Jendis píše:Další takovej případ je Luen.....jasně...kontroverzní postava....jenže on si nesere do huby,za svým názorem si stojí.....spousta siláků si tu na něj otevírá kušnu(viz třeba Peter72 nebo Miro-ten je vůbec extratřída...nebo třeba Sennin-ten ale třeba za Luenem došel,to je fakt)......a když je možnost,opět nic.Nebo...v horším případě,hysterické výlevy o agresivitě....přitom na setkání je možnost s ním pokecat,úplně v klidu....Honza není agresivní přiblblík...dokáže přijmout cizí názor,popřemýšlet o něm(alespoň takhle jsem ho poznal).
Proto se nikdo nemůže divit,že potom už si člověk lidi selektuje a bere je,jak je bere.

Njn Mira bych nechal spat v jeho hrobecku z energii ... ten je u svadleny a dela mu obrovskej kabat z ostudy, kterou si uriznul. Senin prisel, ale to bylo vse

Jinak problem tehle diskuzi je ten, ze to lidi berou hrozne vazne, misto aby brali vazne to co jim chodi, tak si tak nejak divne a nepochopitelne uletavaji na pojmech klasiku a podobne. Ja netrenuju kvuli pouckam a nebere me oslnovani davu premoudrelejma vejsplechtama. Ale pochopil jsem, ze valna cast lidi nestastne motajicich se kolem BU se nesnazi neco umet ve smyslu dovednosti, ale jen neco chapat v jakesi pseudo intelektualni rovine a rikaji tomu BU ... To jsem nechapal, ale uz jsem se s tim smiril

Mimochodem nejsem bubak pro dospele lidi ... jen dite se necha strasit stinem ve skrini a pod posteli ... 100x jsem zval lidi k nam do skoly ... nezajem a kdyz, tak jen predstiranej. Na druhou stranu si rikam kdyz nema dost soudnosti a odvahy ... at se boji, nekdo strach potrebuje, aby ho to nekam hnalo