše:zase si me rozesmal,asi ti budu psat casteji :lol: :lol: :lol:
Az budes nekdy fakt sparrovat ,ale myslim sparovat tak ze budete jeden druhyho mlatit a ne se hladit tak prid sem a povez mi neco o ochrane :lol: :lol:
Jinak zitra poslu jednomu uzivateli moje sparringovy videa ,uz sem mu naky moje poslal ale byli to jen predvadecky ,dej mi cas na naky videa a pak uvidis proc pouzivame helmy,protoze kdybysme je nepouzivali,zadne holky by nas nechteli,uvidis proc...

Ps:on je taky sparring a sparring,ten tvuj sparring bude asi nakej semi contact kdyz se jeden druhyho omylem dotknes tak se pak jeste omluvis ,ten nas,tomu se rika sparring protoze tam BOJUJES,slysel jsi nekdy o tom slove?Je to ve slovniku,podivej se :lol: :lol: :lol:

:? no ja mam jenom 17r. ale taky sparrujuju rad....a jen proto ze sparruju v boxerkach a bez helmy to neznamena ze sparrujem jak v semi,light!! a z tim respektem ma Kachna pravdu!! :idea:
bjohny
mistr diskutér
mistr diskutér

4 Bjohnny

Příspěvekod OpenYourEyes » sob 02. zář, 2006 12:05

Nevim teda jak to delas pri zapasu do obliceje ,treba do nosu,do celisti ?bijete se plnou silou?Co kopy,co kdyt te nekdo kopne do hlavy,kdyz sparruju s mistrem a kopl by me bez helmy tak nevim no,myslim ze uz bych se tu s vami neska nebavil,co si o tom myslis??
OpenYourEyes
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod bjohny » sob 02. zář, 2006 12:08

4OYE: v boxingu kopy nejsou :wink: ,,no je to z cely sily,, a na boxerkach se mi liby, ze kdyz se v nich nekdo nauci delat kombinace hodne rychle tak bez nich to musi byt jako namydlenej blesk..
bjohny
mistr diskutér
mistr diskutér

bjohny

Příspěvekod OpenYourEyes » sob 02. zář, 2006 12:15

Box je neco jinyho!Za prve mate tluzci rukavice takze je to tezsi si vazne ublizit,jaky pouzivate na sparring ?a taky bhez kopu je to zase o necem jinym,je to proste box sparring ,ja bych v thaji ani ve wing chun sparrovat bez helmy nesel,a vim o cem mluvim,uz me za ty tri roky rozkrapl tri helmy,no ja ,me je rozkraply na me hlave!!:) :lol: :lol:
OpenYourEyes
mistr diskutér
mistr diskutér

bjohny

Příspěvekod OpenYourEyes » sob 02. zář, 2006 12:15

Box je neco jinyho!Za prve mate tluzci rukavice takze je to tezsi si vazne ublizit,jaky pouzivate na sparring ?a taky bhez kopu je to zase o necem jinym,je to proste box sparring ,ja bych v thaji ani ve wing chun sparrovat bez helmy nesel,a vim o cem mluvim,uz me za ty tri roky rozkrapl tri helmy,no ja ,me je rozkraply na me hlave!!:) :lol: :lol:
OpenYourEyes
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na přátelé a nepřátelé