Svijany joo, ale špička je Černá Hora
 Svijany joo, ale špička je Černá Hora 
graver píše:Gino píše:Stella Artois 12
Dotaz zní, které pivo ti chutná, nikoliv čím lepíš tapety
Svijany ještě beru, ale Pilsner rulez

Gino píše:Mily gravere, nevim cim ty lepis tapety... ja jeste nikdy tapety nelepil a kdyz jdeme s prateli na Stellu, tak nam chutna.

Gino píše:Mas s tim nejaky vnitrni problem?
 Já konkrétně se Stellou docela jo...
  Já konkrétně se Stellou docela jo...

Jabberwocky píše:Tak jeden názor od exota – vím, že jsem divnej, ale mně chutnají nealkoholická piva. Smutné, uznávámNejlepší je polotmavý Bernard Jantar, skvělý je taky Forman z pivovaru Černá hora (ten se vyrábí u nás neobvyklou technologií odsátí alkoholu vývěvou z původně alkoholického piva).
 Ale vlastne proc ne, i takove jsou
 Ale vlastne proc ne, i takove jsou   Budu muset Pavlovi domluvit
 Budu muset Pavlovi domluvit  

Jabberwocky píše:mně chutnají nealkoholická piva.
 . Přinejhorším se necháš zmrazit do doby, než Celosvětová vláda taková zvěrstva jako nealko pivo zakáže
 . Přinejhorším se necháš zmrazit do doby, než Celosvětová vláda taková zvěrstva jako nealko pivo zakáže   

luen píše:To je to sme, jako kdyz rekne nejaka "zenska", ze ma radeji roberta nez chlapa

Jabberwocky píše:luen píše:To je to sme, jako kdyz rekne nejaka "zenska", ze ma radeji roberta nez chlapa
Kurnikšopa, navíc se jmenuju Robert

Tak to je huuustyyy
 Tak to je huuustyyy   

... takhle dobrou slivku jsem nepil ani nepamatuji
 ... takhle dobrou slivku jsem nepil ani nepamatuji  

graver píše:No budiž, já ho piju taky, ale jen proto, že musím (když musím).

Gino píše:Nechtel bych to nikdy dotahnout do takoveho stadia, ze bych pivo chlastal protoze musim:

Gino píše:To uz je pro tebe vazne takovej problem si dat, treba kdyz ridis, neco jineho? Treba kavu, caj, limonadu...?:
Gino píše:Par takovych lidi znam, co jsou na tom tak bidne, ze i kdyz to nema alkohol, tak to do sebe perou aspon pro ten pocit, ze pijou pivo

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků