chtěl bych vás poprosit o radu, které z těchto BU upřednostnit. Dělám Wing Tsun paralelně s Escrimou něco přes rok, ale pořád si nejsem jist, jestli je to ono. Kdybych měl problém na ulici, tak asi instinktivně dám pěst za ucho a praštím jako boxer. O tom, že bych nahodil WT postoj, zaujal správné těžiště, ladně přes špičku postoupil k soupeři a za pomoci vnímání jeho tlaků bych ho ubil k smrti řetězovými údery pochybuji. navíc mi trochu vadí, že občas jdu na trénink dá se říci zbytečně a odcházím s pocitem, že neznám nic nového, nejsem ani unavený a ani se necítím procvičen v doposud nabytých dovednostech. Cenově mi to celkem vyhovuje, tedy až na to že občas musím zaplatit za zkoušku, při které mě nikdo nezkoušel . ..
Naopak se mi líbí Escrima, která mi přijde zábavná i praktická

No a nedávno v našem městě byl otevřen klub KM, který vede nějaký instruktor z Prahy a asi to nebudou nějací hňupi, kož to patří pod krav-maga.cz ( řekl bych ) No a já přemýšlím, jestli bych nepřešel sem . . . Cenově je to sice docela humus, musel bych chodit na brigády, ale zase se neplatí zkoušky ap.
PS: Na box ani žádnou jeho obměnu chodit nechci, jelikož je tam spousta idiotů

...
Děkuji za váš názor.