Je to trochu zvláštní člověk...
 Je to trochu zvláštní člověk... 

Slyšel jsem, že někteří adepti bojových umění navázali kontakt s již zesnulými mistry bojových umění. Samozřejmě je jasné, že kdo tomu věří, musí nutně věřit v posmrtný život. Takže dejme tomu, že je posmrtný život možný. Máte nějaké zkušenosti s takovými úkazy? Klidně i z vyprávění jiných.

pavela píše:Jestli je pravda převtělování, a já jako buddhista věřím, že je, pak je spiritismus blbost, když je duše onoho mistra v těle někoho jiného, tak jak by mohl promlouvat z onoho světa.

Jian píše:nedostanete se nekdo obcas do situace, kdy vam najednou projede hlavou takova ta myslenka "vzdyt presne tohle se ale uz jednou stalo/to si pamatuji"?
 . Ale většinou je to reminiscence na něco, co se stalo tobě za tvého života, ne?
 . Ale většinou je to reminiscence na něco, co se stalo tobě za tvého života, ne?

Netvrdim vsak, ze z minulych zivotu - sam na ne nemam vyslovene vyhraneny nazor...
 Netvrdim vsak, ze z minulych zivotu - sam na ne nemam vyslovene vyhraneny nazor...
 .
.
pavela píše:Jestli je pravda převtělování, a já jako buddhista věřím, že je, pak je spiritismus blbost, když je duše onoho mistra v těle někoho jiného, tak jak by mohl promlouvat z onoho světa. Ledaže by dosáhnul nirvány ale to je zase nic, rozplynutí v nekonečnu, takže taky špatně. Takže to asi bude blbost, ne?
 duše přeci nepřechází do nového těla ihned po smrti. A na onom světě je několik desetiletí až století, než znovu inkarnuje. A pak pro takovouhle duši není problém, aby vystoupila a putovala příp. promlouvala během spánku nebo meditace nového těla.
  duše přeci nepřechází do nového těla ihned po smrti. A na onom světě je několik desetiletí až století, než znovu inkarnuje. A pak pro takovouhle duši není problém, aby vystoupila a putovala příp. promlouvala během spánku nebo meditace nového těla.
Jendis píše:co to hulíte??? Já jen,abych se tomu ZDALEKA VYHNUL!!!!!

Jian píše:proc reaguji jedinci, ktere ono tema evidentne vubec nezajima...?

El_Commandante píše:Slyšel jsem, že někteří adepti bojových umění navázali kontakt s již zesnulými mistry bojových umění. Samozřejmě je jasné, že kdo tomu věří, musí nutně věřit v posmrtný život. Takže dejme tomu, že je posmrtný život možný. Máte nějaké zkušenosti s takovými úkazy? Klidně i z vyprávění jiných.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků