ukropcany píše:- tajčisti - páči sa mi tá bojovnosť, aj keď si zahulia, tak pokračujú, neposierajú sa z prehry. To sa mi fakt páči. Neznášam sráčov, čo sa otočia chrbtom a že už nejdú... musia si zvyknúť biť sa, bez toho to nejde. Na tlak sa dá zvyknúť len jeho prijímaním.

Pokec v hospode k nezaplaceni, to co mi Ucrop povidal, to se jeden jen tak nedovi... diky Miso.
 Pokec v hospode k nezaplaceni, to co mi Ucrop povidal, to se jeden jen tak nedovi... diky Miso.  

cohen píše:zdravim,
viem, ze ako neucastnik nemam narok, ale napriek tomu mam skromnu prosbu - kedze zostava bola velmi podobna ako pred rokom - mohli by ste porovnat vol. 4B s vol. 3?
nieco sa da vypozerat z videi, ale ak by sa dalo, poprosim nejake subjektivne hodnotenia od priamych ucastnikov...
vdakaa

Dalt píše:tak letos jsme byli mnohem dele v hospode - a to je trend, ktery je dobre podporovat!
 Srovnani je snad jen v tom, ze nekdo byl poprve (coz kvituji), nekdo uz po nekolikate a bylo pekne sledovat jak na sobe nekteri zamakali. V podstate kazdej rok nekdo prekvapi (at uz v dobrem nebo naopak)
 Srovnani je snad jen v tom, ze nekdo byl poprve (coz kvituji), nekdo uz po nekolikate a bylo pekne sledovat jak na sobe nekteri zamakali. V podstate kazdej rok nekdo prekvapi (at uz v dobrem nebo naopak)   

ukropcany píše:A ešte mi súkromkár písal "Dávaj pozor na Pepíke..."

toddb píše:Koukl jsem na ty vase videjka, klobouk dolu pred Xiexie, bez legrace, a luen, jak mas dolecenou nohu, tak ten pohyb je uplne o necem jinym.
 Ale progres je ... Uz davam na predkopavani 18kg z pooperacnich 2kg
 Ale progres je ... Uz davam na predkopavani 18kg z pooperacnich 2kg  Na zdravou nohu dam temer 5x tolik
 Na zdravou nohu dam temer 5x tolik   Popravde se tesim az bude noha ready aspon na to, abych uz mohl pomalu behat ... pak se teprve bude moci hovorit o priprave a treninku.
 Popravde se tesim az bude noha ready aspon na to, abych uz mohl pomalu behat ... pak se teprve bude moci hovorit o priprave a treninku.  

ukropcany píše:4luen - na seba...
 jako, aby ti z nas nepraskla branice, jo
 jako, aby ti z nas nepraskla branice, jo   

ukropcany píše:4pc - zranenie? Noha, či rebro? A ešte mi súkromkár písal "Dávaj pozor na Pepíke..."

ukropcany píše:4cohen - záleží na čo sa pýtaš... buď konkrétnejší...

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků