Jamamba píše:4Bucho
Vidíš tu moc dobře sám, že to, o co ti šlo je nemožný a dokonce to skoro nikdo nepochopil
No před 2 000 lety se jeden chlápek pokoušel o něco podobnýho.
Po pravdě řečeno taky mu to moc nevyšlo ...
Mantis píše:Pro PM: Bylo už hodně dávno, u J.Prokeše v Hranicích na Moravě, patřil pod Hladíkovu školu, té době pokud vím jediný HG u nás. Na něj si nemůžu a nechci stěžovat. No, dále po těch různých informacích jsem se snažil cvičit jak se dalo, videa, knihy od B.Konga aj. To o těch lepících rukou jsem psal na základě svých současných znalostí, jinak řečeno, není to tak dávno, co jsem to někde viděl, ale fakt nevím kde. HG mě však stále zajímá, takže když to někde uvidím stáhnu to, či dám odkaz.
Jinak pro mou informaci, ty HG lepící ruce vypadají jinak, nebo se mýlím?
Mantis
Skateordie píše:pm píše:pro Warern, Mantis: Hung Kyun kiu sau jsou obdobou taiji tuishou ci WCH chi sau. Mantis - u koho si se HG ucil?
Prosim ta ako u vas vyzera to Hung Kyun kiu sau, nemas dajake video alebo fotku.
pm píše:Skateordie píše:pm píše:pro Warern, Mantis: Hung Kyun kiu sau jsou obdobou taiji tuishou ci WCH chi sau. Mantis - u koho si se HG ucil?
Prosim ta ako u vas vyzera to Hung Kyun kiu sau, nemas dajake video alebo fotku.
HK kiu sau: gong, yau, bik, jik, fan, ding, chyun, tai, lau, waan, jai, ding, 12 klicovych principu (mame je na titulni strance nasich www), tezko vysvetlit pres net, foto ci video. na zivo no problem
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků