Panda píše:Tak hele, pravidla a dvojice včetně chráničů se dohodnou až na místě podle toho jak si kdo padne do oka a tím tohle téma uzavírám.Nějaké Protesty? to jsem rád že ne to je dobře.Tentokrát už bez smailíků.
OpenYourEyes píše:jestli pojedeme s rukavicema a suspikem tak doporucuju vzit aji helmu,ono sice rukavice sou hezka vec ale muj nos uz je zlomenej na dvakrat a treba potreti uz by to nebylo nutne...tak co udelat Rukavice +helma zaklad a ostatni si kazdej doplni sam jak bude potrebovat??
OpenYourEyes píše::DSi me docela rozesmal,ty asi nevis jak vipada sparingova helma se sitkou,to neni helma jak na dlouhy skos na lyzich
![]()
,paneboze komu to tady pisu,no nic tak koukej a uc se chlapce
![]()
![]()
http://www.fightershop.cz/ Sekce Ochrane pomucky a chranice->PChrana hlavy
nebo:
http://www.hayashi.cz/chranice/freikamp ... l-569.html
OpenYourEyes píše:zase si me rozesmal,asi ti budu psat casteji![]()
![]()
![]()
Ty sparrujes bez helmy,a kolik sparringu si ve svem zivote udelal?Ja jen v thajskym boxu tydne mam minimalne 3 hodiny cistyho sparringu komplexniho a to nepocitam sparring technik jen rukama jenbo jen lotkama atd a aby to nebylo vsecko tak ve wing chun mam dalsi 2 hodiny tydne cistyho sparringu +neco na vic![]()
![]()
Az budes nekdy fakt sparrovat ,ale myslim sparovat tak ze se budeme jen druhyho dotykat a ne se hladit tak prid sem a povez mi neco o chrane![]()
![]()
Jinak zitra poslu jednomu typkvoi moje sparringovy videa ,uz sem mu naky moje poslal ale byli to jen rpedvadecky ,dej mi cas na naky videa a pak uvidis proc pouzivame helmy,protoze kdybysme je nepouzivali,zadne holky by nas nechteli,uvidis proc...
Ps:on je taky sparring a sparring,ten tvuj sparring bude asi nakej semi contact kdyz se jeden druhyho omyl dotknes tak se jeste omluvis ,ten nas,tomu se rika sparring protoze tam BOJUJES,slysel jsi nekdy o tom slove?Je to ve slovniku,podivej se![]()
![]()
OpenYourEyes píše:zase si me rozesmal,asi ti budu psat casteji![]()
![]()
![]()
Ty sparrujes bez helmy,a kolik sparringu si ve svem zivote udelal?Ja jen v thajskym boxu tydne mam minimalne 3 hodiny cistyho sparringu komplexniho a to nepocitam sparring technik jen rukama jenbo jen lotkama atd a aby to nebylo vsecko tak ve wing chun mam dalsi 2 hodiny tydne cistyho sparringu +neco na vic![]()
![]()
Az budes nekdy fakt sparrovat ,ale myslim sparovat tak ze budete jeden druhyho mlatit a ne se hladit tak prid sem a povez mi neco o ochrane![]()
![]()
Jinak zitra poslu jednomu uzivateli moje sparringovy videa ,uz sem mu naky moje poslal ale byli to jen predvadecky ,dej mi cas na naky videa a pak uvidis proc pouzivame helmy,protoze kdybysme je nepouzivali,zadne holky by nas nechteli,uvidis proc...
Ps:on je taky sparring a sparring,ten tvuj sparring bude asi nakej semi contact kdyz se jeden druhyho omylem dotknes tak se pak jeste omluvis ,ten nas,tomu se rika sparring protoze tam BOJUJES,slysel jsi nekdy o tom slove?Je to ve slovniku,podivej se![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků