ukropcany píše:Opäť poctivých 92
McDonalds?
ukropcany píše:Rôzne Ale spravidla cukor s cukrom...
Ty si uz konecne najdi obchodaka a ries iba dolezite veci - trening a regeneraciu!ukropcany píše:Na také som rezignoval, len sa udržiavam... Keď sa podarí, dúfam, že dobre natrénujem na polmaratón v apríli... Ale mám toho strašne moc, takže trénujem síce pravidelne, ale s menším objemom a strašne veľa času v aute a k tomu pumpová strava...
hellas píše:Borci já sem na fóru začínal se 75kg. Postupem času to stóplo na příjemnéch 80. Tam sem to cvičením a během krásně držel, no problem. Pak sem přestěhoval tělocvičnu, zrušil cvičení a běhy a nenápadně to stóplo na 85. V klídečku, povidám, to se ešče dá. Ale zrazu po Vánocách 91 kg
ukropcany píše:V nedeľu som bežal Devín-Bratislava, 11,6 km, tempo 4:27. S ohľadom na 94 kilo a objem tréningu do 30 km týždenne som spokojný, ale teda, tá pažravosť je hrozná vec...
ukropcany píše:A neuvažoval si použiť napr. - manželku?
Jasne, to je hned uplne iny pristup. Napriklad ja by som sa na beh uplne vykaslal, ked nevidim sancu zlepsit si cas, radsej si zavod uzivam z pozicie fotografa.toddb píše:Cohen: Bral jsem to jako výlet, byl jsem tam se 4 kamarády, Bělehrad super, oni běželi maraton, o čas moc nešlo, stejně jsem 11 minut nad osobákem.
cohen píše:Jasne, to je hned uplne iny pristup. Napriklad ja by som sa na beh uplne vykaslal, ked nevidim sancu zlepsit si cas, radsej si zavod uzivam z pozicie fotografa.toddb píše:Cohen: Bral jsem to jako výlet, byl jsem tam se 4 kamarády, Bělehrad super, oni běželi maraton, o čas moc nešlo, stejně jsem 11 minut nad osobákem.
toddb píše:Ukropcany, Cohen: Jak jde trenink, panové? Pred mesicem jsem absolvoval Horskou vyzvu - Krusne Hory, byl to mazec.
cohen píše:toddb píše:Ukropcany, Cohen: Jak jde trenink, panové? Pred mesicem jsem absolvoval Horskou vyzvu - Krusne Hory, byl to mazec.
Nazdar, momentalne sa flakam viac v posilke a venujem budovaniu zakladnej sily, popri tom sa snazim aspon 2x tyzdenne vyklusnut, nic svetoborneho.
Osobaky padli?
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník