Hyperboreus píše:Všichni obhájci zbraní,zkuste se pročíst tím,co tady napsal Fakt,a trochu při tom p ř e m ý š l e t.Jestliže se skrýváš za bouchačku,jsi všechno jen ne statečný.A víra ti také chybí.Nebo ne??
Malekyth píše:Hyperboreus píše:Všichni obhájci zbraní,zkuste se pročíst tím,co tady napsal Fakt,a trochu při tom p ř e m ý š l e t.Jestliže se skrýváš za bouchačku,jsi všechno jen ne statečný.A víra ti také chybí.Nebo ne??
S faktem na tohle téma diskutujeme poměrně dlouho.
Pokud jde o jeho poslední příspěvek nemá pravdu. Přes rok pravidelně cvičím Muai Thai.
Za bouchačkou neskrývám a to, že nosím zbraň nemá s osobní statečností nic společného, proto považuji tvoje tvrzení za neadekvátní!
Pokus se zapřemýšlet ty. Večer v parku uvidíš tři maníky ohrožovat (okrádat) nožem nebo něčím jiným bezbranou osobu. Co uděláš? Zvítězí tvoje osobní statečnost a vrhneš se do toho po hlavě nebo pud sebezáchovy a utečeš? Zbraň je krajní řešení, ale dává ti možnost ukončit vážný spor relativně klidně a bez ohrožení vlastního života.
Občas mi přijde, že někteří ůčastníci strkají hlavu do písku. Říkáš, že zbraň nepotřebuješ. Počítáš s tím, že zrovna tebe nikdo nepřepadne, nebo si tě nevyhlédne jako náhodnou oběť. Jseš docela optimista. Já jsem, ale realista. Lidi jsou sv-ně a to je fakt. Zbraň nosím pro svoji ochranu a ochranu ostatních slušných lidí.
PS- Budeš radši živý "zbabělec" se zbraní, nebo mrtvý hrdina. A pokud jde o nedostatek víry tak u mě máš naprostou pravdu! Jsem totiž ateista!! A to je fakt...
S474N píše:Hyperboreus píše:vy jste hoši hned se vším hotovi.Ale třeba jednou budeš srab s bouchačkou,který to nepřežil...Srabem ses nazval sám.
Jo treba taky jo, spis to zni, ze mas nejaky komplex ze strelnych zbrani obecne...Hyperboreus píše:Znovu opakuji,že nerozumíš pojmu "osobní statečnost"a"víra".Kdysi jsem mluvil to,co ty.Jako bych se slyšel..Třeba se jednou dopracuješ k odvaze a víře.A jestli ne,nic jsi se nenaučil.Ale to je tvoje věc a mně do toho nic není.Zdar
Asi by bylo zahodno, kdybys nam tu vsem vysvetlil, co si ty sam predstavujes pod pojmem "osobni statecnost" a "vira". Evidentne je to uplne neco jineho, nez zde chapu ja ci ostatni.
PS. k tomu uceni - zacni u sebe a hlavne sveho pravopisu, udelas lepe...
fakt píše:... Lidé se na tomto serveru často vyzývají k souboji a já si nedovedu představit souboj návštěvníků tohoto threadu.
fakt píše:Na ochranu zdraví ostatních osob je tady policie. Tím se neobhajuj.
fakt píše:No a kdych se do podobné situace v parku dostal já, reagoval bych takto:
"Slezte z toho lustru Mcdonalde". Pak bych mu namířil na varlata. Až by začal prosit o šanci, řekl bych" můžeš si je rozhoupat"..
fakt píše:Závěrem : použil jsi můj nick v rozporu s jeho významem. Lidé nejsou svině. Oni se k tobě chovají tak, jak se chováš Ty k nim. A to je fakt.
Hyperboreus píše:Pokud útočí 3 na 1 a ty jdeš na ně jen když máš bouchačku,nemá to s osobní statečností nic společného.Pro:Malekyth
fakt píše:S474N rád s Tebou diskutuji. Nenech své příspěvky prosím sklouznout k emotivním výlevům. Lidé se na tomto serveru často vyzývají k souboji a já si nedovedu představit souboj návštěvníků tohoto threadu. Je vidět, že o zbraních, jejich nošení a použití něco víš. Rád se Tvé zkušenosti dozvím. A že já nebo kdokoli jiný svět vnímá s drobnými odlišnostmi neznamená, že se nemůžeme vzájemě obohatit.
Ať žije diskuse. A to je fakt
graver píše:A jak je to dle zákona - pokud má někdo zbrojní pas, může nosit zbraň viditelně nebo jsou i pro nošení nějaká omezení/pravidla (jako třeba na pláži s koltem za plavkami)?
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků