simargl píše:abych indikoval nevaliditu jeho prispevku

graver píše:Snaha o demonstraci hypertrofie ega nadužíváním specifické terminologie je na tomto fóru absolutně inefektivní.

ukropcany píše:Fascinuje ma, ako si niekto vie nájsť dôvod na to najnezmyselnejšie jednanie a obhajuje ho logikou... keď niekto povie "páči sa mi to", tak proti tomu nie je možné niečo namietať, ale tvrdiť, že je jedno v čom sa jazdí môže len človek, ktorý toho najazdeného moc nemá... moje prvé auto malo krásnych 42 kWa mal som pocit že je fakt silné...
dnešných 147 považujem neraz za veľmi nedostatočných...
A s BU je to to isté... ninjutsu je impotentná hovadina a ak to niekto nevidí, tak nech ide očnému...

Dalt píše:simargl: jak psal graver - delas tady chytryho a jediny co dokazes je blejt cizi slova (ktera se mimochodem na zakladkach bezne neuci...) - z tebe je ta akademicka puda uplne cejtit "pane kolego"
ono jde o to, ze kdyz se vysekas v bavoraku, tak mas slusnou sanci prezit, zatimco v trabantu je pro tebe osudova i srazka s coklem...(srazka=vyhrocena situace kde se setkas s nasilim, cokl=agresivni, opily bezdomovec)

wordsworth píše:Simargle vyjádřila jsem se nepřesně. Mezi populací pobíhá pár jedinců, jejichž fyzické dispozice spolu s jejich nasazením je předurčují k tomu, aby se na vrchol potravního řetězce dostali i přesto že necvičí žádné BU.Jinými slovy, to co ví každý boxer,zápasník a lidi co trénují (nebo pracují) s člověkem, který se aktivně brání: váha hraje.Fýza rovněž.

jeikob píše:s tupým nožem sebešikovnější člověk nic neuřízne.

simargl píše:A podle ceho se ten okecavac pozna? Poctem prispevku v diskuzich? To se obavam, ze jsou tady vetsi machri

simargl píše:Snazil jsem se, aby lidi nekoukali skrze omezenou optiku sveho BU/BS, neposuzovali co neznaji, sli za obsah i za formu.. a to se k nevyhnulo pokusit se o primer nezavisly na BU. Tohle myslis okecavanim?

Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků