Hark: tak ja v te oblasti byl naposledy kdyz jsem spal u vas. Driv jsem tam byval pomerne casto uz jako kluk, jenze co umrela teta, tak uz jsem na Evropskou moc nejezdil a radeji si domluvil nocleh jinde. Nahoru na Hanspaulku jsem nikdy neslapal. Ja v Praze sice trefim prakticky vsude, ale jen pokud je to "vsude" v rozumne vzdalenosti (tak abych to dosel pesky) od nejake zastavky metra.  Navazujici doprava mi uz delala a porad dela trochu problemy.  

Hlavne kdyz to tam clovek zna jen z mapy, tak jdu radeji po svych i kdyz bych mohl jet tramvaji/autobusem. Vim, ze nejakou "cinskou restauraci" od te doby otevreli primo na Evropske, ale neni to spis fastfood?  

Jinak znam jen tu kousek od Kulataku. A jine ani moc neresim.
Ja pokud uz jsem nejezdil v Praze do cinskych restauraci, tak jedine na Stare Mesto - Zlata Praha, U Modre kachnicky, Les Moules, to jsou moje asi nejoblibenejsi podniky... pred par lety jsem se nechal premluvit a zarezervoval Da Nico na Dlouhe a pak jsem musel situaci zlehcovat vtipkovanim o tom, ze neumyte sklenicky prece patri k italskemu koloritu. Zrovna s nami sel jeden pomerne znamy vedec a spisovatel, takze jsem v duchu proklinal kamaradku, ktera chtela neco "normalniho".
Telocvicny me pravda dvakrat nezajimaji, ale tahle je fakt prakticky "za domem" (je to jeden z tech domu co maji jeden vchod z Evropske a druhy z Africke), takze to uz je fakt ostuda, ze jsem si toho driv nevsimnul a ted me to hned nenapadlo.