Setkání BU.cz vol.3

přátelské sparringy, praktická výměna zkušeností, testování dovedností, setkání, výzvy etc.

Dostaví se cvičenci Aikido či TaiJi???

Ano
20
28%
Ne
24
33%
Je mi to jedno
28
39%

Celkem hlasů : 72

Příspěvekod graver » čtv 05. čer, 2008 12:02

Gino píše:graver - ultralight muzes cvicit az do smrti mezi svejma kamosema v klubu. Kvuli tomu nemusis jezdit do Prahy na setkani. Ale prave proto, ze prijedes, bude fajn, kdyz poznas neco jineho a odneses si cennou zkusenost. Ja rikam, ze sam sebe hodne poznas az ve chvili, kdy budes vedet, ze nebudes-li nic delat, dostanes prave tu pecku do hlavy. A ne jednu. Tedy to, z ceho ma clovek obvykle nejvetsi obavy. :wink:

OK, slevuju na light a doufám, že ta cenná zkušenost, kterou si odnesu, se do dalšího setkání zahojí :lol: :lol:
Jak tedy vypadá aktuální prezenčka a už byla řeč o nějakém termínu (ať nemusím pročítat celou historii)?
Nešlo by nějak hodit zvláštní post jako první na první stranu tématu (sticky note) a průběžně ho aktualizovat (termín, lidi...)?
Ani nejlepší sokol ničeho neuloví, když se mu nedovolí vzlétnout...
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » čtv 05. čer, 2008 12:08

graver píše:Nešlo by nějak hodit zvláštní post jako první na první stranu tématu (sticky note) a průběžně ho aktualizovat (termín, lidi...)?

Ja to Jendovi navrhoval, ale bylo to zamitnuto. Tohle je thread spis o tom postuchovani, nez ofiko pozvanka, ale uz se tu rikalo, ze nejspise to bude na podzim (rijen, listopad) a prezencku vidim na klasiku Jendis, Ucrop, Ranar, Panda, Luen, TongPo, Toman, lukaskon, Dong_wu, migli + dalsi, co s tim maji uz zkusenosti a pak jako bonus nejake novinky jako Gino, graver, xiexie a snad nas bude jeste vice :wink:
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » čtv 05. čer, 2008 12:17

Ukrop: To byl zápas nebo trénink?
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » čtv 05. čer, 2008 12:22

Qilin:

Ale já jsem pro abys dorazila si kámoška s Xie a tak si můžete zlehka ťuknout ne a hlavně jsi jedna z ringových hostesek a do toho namá TongPo co kecat :!: :lol:
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » čtv 05. čer, 2008 12:23

Mno..já ke klasice tedy nepatřím....byl jsem pouze na setkání vol.2 a tam jsem si zafechtil s Pandou a zablbnul s Playerem.....kvůli kloubům nic víc.Ale jak píšu,snad si letos bouchnu víc(musí to vyjít se zdravím a prací).....asi to nebudou žádné "větší akce",zdravím mám jen jedno(a už tak domršené),ale abych tam jen stál a koukal,tak to tam nemusím jezdit vůbec,to by mi nedalo......
Na setkání jsem nebyl svědkem toho,že by někdo jel jinak,než se domluvilo.....to by pak asi dopadl zle(Ucrop řek,že dá lidem počoudit a to splnil :twisted: ).......klidně si s Graverem zablbnu lehčeji,karate jsem nějakej pátek dělal(ale nepočítej jen s hopsáním a závodem o rychlejší gyaku-zuki)......určitě si chci zkusit,nač,v součastném stavu,ještě stačím a vidět,ajk moc jsem necvičením zparchantěl...... :?

Prezenčku tady nemá smysl dělat.....kdo dojde,dojde...jako loni....mrskne se sem,kdy a kde bude sraz a bude.....určitě se přidaj lidi od Luena,PM(včetně)......Ucrop,Tong von Pa(doufám,že mi zase vezmeš chuť do života okopáváním těch betonovejch sloupů :twisted: ?) ...Panda....Gino(abysme se konečně viděli,Runar,DongWu,Holky......lidí,jako smetí......pohoda,srandičky,čaj...potom knajpa.
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » čtv 05. čer, 2008 12:26

RUNAR píše:Qilin:

Ale já jsem pro abys dorazila si kámoška s Xie a tak si můžete zlehka ťuknout ne a hlavně jsi jedna z ringových hostesek a do toho namá TongPo co kecat :!: :lol:

Jakl pravil Tong von Pa.....účastnit se aktivně(alespoň nějak) všichni......případných dokumentaristů,fotografů a kameramanů by zde předběžně bylo dost....ale účastnit se ťukecu,to už se jim moc nechce.....to potom možů dojít do hospody,po setkání,na pokec.
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » čtv 05. čer, 2008 12:28

ukropcany píše: 2 kolená do držky som ešte nikdy nedostal...

všechno je jednou poprvé..... :wink:
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Angus » čtv 05. čer, 2008 12:35

graver píše: Parametry:
41 let, 181/92, 3 roky Shotokan - dost rekreačně, nezávodím, sparuju minimálně (spíš randori a domluvené kumite), takže chybí zkušenost/praxe, hodně mizerná fyzička (cítím se tak 2 kola po 1 min. s 5min. pauzou :lol: ).

Konečně soupeř pro mne! :lol: Zamlouvám si Tě.
Ale vážně, vzhledem ke své časové vytíženosti to vidím zase spíše pesimisticky. Vloni už to bylo na 90% a pak onemocnělo jedno z dětí a bylo to. Dost bude záležet i na termínu, zatím jsem jej nepostřehl.
Angus
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » čtv 05. čer, 2008 12:35

Jendis píše:
RUNAR píše:Qilin:

Jakl pravil Tong von Pa.....účastnit se aktivně(alespoň nějak) všichni......případných dokumentaristů,fotografů a kameramanů by zde předběžně bylo dost....ale účastnit se ťukecu,to už se jim moc nechce.....to potom možů dojít do hospody,po setkání,na pokec.

Dyť píšu že si ťukne s Xie a navíc bude ringová hosteska v bikinách to je podle mýho velmi aktivní účast :idea: :roll: 8) :lol:
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod xiexie » čtv 05. čer, 2008 12:39

Qilin píše:zdarec, kdyz uz me xiexie prihlasila, tak nejspis dorazim... ovsem budu delat paparazziho s fotakem, pokud teda nebude nekdo extra proti... :wink:

prat se nebudu, pac by to bylo o nicem... jen snad kdyby se tam zjevil nejaky taijista a byl svolny k tuejshou a disponoval by nezmernou trpelivosti a ochotou stracet se mnou cas, tak toho bych si zabrala ja :lol:

ps: cela diskuze fakt vtipna! :lol:

2Qilin -Neboj, z TongPa si nic nedělej, na soustřeďku secvičíme boj v bahně, aby se neřeklo a možná, že to jako ukázka bude stačit. A jak říka Runar, jsi přeci s semnou kámoška, na tebe "nohu" dělat nebudu :wink:
XieXie
xiexie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » čtv 05. čer, 2008 12:40

ukropcany píše:... na tréningu sa bežne s niektorými pobijeme do krvi, ale to vyzerá úplne ináč ako na vol. 2... tam som žiadnu bitku nezachytil... a myslím si, že keby som to niekomu spravil (pri ranařovi spravím výnimku, lebo zas by bol potom hustý) :

Ok já jsem zvyklej :lol: Ale nejsem nějakej polák od kterýho dostaneš koleno a v pohodě doboxuješ zápas a rentgen je v pořádku :lol: .

Jak ortopedi slyšej že je to zranění od Ranaře tak žádnej rentgen a rovnou na sál :idea:

P.S. Vyhrál jsi ten zápas?
Naposledy upravil RUNAR dne čtv 05. čer, 2008 12:41, celkově upraveno 1
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPo » čtv 05. čer, 2008 12:40

Jendis píše:...Tong von Pa(doufám,že mi zase vezmeš chuť do života okopáváním těch betonovejch sloupů :twisted: ?)...

Ty toho naděláš, vždyť je to jen taková lehká rozcvička před sparringem... :twisted:

http://www.youtube.com/watch?v=FP_fNwgA ... re=related
TongPo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » čtv 05. čer, 2008 12:46

Je rozdíl,vidět to v TV a potom naživo.....i s těma efektama,jak se celej barák třese a Ty ani nemrkneš,jen to tam sázíš..... :wink: :twisted: :twisted: :lol:
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPo » čtv 05. čer, 2008 12:53

ukropcany píše:... na vol. 2... tam som žiadnu bitku nezachytil... a myslím si, že keby som to niekomu spravil (pri ranařovi spravím výnimku, lebo zas by bol potom hustý), tak by som bol za pekného chuja, pretože väčšina účastníkov na to nie zvyknutá pozerať a hodnotí to trošku inak ako x-boxeri... takže len ranař... :twisted:

Jj, přidávám se... :twisted: Pokud by se Ranař vyhnul sparringu s tebou, tak se do něj pořádně opřu já, ať sem zase celej rok nepíše ty jeho "silácký" příspěvky, jakej je hroznej bouchač, když dává tak strašlivý řachy do 15 kg pytlů... Kdo to pořád má číst, že? :roll: Ostatní budu samozřejmě opět hodně šetřit... :wink:
TongPo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » čtv 05. čer, 2008 12:59

Díky chlapci :!:

Už se těším na ten sparing to nebude žádnej trapnej Orientál ale pořádnej Brutál :x :x ňami ňami
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » čtv 05. čer, 2008 13:05

RUNAR píše:Už se těším na ten sparing to nebude žádnej trapnej Orientál ale pořádnej Brutál

:lol: :lol:

Vidím to Runar via furious GnP. :lol:

BTW: Tome měl bys taky potrénovat něco jinýho než stand-up.... No třeba střelbu z Desert Eagle .50
Fotbalisti předstírají, že jsou zranění. Fajteři předstírají, že nejsou :-)
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » čtv 05. čer, 2008 13:26

Hele...když Runar potrénuje trochu herectví....tak potom může při vhodné příležitosti sehrát etidu ala brutální KO(naučit se může třeba u fotbalistů)...a chlapci ho potom nechají bejt..... :wink: :twisted: :twisted:
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » čtv 05. čer, 2008 14:12

Toman píše:.... No třeba střelbu z Desert Eagle .50

Hele svoje údery bez rukavic tam radši nedám. :!:

Jendis: Takže ty budeš třetí jo, hecuješ tady Gravera aby přijel tak teď probereme taky tebe a žádný výmluvy na klouby neberu protože Ulice se taky neptá :x :x :lol:

Jsem zvědav a těším se :!:
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » čtv 05. čer, 2008 14:54

Chtěl jsem jenom upozornit že:

V případě faulování rozhodčí nařídí kopání penalty :!:

Viz Slang
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » čtv 05. čer, 2008 15:47

RUNAR píše:

Jendis: Takže ty budeš třetí jo, hecuješ tady Gravera aby přijel tak teď probereme taky tebe a žádný výmluvy na klouby neberu protože Ulice se taky neptá :x :x :lol:

OK....takže jedu v T34....... :wink: :twisted: :twisted: A to teprvá uvidíš ty "granáty"...... :wink: :lol: :lol:

Nebo...abych neměl až takovou výhodu...tak každej svůj styl.....já za šermíře :twisted: a Ty za karatisty...

PS-v tom případě můžeš klidně bez rukavic..... 8)
Naposledy upravil Jendis dne čtv 05. čer, 2008 15:49, celkově upraveno 1
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na přátelé a nepřátelé