znovu styl vs. styl

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod Bucho » pon 27. bře, 2006 7:44

Jamamba píše:4Bucho

Vidíš tu moc dobře sám, že to, o co ti šlo je nemožný a dokonce to skoro nikdo nepochopil 8)

No před 2 000 lety se jeden chlápek pokoušel o něco podobnýho.

Po pravdě řečeno taky mu to moc nevyšlo ...
Bucho
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod pm » stř 29. bře, 2006 17:42

Mantis píše:Pro PM: Bylo už hodně dávno, u J.Prokeše v Hranicích na Moravě, patřil pod Hladíkovu školu, té době pokud vím jediný HG u nás. Na něj si nemůžu a nechci stěžovat. No, dále po těch různých informacích jsem se snažil cvičit jak se dalo, videa, knihy od B.Konga aj. To o těch lepících rukou jsem psal na základě svých současných znalostí, jinak řečeno, není to tak dávno, co jsem to někde viděl, ale fakt nevím kde. HG mě však stále zajímá, takže když to někde uvidím stáhnu to, či dám odkaz.

Jinak pro mou informaci, ty HG lepící ruce vypadají jinak, nebo se mýlím?

Mantis

Hladik HG necvicil, natoz tedy Jirka Pokes (mimochodem velmi prima clovek). jasne, koncept kiu sau v Hung Kyun je neco jineho nez chi sau ve WCH, jina cesta a "prichut", stejny cil. podotykam, je to jen koncept, cvik. v HK se rika: "neni-li most, vytvor most, zmizi-li most, plyn s vodou". pres net tezko vysvetlit, nazivo no problem.
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pm » stř 29. bře, 2006 17:44

Skateordie píše:
pm píše:pro Warern, Mantis: Hung Kyun kiu sau jsou obdobou taiji tuishou ci WCH chi sau. Mantis - u koho si se HG ucil?

Prosim ta ako u vas vyzera to Hung Kyun kiu sau, nemas dajake video alebo fotku.

HK kiu sau: gong, yau, bik, jik, fan, ding, chyun, tai, lau, waan, jai, ding, 12 klicovych principu (mame je na titulni strance nasich www), tezko vysvetlit pres net, foto ci video. na zivo no problem
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Skateordie » stř 29. bře, 2006 23:27

pm píše:
Skateordie píše:
pm píše:pro Warern, Mantis: Hung Kyun kiu sau jsou obdobou taiji tuishou ci WCH chi sau. Mantis - u koho si se HG ucil?

Prosim ta ako u vas vyzera to Hung Kyun kiu sau, nemas dajake video alebo fotku.

HK kiu sau: gong, yau, bik, jik, fan, ding, chyun, tai, lau, waan, jai, ding, 12 klicovych principu (mame je na titulni strance nasich www), tezko vysvetlit pres net, foto ci video. na zivo no problem

Asi si to pojdem niekde pozriet. Celkom by ma zaujimalo aky k tomu mate pristup
Skateordie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pm » čtv 30. bře, 2006 13:17

jasne, Ty i kdokoliv jiny jste vitani! ono totiz "kdyz dva delaji totez, nemusi to byt totez" :wink:
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Předchozí

Zpět na bojová umění a sporty obecně